Gunaydin Buğra. Yazdigin adrese mail gonderdim 2 gun once ama halen indirim icin bir mail gelmedi. Bekliyorum kayit icin.
Kolay gelsin.
Gunaydin Buğra. Yazdigin adrese mail gonderdim 2 gun once ama halen indirim icin bir mail gelmedi. Bekliyorum kayit icin.
Kolay gelsin.
Zamanla oda olucak ama yakin zaman icin boyle bir kiralik otomobil parki durumu neyazukki yok.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
nooluyormuş halk günü olunca muayenesiz araç trafiğe girince.
bana bir kişi bunun mantığını anlatsın, benim aracım trafikten men değil, polis bile çevirse 1 hafta izin veriyor salıyor.
yani konuyla alakasını çözemiyorum, pist günleri ve araç muayenesi.
ehliyet, trafik sigortası, trafikten men olup olmama durumu ok.mantıklı talepler ama ben muayeneyi anlamış değilim. devlet adına düzenlenen resmi bir org.da değilki bukadar baskı yaratmaya ne gerek var.
ben pazar günü gitmeyi düşünüyorum piste, almazlarsada direnicez artık,
kendi beyanın üzerinden form doldurup imza altına alıyorsun zaten taahütnameyi. organizasyon sahipleri için pekte risk kalmıyor.
TeamPASAOGLU
Bu sefer katılamıyorum işim sebebiyle ankaradayım cumartesi gece geç gelicem ve aracım sökülü parçalarımın çoğu arkadaşımın aracında ayar için artık ağustosa kısmet![]()
İndirim Mailimiz geldi ve kayıt yaptırdık Allahın izniyle ordayız doğrumu yapıyorum bilemiyorum ama bu heyecana hersey değer![]()
GT-R
Kayidi yaptirdik umarim guzel bi gruba duseriz![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Hayirlisi kalabalikta zevkli dakikalar gecirmek ilk hedefimiz![]()
Organizasyonlarin birinde goruselm mutlaka
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Pazar oglumun sunnet dugunu var,gelemiyorum malesef
Su 2:14'u biraz daha indirmek gerekti ama 14 Tem deki etkinlikte ordayim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)