kankam bu sefer iddialıyım. meg.rs leri istiyorum:D amaç süre tabi sadece umuyorum ve diliyorumki pistte yanyana gelmeyelim:) kazasız belasız temassız bigün olsun.
Printable View
Eyvah eyvah :D gercekten kimse sorun yasamasin yeterki varsin herkes gecsin.Transponderlar takilsin bu sefer bende kuru ve rahat bir seansta limit deneyebilirim belki.Yan yana denk gelinse bile olay bu sefer rolling olmadigi icin anlamsiz tartismalarda cikmaz o acidanda guzel,yeterki hizla donene yol verilsin kimse birbirini yavaslatmasin.Insallah hava cok serin ve kuru olur :)
oh iyi bayram tatilinde değil:) girelim bakalım
mail attım bide 106 ile girelim bakalım :D
Bende diyordum bu kadar trafikteki typer lar nerde güzel güzel maseratilerle m6 larla dönmekten gına gelmişti zevkli gün olucak :))
gene sorayım LPG li araçlarla ilgili bir düzenleme var mi?
bisikleti le katılım tam olarak nasıl oluyor ?
Supersport oluyor mu??? Bisiklet de iyiymiş, bir sonraki organizasyonda koşu yarışı da yaparız. Geçerim hepinizi iddialıyım valla :D
izlemeye gelcez inşallah :)
Demagoji:D arkadan gelmek keyiflidir:D
Nasip olur ise ordayım ;) 4 olur 6 silindir olur fark etmez :) iZlemek güzel oluyor
buğra abi şu bisikletle katılma olayını acıklayabilirmisin?
Girişi en son ne zaman yapabiliriz?
Edit: 5 Ekimmiş :)
bisiklet candır :D
Allah nasip ederse pistteyim ama bu defa 2 seans alabilirm.
Mail atıldı... :)
Bende orda olucam inş. mail attik beklemedeyiz.
araba yetisirse oradayim, iskalamayi hic istemiyorum :D
kesinlikle gelmek istiyorum. Ancak daha araç alamadığım için form doldurmuyorum.
Bende bu sefer katılmak istiyorum. Fakat o tarihte şimdilik müsati değilim. Son vakte kadar bekleyeceğim. Eğer müsait olurum ve kontenjan müsait olursa oradayım.
Hayir canim mesaj silmek istemis idi . Kimseye hesap vermek gibi bir zorunlulugum olmadigindan bu mesajlari sildim .
Itiraziniz varsa T.C istanbul mahkemelerine basvurabilirsiniz ...
Maili dün sabah yolladım ama cevap gelmedi,
bi kaç gün sürüyor mu geri dönüş işlemi,
beklemelimiyim... ?
Olası bir kaza halinde kaza yapan aracın sigortası masrafları ödüyor mu ?
Sonuçta araç yarış pistine çıkıyor..
Onumuzdeki hafta ici emailler gelecek onumuzdeki hafta icone kadar mail gelmemesi gayet dogal arkadaslar.