motorlar ıcın seans yok yanlıs gormedıysem.
bır dahakı motor seansı ıcın tarıh bellı ?
Printable View
motorlar ıcın seans yok yanlıs gormedıysem.
bır dahakı motor seansı ıcın tarıh bellı ?
abı maıl e cvp gelmedı beklemedeyım...
Motorsiklet federasyonu baskani Yunus bey e sormak lazim ....
Bu surec duzelmeden motorsiklet imkansiz...
Risk almanin mantıgi yok acigimizi kovalayan bir motorsiklet federasyonu varken isin ucunda pisti acmanin intahar etmekten farki yok. Nezamanki motorcular uyanir bu sacma duruma ozaman biz keyifle agirlariz ama bu motorsuklet federasyonu baskani ile uzgunum ....
abi 6 ekimde'de sabah 6 ile 10 arası bir organizasyon duyumları var ama bisikletçilerle ilgili var mı öyle bişi ?
ah ya bisikletim olsa keşke :(
bisikletle çıkmak için şart olan ekipmanlar neler
kask dizlik olsa yeterli diye düşünüyorum tekirdağ'dan gelmeyi düşünüyoruz net bir cevap bekliyoruz sadece tabi bisikletler kamyonetlerle gelicek :)
bunu okuduktan sonra baktım yazdıgınız elemana. 20 eylul'de acıklama yapmıs artık ıstanbulpark ta kaza vs den dolayı motor yarısı olmayacak dıye.
http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=447
saka gibi...
elbette sız de haklısınız.bılmedıgım ıcın sormus bulundum.
ya ben cidden bisikletle gelmeyi dusunuyorum da kan ter icinde kalacagiz bununla ilgili birsey yapma imkanimiz yok mu ? Bisiklet olayini cidden istiyorum ama geri kalan gunum rezil olacak :(
kısmetse gelicez şimdiden sizlere kolay gelsin organizasyonda ...
ozellikle sabah bisiklet için gelicektim ufak bir kaza geçirdim kırık kaburga ile binebiliceğimi sanmıyorm şansa bak ya
İnşallah frenlerim yetişir, ucu ucuna olacak olursa...
Yarinki gelismelere gore hem SS hemde normal seansda ordayim insallah...
1.5 leş için mail attım bende. merak ediyorum o tecrübeyi yaşamak olmadık bir araçlada olsa güzel olacak sanırım :D
Mail atan atana bende attım...:)
Eh o zaman benim gibi kalp ve tansiyon ilacını alır da gelir artık..
Şaka bir yana biz her tanıdığımızı çağırıyoruz belki gelirler belki gelemezler kısmet..
Yok ben seni geçerim, yok ben seni şurda geçtim, ıvır zıvır sözler bol, bende bu kişilere diyorumki Caddede Olmaz Piste Gel hemde F1 Pisti daha ne olsun..
Daha önce başka konularda yazılmış olabilir ama burada göremedim. muayene süresi geçmiş araçlar için durum nedir?
Bugun hersey kesin; mekanik problem olmadigi surece
F458 ve Clio 197 ile ordayim ;)
Bu seferlik tribundeyim bir aksilik olmazsa onder cekerleri heyecanla bekliyoruz hedefte 2.35 altina indirmek vardi baska bir aracla kismetse :)
Turbo aracla mumkun,Megane gayet uygun aslinda?
Bende ruhsatı kaybettim Amerika'dayken ne yapabilirim katılmak istiyorum sanırım yetişmez ?
mailler ulaştı sanırım
banada geldi mail
Buğra,
Ben 2 seans alıcam ama birini sabah birini öğleden sonra almak istesem ikisine birden indirimi nasıl uyguluyacaz?
Bisiklet katılımları için bir çok organizasyon düzenleniyor bu arada. Sanırım transponder de kiralanacakmış bisikletler için :) Bazı yerlerde kayıt falan yazmışlar kayıda gerek olacak mı acaba?
Dus, hortum falan bisi olsun ya bisikletle geleceklere , fiskiye acin biz yikaniriz :D
Hadi bakalım bisiklette en hızlı kim olacak ? :)