A seansindaki araclar ciktimi piste bilgisi olan varmi?
Printable View
A seansindaki araclar ciktimi piste bilgisi olan varmi?
2:26 demek istemistim,28 mis. Sagol duzeltmek icin ;)
Bende ordaydim,sanirim temmuzdu. Ben aciklamayi tekrar Olgar'a PM olarak gonderdim.
Babam iyice kaptirdi kendini 15.30 da bidaha cikicak :D
Wrc ler yardirdi
15:00 den sonra cıkacak cok araç varmı işten anca cıkıcamda gitmemize degermi acaba !?
E seansi bildiginiz sampiyonlar ligi gibi en iddiali ve tehlikeli grup :) daha sonra 1 seans daha var bos gececek gibi(umarim).Bugun 1 cikan 1 daha cikti hevesini alamadi bir turlu hava ideal kalabalik cok guzel :)
Hersey cok guzeldi. 2 seans 2 dostuma copilot oldum. Tur attik eglendik. Keyifliydi pist :) herkese sorunsuz bir gun olur umarım.
Suan e seansi hazirlaniyor cikmak icin arkadasin yazdigi gibi fena bi grup
Çok eğlendik gerçekten . Araba imkan verdiği kadar zOrlamaya çalıştım . Tadı damağımda kaldı ne diyeyim
2 dir hazırlandım hep bi aksilik çıktı gelemedim ..yine olmadı inş bidahaki sefere
Şu ana kadar gördüğüm en karışık grup E'ydi. 300 ps altı araç yoktu resmen :D 33 araç hemde :D
Hadi hadi zamanlar yahu :)
Yalan olmasın videodan tekrar bakarım ama 2:51 civarı döndüm ben clio rs'le. İlk deneyemim lastiklerim aşırı understeer'e maruz bırakması ve kaynayan fren hidroliğim yüzünden biraz yavaş kaldım gibi. Eksiklerimi giderdikçe daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
http://i44.tinypic.com/2hrg95c.jpg
Biz ayrilirken E grubundan durum bu sekilde idi
Ciddi anlamda ilk defa pist organizasyonunda bu kadar
Guzel grub denk geldi
Önden çeker rekoru 2.34.xx'lere çekildi, Megane RS ile.
Gri evo süper zaman yapmış maaşallah.