Her organizasyonda aynı yazılar aynı cevaplar sıkılmadımı kimse ben yazmaktan sıkıldım artık arkadaşlar .
40 otomobille bu iş yapıldı 1 otomobil 1 otomobile deymedi diyorum ...
Halk gününün anlamı halk günüdür minibüste çıkartırız aynı seansta jip te Herkeze açık bir aktivite bu ...
Zaman kasarım ama virajda araba önüme gelmesin az araç olsun isteği bu işin lüksüdür . Bunu talep eden için 2 katı ücretle buyrun 20 otomobil hemen seansınızı hazırlıyayım .
Yazın alt alta 20 otomobil 20 dakika 240 TL leri yatırın hesaba ben kendim ilgilenip 20 otomobil çıkartayım sizi piste .
Şimdi aa ücret yükseldi 20 otomobil gelmeyeyim 120 veriyim 40 araçla çıkayım der insanlar bu iş böyle aksini sölemesin bana kimse ...
O olmasın bu olmasın pist babamızın pisti olsun pembe panjurlu garajlar olsunla olmaz bu iş .
Bu işi aranızda herhalde en iyi bilen benim bana benim işimin anlatılmasından hoşlanmıyorum durum bundan ibaret .
Ayrıca zaten 40 dakikası 1000 TL ye 15 araçlık süpersport seansı mevcut buyrun gelin katılın 10 -15 otomobil ile pistte gazlayın ...
Musteri mevzuu ise cok ayip benim icin degil bukadar senedir piste cikan yada takip eden sen pist fiyatlarini bilir uzerine harcadigimiz paralari az cok tahmin ederken kelime olarak ayip. Benim her organizasyonumda ve intercity organizasyonlarinda musteri yoktur misafir vardir cunku ticaret olmayan uzerine para hqrcanan iste musteri olmaz . Musteri olarak bir aktivite beklentimiz olsa bukadar senedir yapilan organizasyonlarin 10 da biri olmazdi cok net soyleyeyim.
Yani hem halam olsun hem sakalları olsun e olmuyor yahu ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Muayene işi bir önlem sayılabilir.. Özellikle fren testi için, bir çoğumuz frenler iyi tutuyor diye düşnüürken sağ ve solun aynı oranda tutmadığını vs. farketmeyebiliriz. Çok gerekli mi bilemeyeceğim ama basit şeyler için küçük bir önlem olarak görülebilir.
Pistte geçme konusunda kendi yaşadığımdan örnek vereceğim. Nurburgring'de öndeki sinyal vermeden arkadaki de sinyal vermeden kimse kimseyi geçemez. Sadece sollama yapılabiliyor. Yapmadığını marshall görürse ve bildirirse pistten banlanıyorsun. Bu kadar sertler. Viraj içinde kimseye yol vermek zorunda değilsin, düzlüğe çıkınca daha hızlı olan geçsin denildi.
Nurburgring halk gününde otoban olarak geçiyor ve otoban kuralları geçerli belki de bu kadar katı olmalarının nedeni oydu.
İlla ki bu kurallara yüzde yüz uyulmuyordur belki de ama pistte geçme geçilme konusunda büyük hatalar vardı bazı videolarda.
Buğra abinin ve beraber çalıştığı insanlarla böyle şeyleri her gün daha çok düşündüğünü ve herşeyin yerine oturacağını düşünüyorum. İstanbulda olmayı da çok isterdim açıkçası 1 yıl önce pist çürümeye terk edilmişken şimdi bagajınıza istanbulpark stickerı yapıştırıyorsunuz döndüğünüz için..
zaten bütün mesele kurallara uyulmaması
düzlükte geciş olacak denildi herkes virajda geçmeye calısıyor , hızlı olan yavas olan var hepsi aynı şekilde halk gününde hepsinin hakkı aynı.
kurallar madem çok katı virajda zorlayarak geçenler kara listeye alınacaktı ne oldu?
bir sürü araç içi video var herkes virajda geçmiş...
süre kasmak isteyen bu durumda ayrı seansda cıkmalı bence
kurallara herkes uysa 60 araba cıksın sorun olmaz .....
TeamPASAOGLU
Simdi yazacaklarimi saldiri yada cok sert algilama lutfen fakat anca bu sekilde dile getirebilecegim
Simdi ben aracimi virajda daha hizli gitmek icin ayarladim meyvalarini da aldim. Gecen yaris duzlukte 2-3 arac disinda kimseyi gecemedim, herkes beni gecti fakat sureler ortada az cok. Ben simdi ne yapayim virajda tren gibi gideyim, duzlukte herkes beni gecsin? Ben nasil zevk alacagim bu isten?
Gurubumdaki herkesten daha gec fren yapiyorum, orada bile yanina cok uzaktan geldigim arkadaslar virajin icinde bana direndi, ben tehlikeli bulmadim fakat eger siz tehlikeli buliyorsaniz az birsey havaslamaniz gerekir orada.
Derlerseki viraj icinde kimseyi gecemezsin, diskalifiye olursun; ben o zaman bu aktiviteye gelmem. Benim arabam elden geldigince virajlar icin modifiye edildi, duzlukte adam gecmek istesem drag lara katilirim zaten. Halk gunu budur bana gore.
Bana super yol verenler oldu, illa cizgini bozmaya gerek yok bazi noktalarda az birsey yavaslarsa insanlar zaten rahat rahat gecis olur. Ben bana yol verin demiyodum fakat tehlikeli bulanlar icin soyluyorum.
Ha baska bir bakis acisida su. Diyelim canim sikildi, yavas gidip oyle bir defans cizgisi uygularim ki ancak cok hizli araclar on arka duzlukte gecer beni, virajdan duzluge cikarken arkamdakinin hizini oyle dusururum ki zor gecerler pisttede tren yapariz. Ne yapacagiz simdi boyle bir durumda? Bunu yapabilecek kapasitede bir cok kisi var kendimi de ustun gormuyorum. Ben kimsenin yolunu bloklamadim, arkamdan daha hizli gelenlere hep yol verdim viraj ici disi fark etmez.
Video yu tekrar izlersen Mehmet mini ile soldan atak yapiyor ben nasil yavasliyorum, sonra Mehmet atagi kesiyor ve ben basmaya basliyorum. YGT geldi kotu bir yerde benden hizliydi acaip zaman kaybettim son anda fark ettim fakat yol verdim atagimi kestim. Pist boyledir, baktin senden hizli geliyor yol verirsin nezakettir bu. Bir noktada sende bana yol verdin ve zamana kosuyordum orada, bunun icinde cok tesekkur ederim. Biraz daginik yazdim ama insallah kendimi anlatabilmisimdir.
dostum guzel yazmissin ama 40arac varken sure kosmakta zorlanirsin keyfini cikarmaya bak ben devo astra ile giricem yine keyif icin atmosfer icin gelicem sureye kasamayiz hemen hemen her virajda bir aracla karsilasabiliriz bence boyle daha zevkli olur pist yarisi tadinda...
amma hersey bitarafa kimsenin tamponu bile cizilmez insallah allah kaza bela gostermesin cumlemize gozler kararmasin hirstan uzaklasmaya calisalim beyler![]()
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-