oha süper ya. bisiklet ile süre kasıcak millet :D
bu arada bisiklet olayını sabaha almanız hava serinliği açısından iyi düşünülmüş bir detay bence.:icon_tup:
Printable View
oha süper ya. bisiklet ile süre kasıcak millet :D
bu arada bisiklet olayını sabaha almanız hava serinliği açısından iyi düşünülmüş bir detay bence.:icon_tup:
bisiklet ile katılım saat kaçta başlayacak ?
Kask ve dizlik şart mı acaba ?
formu doldurdum ödeme için son gün ne zamandı acaba ?
Aracımı satıyor olmasa idim kesin katılacaktım 4. defa :( Katılan herkese başarılar bol eğlenceler, izlemeye geleceğim inşallah :)
seansları arka arkayami almak lazim ? bir seans sabah bir seans öğleden sonra alamıyormuyum ?
Siz alsanizda 1den fazla seans ayarliyorlar oglen oncesi sonrasi olur mu bilmem ama araya sure konuyor dinleniyor arac.En az 1 saat fark oluyor genellikle 3 seans aldiginizda bazen 1.5 saate kadar cikiyor fark.
Pro katilimci nasil belli oluyor araya araya cozdu adam sistemimizi :D
iki seans arasına 1 saatten fazla koyma sanisimiz olmuyor mu yani bu durumda ?
Katilimci arac sayisina yogunluga ve gunun mevcut programina gore degisiyor ancak az sayida seans(ornegin 1 seans) alan cok sayida katilimci oldugu zaman seanslar fazlaca harflerle yapildigi icin sizin ricaniz uzerine eger istek yaptiginiz seans harfinde cokta dengesiz ve yuksek sayida arac olmazsa sizi baska seansa aktarabiliyorlar.Insiyatif hep katilimcilarin istek ve keyiflerini arttirmaktan yana kullaniliyor.Ancak bence 1 saat her tarzda arac icin fazlasiyla yeterli suruculer icinde keza oyle ve zaten katilimci hevesle bir dahaki seans hemen gelsin istiyor sorun yasanmiyor.Dogrumudur Bugra :)
Babamın bir arkadaşı TIR'la girmek istiyor.
1- Uygunmudur
2- Fiyat aynımı :D
Mail attım ama cevap gelmedi. Kontrol eder misiniz? Talep görünmüyorsa tekrar mail atayım.
valla düzden aldık görmemiştim konuyu..
Mail attım, 3-4 gün oldu.. Cevap gelmedi, kontrol edebilirmisiniz..
bende attım maılımı beklemedeyız
Arka koltuklari yok aracin teknik kontrolden gecmesi konusunda sıkıntı olurmu
pistte kayıt alınacakmı ? fiyat ne olacak
Mail attik ses yok
Mail geç geliyor.. Bana 3-4 gün sonra geldi..
kıştan önce başka etkinlik olcak mı bu son mu konudaki tüm mesajları okuyamadım bilgi verildiyse özür dilerim
Buğra abi, kimisi yorumları okumadan soruyor, kimin sorulara cevap yok. kısacası ;
Bisiklet için herhangi bir kayıt gerekirmi ?
Bisiklet ile katılım için kask vb ekipman şartı varmı ?
Bisiklete Transponder takabiliyormuyuz ?
sorularının cevabını ilk mesaja dip not gibisinden ekleyebilirmisiniz ?
Bisiklet için kayıt gerekli değilmiş,
Kask takmanın mecburi olduğunu söylemişler,
Evet bisiklete transponder takılabilecekmiş.
Bu arada Pist çok hayvan bisikletçiler gelicek 45dk 1saat boyunca 60-65 tempo bisiklet sürebilen adamlar :) Ama transponder alırlar mı bilmiyorum :)
mail attim cevap bekliyorum
Ordayız
Yearone
Owen63
+
+
+
+
Mail geldi teşekkür ederim. 106 ile katılacağım, plakam bugün değişti. Yeni plakayı sisteme nasıl kayıt ederiz?
bende cevap bekleyenlerdenim.
Bi email at bana eski bilgilerin yeni bilgilerin duzeltilsin.
byildirim@pistgunleri.com
sabah seansı kaydımı, ödememi yapıp hallettim...
ilk pist günüm olacak o nedenle detayları bilmiyorum; saat ile ilgili herhangi bir bilgi gelmedi,
İlerleyen günlerde mi gönderiliyor ? Yoksa sabah 10.00 da piste gelip orada mı çıkılacak saati öğrenebiliyorum ? bilgilendirme için şimdiden teşekkürler..