A seansindaki araclar ciktimi piste bilgisi olan varmi?
A seansindaki araclar ciktimi piste bilgisi olan varmi?
2:26 demek istemistim,28 mis. Sagol duzeltmek icin
Bende ordaydim,sanirim temmuzdu. Ben aciklamayi tekrar Olgar'a PM olarak gonderdim.
Babam iyice kaptirdi kendini 15.30 da bidaha cikicak![]()
15:00 den sonra cıkacak cok araç varmı işten anca cıkıcamda gitmemize degermi acaba !?
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
E seansi bildiginiz sampiyonlar ligi gibi en iddiali ve tehlikeli grupdaha sonra 1 seans daha var bos gececek gibi(umarim).Bugun 1 cikan 1 daha cikti hevesini alamadi bir turlu hava ideal kalabalik cok guzel
![]()
Hersey cok guzeldi. 2 seans 2 dostuma copilot oldum. Tur attik eglendik. Keyifliydi pistherkese sorunsuz bir gun olur umarım.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Çok eğlendik gerçekten . Araba imkan verdiği kadar zOrlamaya çalıştım . Tadı damağımda kaldı ne diyeyim
Hadi hadi zamanlar yahu![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yalan olmasın videodan tekrar bakarım ama 2:51 civarı döndüm ben clio rs'le. İlk deneyemim lastiklerim aşırı understeer'e maruz bırakması ve kaynayan fren hidroliğim yüzünden biraz yavaş kaldım gibi. Eksiklerimi giderdikçe daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
.
Biz ayrilirken E grubundan durum bu sekilde idi
Ciddi anlamda ilk defa pist organizasyonunda bu kadar
Guzel grub denk geldi
Gri evo süper zaman yapmış maaşallah.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)