Benim frenlerim yetişmiyor ne yazık ki :( Bir sonraki ne zaman olur bilmiyorum ama olduğunda güzel olacak :evil:
Printable View
Benim frenlerim yetişmiyor ne yazık ki :( Bir sonraki ne zaman olur bilmiyorum ama olduğunda güzel olacak :evil:
armağan acele et supersport pek yakında ve dişler uzadı hahahhaha :)
Hem 458 hem Clio ile guzel bir gun gecirecektim ama SS seansi iptal olunca Clio ile 3 seans aldim.
İnsallah yagmursuz,guzel bir gun geciririz...
Bugra,bu aksam yemekde 1-2 fikir konustuk,makineler pist istiyor,garajda homurdaniyorlar ;)
Set up lar hazir,listeyi biraz karistiricagiz ;)
Grup hazir hatta fena hazirr ;)
İzlemek ve güzel fotograflar çekmek için ordayım.. :))
Yol tutus ile ilgili bazi degisiklikler yapildi. Motor yada frenler standart...
ben ilk kez çıkıcam ve sorunum su aracım yere fazla yakın bazen dönüşlerde falan esnediği zaman davlumbaza vs sürtme yapıyor.piste çıkınca cok sorun olurmu zemin bildigim kadar çok güzel ?
Hala kayıt olamadım, yazılımı günceletmem lazım halledemezsem giremicem
ben gelebilirsem yarış sabahı gelicem orda kayıt yaparız artık
teknik kontrolde tam olarak nelere dikkat ediliyor hangi durumlarda girmeme sansımız olur
Kesin sürtecektir, özellikle 9'da davlumbazı alır fırlatır.
Kapıda 180 tl olacak.
Kaçak var mı, koltuklar sağlam mı, kemer tutuyor mu bla bla. Ben sorumluyum teknik kontrolden adaşız çok sorun çıkarmam :P
Sezonu kapatmak durumundayim, baski balata degismeli, yetmeyen 245 lerine 295 lastik takmali bunu yapmak icinde wide body'ye gecmeliyim.
Ilk bahara kadar benim icin sezon bitmistir :(
Egsozda kaçak var turbo dolmuyor, Cuma egsoz işini halledersem öğleden sonra 2 seans ordayım :)
Ordayzda mail gelmedigi icin bekliyoruz:)
Herkesi bekleriz hava serin hatta buz:) cem lafm sana:)
Kaçak var mı, koltuklar sağlam mı, kemer tutuyor mu bla bla. Ben sorumluyum teknik kontrolden adaşız çok sorun çıkarmam :P[/QUOTE]
kapıda 120 tl di şimdi 180 nerden çıktı onu anlamadım ?
Daha maıl gelmedıgı ıcın kayıt olmadım ama yarın olurum herhalde. yazarım burayada..
yahu indirimsiz zaten 120 değilmi? tech üzerinden ön kayıtlı %10 indirim 108tl.ye gelmiyormu? benmi yanlış hatırlıyorum..
edit.
Sitemizden yapılacak satışlarımızda 20 dakikalık sürüş seanslarını 120 TL'ye satın alabilirsiniz. Etkinlik günü kayıt masamızdan gerçekleştirilecek alımlarda 20 dakikalık sürüş seansları 180 TL olacaktır.
böyle bir ibare varmış direkt intercity sitesinden yapıştırdım.
ıntercıtynın kendı sıtesınden cumartesıye kadar 120 lira indirimsiz egerki etkinlik günü gidip orda kayıt yaparsanız 180 lira
bana hala mail gelmedi
inşallah izleyici olarak ordayım :)
mail madurları burada..
bu sefer bende katılımcı olarak ordayım inşallah.
mailler daha gelmedi ne zaman gelir acaba,
yagmur yağarmı sizce pazar günü yorumlar nedir ?
Pazara hava acık gorunuyor. bence yagmaz yagsa bıle pıst cok cabuk kuruyor 3-5 turun ardından. guneste acarsa zaten hıc sıkıntı yok:D
mailler konusunda bir sıkıntımı var??
Muayene için hala bir cevap yok!!!!
Konser, festival vs. bunların hepsinde kapıda fiyat farklıdır, internetten yada önceden farklıdır :) sebebide genelde kapıda yığılmayı önlemek, gelen kişi sayısını önceden bilebilmektir. Bence ters bir durum yok :)
Tamam kapıda ödeme 180 tl de.
1 seans alıp aracında sorun olmadığında 1 yada daha fazla seans alacaklar için 120 tl uygunlanması daha uygun olur
Arkadaslar basit bisi cakallik lafim cakallik yapanlara ki hepiniz nedemek istedigimi anlamissinizdir. Bunun disinda kimse uzerine alinmasin ayrica internetten giri kayit yaptiran adamin bir farki olmali bu gayet dogal bir uygulama abartacak bir durum yok ...