Beybi cumartesi plan yapma :D:D:D
Printable View
indirim maillari konusunda sıkıntı var herhalde.. son kayıt günü ne zaman acaba cuma mi ?
kayıt yaptırdıktan sonra seans saatiyle ilgili mail gelicek mi yoksa piste mi ögrenicez ?
Ctesi saat kaçta hangi seansta çıkıcağınızla ilgili mail gelir ;)
Ben kaydımı ve ödememi yaptım. Aracın durumuna ve hava durumuna göre pistte 1 seans daha almayı planlıyorum. Benim de 180 tl mi ödemem gerekiyor? en azından kaydı olana bir güzellik yapılamaz mı?
Yağmur var mı pazar günü ?
Böyle bi bilgi var :rolleyes:
http://www.hizliresimyukle.com/image...0/04/4Wqjt.jpg
Orçun zaten aracı kasmayacaksın yanında bir tur dönerik dimi ?
Arkadaslar indirim emailini bana yollayip kendisine email gelmeyen arkadaslardan ricam bikez daha indirim2 basligi ile email atsinlar kontrol ettiriyim herkeze emailler gonderildi ulasmayan arkadaslara hizlica birkez daha yollayalim.
gönderdim tekrar
Hava soguk ama yagmur ıhtımalı cok cok dusuk....
kapıda organize edicem ben ama çakallık mevzusunu anlayamadım Buğra, seans çakıştırmak nedir? tamamen sabah erkenden kalk belli bir saatte hazırlan yola çık yetiştin yetişemedin stres sıraya gir vs. angaryalarından kurtulmak içindi:) öğleden sonra gelip medeni bir şekilde kaydımı yaptırıp herhangi bir saatte de çıkıp süre almak nasıl çakallık? fiyatın farklı olduğu zaten yazıyor sitede, tercih meselesi diyebilirdin:)
Şu an pistteyim işte, hava sıcaklığı 8 derece. Yağmur yağmazsa mükemmel bir hava var pist dönmek için. Asfalt sıcak değil, hava sıcak değil, arabalar için bayram resmen. Yağmurlu olursada lastikler aşınmaz, iyi yönden bakmak lazım :)
Bu arada bisiklete binmek ama bisikleti olmayan arkadaşlar için 1 adet fazla bisikletim olacak :) 1.70-1.75 arası arkadaşlar için uygun olur.
Kapıda 180 tl çünki internetten girip kaydını yapan programlayan adam ile orda gelip çakallık yapıp seans denk getirmeye çalışan adamın aynı parayı odemesi adil değildi düzelttik.[/QUOTE]
ne alakası var bugra şimdi benim aracım ıslak havada kesinlikle pistte çıkmaz
bende gelicem bakıcam pisttin durumuna göre katılıcam
bütün seanslara ya arabaları soktuk ya seyirci olarak destek verdık çakallık bunun neresinde yanlış yaklaşım
ne alakası var bugra şimdi benim aracım ıslak havada kesinlikle pistte çıkmaz
bende gelicem bakıcam pisttin durumuna göre katılıcam
bütün seanslara ya arabaları soktuk ya seyirci olarak destek verdık çakallık bunun neresinde yanlış yaklaşım[/QUOTE]
Islakta cok problem yasamazsiniz, yani sure 3-4 saniye duser mutlaka ama ben slicklerle yagmurda cikmis biri olarak yoldaki yagmurla pistteki yagmurun alakasi olmadigini soylemek isterim :D Baya tutunuyor
Üzerine alınmaya ne müsait ve hazır bekliyormuşsunuz yahu ?
Ben bana bunla aynı seansa yok az arabalı senasa yok o seansa yok bu seansa telefonlarıyla boğuşurken üzerine onceden 100 kez arayan adam ''kapıda kayıt olur istediğim seansa geçerim'' havasındayken bunun adı çakallıktır . Son dakika gelmek zorunda kalan adama çakal diyen yok zaten olsa orda kayıt masası olmazdı değilmi ... yukarda yazdım ya okumuyor yada okuduğunuzu anlamak istemiyorsunuz ....
Kapali tirubun acilacakmi?
kayıt oldum bende
maili tekrar gonderdik bekliyoruz..
Mail yollamistim ama gelmedi tekrar yolladim ilgilenirseniz sevinirim bugra bey
Pazar günü istanbul parkta yağmur görünmüyor
İstanbul Park Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
http://p1310.hizliresim.com/1g/4/t8ff0.jpg
merak ettiğim bir sey daha var sabah seansina yazildim iki tur, seanslar kacta baslicak, kacta gelmek lazim,
Bugra abı , yazına ıstınaden ;
daha oncede sana sormustum 3 hafta once maıl gonderdım ancak cevap gelmedı bende teknık bır aksaklık olabılecegını dusunerekten gectıgımız hafta ıcı tekrar attım onada donus olmadı 6 ekım ıcın kapıda kaydımı yaptırır kafama gore seans secerım mantıgı tabıkı tasımıyorum ancak yanlıs anlasılmak ıstemem...
saygılar...