oha kırmızı bayrak, Bianchi Maldonado'ya ne yaptı öyle![]()
Kırmızı bayrak!
Perez yıne ucuyor ama Charlie kesın kırmızıları tutucak,carpısma engelledı dıye...
Yıne 10 dakıka sıkılıcak mıllet...
bir geçiş var orda ama, aynalardan kontrol etmiştir illaki.. çaylak diye buna derim.
tekrar taktik kurgulayacaklar belli, tüm planlar alt-üst.
hadi hepsini geçtim, monaco'da yarışlar 2 saat içinde bitmesi lazım diye biliyorum.
2 saat içinde bitmezse, 2 saatin sonundaki sıralama yarış sonucu sayılıyor.![]()
Sutil Alonso nun tum karizmayi cizdiYarisi daha yeni acabildim umarim cok sey kacirmadim
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Rebel (Cagri ) burda . adamla kafayi cekmekten kalkamadim . Orlando Apache meeting patlatiyoruzTekrari beklicez artik yapicak bisi yok
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Gro icin normal seyler hatta bu sezon gec bile kalmistiGecen sene Spa da ne yapmisti ole Mortal Kombattaki Fatality ler gibi dalmisti ilk viraja
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Ur7nwtMPmO8
Şu pistten gram zevk almıyorum. Tam kapattım yorumlarda kırmızı bayrağı görünce tekrardan açtım. Benim yayın baya geriden geliyor olsa gerek.![]()
Instagram: mutusgarage
Schumi nin 2010 da Alonso yu avladigi yerde bu sefer Button avladi cok aci oldu bu![]()
kontrolsuz guc , guc degildir diyordu dimi Prirelli.Perez hem kendini hemde Kimi yi bitirdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)