CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi bu yazdığın mesaj da daha açıklayıcı oldu bora abi, Kişi bana geliyor diyor ki Berkay birazdan piste çıkıyorum. Fotoğraflarımı istiyorum, tamam kardeşim çekicem. Yanımda ekibim var, diyor ki sizlerde çekin ücret sorun değil. Tamam diyoruz, kontrol noktasında çekiyoruz, sonra koşa koşa kendi noktamıza gidiyoruz, aracımız yok her yere yürüyerek gidiyoruz farklı noktalara kuluçlanamıyoruz elimizde ki makineler pek müsade etmiyor. Neyse gün sonu oluyor, eve geliyorum arkadaşın fotoğraflarını sayıyorum, 191 adet fotoğrafı var, Supersport' daydı kendisi söylüyorum tamam kardeşim ne kadar istiyorsun benden ücreti kararlaştırıyoruz. Tamam halledicem ben, sen bana bir ufaktan fotoğraf at diyor, bende haliyle incelik ederek fotoğrafını düzenleyip güzelleştirip 1 İmza 1 Gizli Watermark koyarak kendisine yolluyorum. Gece giriyor araya, öğlen paranı yatırırım demişti. Öğlen arıyorum yok açmıyor, mesaj atıyorum yok bakmıyor. Az önce başka bir forum da görüyorum fotoğraf eklemiş geziyor. Gerçekten ağırıma gidiyor, bir arkadaş var, kendisine attığım Screen Shot fotoğrafını kesip paylaşıyor, ben sana dönücem diyip dönmüyor. Kimisi istediğim 100 lira makul ücreti 30 liraya indirmeye çalışıyor.
Bunlar yüzünden şuan bu fotoğraf işleri böyle kapandı, yoksa bizim parada pulda gözümüz yok, Kar yapmak için gelmiyoruz. Ekipmanlarımızı geliştirmek için geliyoruz. Ben fotoğrafcılıkta 4. Ayımdayım 9-10 Yıldır grafik bilgim var.
Sadece emeğimize ufak bir ücret istedik. Hepsi bu, profesyonel kişiler ile örneklenmeler geliyor farklı açılardan fotoğraf bekleniyor ama elimizde ki makineler ve bilgi seviyesi için bunlar uygun değil