abi aslında tam tersi olmuş hızlılar giremicek.106 cup izleriz halk günleri pistte :)
Printable View
Bu sezon ki pist rekoru 3 dakika altına inmeyecek gibi gelio. O pist parasını versem araba yakmasın diye gazlamam yaw.
ilk pist gününde Linea ile ordayım.
Cupradan vageçtim. Clio 1.5 dci 90 hpyi alırken hiç bugünlerin geleceğini düşünmemiştim şimdi onu sevme vakti... Baybars abiyede alfayı satma dedim,dedim dedim dinletemedim bak nooldu şimdi?
Az kalsin bugun sway bar setine buy it now yapiodum allah korumus
Yazıp yazıp siliyorum. Sonra yazarım.
Bizim pejo bile değere bindi :D 110 hp hashdashd
Yüklü 1.7 corsalarda pirim yapar ne de olsa stock 75 hp :hahaha:
Büyük rezillik olmuş, umarım en kısa sürede düzeltilir. İlk pist gününe kimse katılmazsa iyi bi ders olur :)
Benim evdeki astraya gun dogdu :) 100 hp rocks
motor icin iletisime gecen var mi?
1300+lik dilimdeyim vfr ile, mail atmaya korktum :p
Benle ne alakası var ben böyle mi dedim? Ben güçlere göre piste çıksınlar dedim.
Ayrıca zengin fakir demogojisi nedir? Ben corvettei sattım ama kredisini HALA ödüyorum. Benim söylemek istediğim 250yle giden araçla aynı yerde 150 yapan aracın birlikte pistte olmasının tehlikeli olduğuydu. Nurburgring gibi uzun bir pist olmadığı için de bunun yapılabileceğini düşündüm.
O zaman karbon salınımına göre parasını ödeyip piste çıkalım...
1 hp Ingiliz kisragi icin fiyat alabilir miyiz ?
Ya takmayın kafanıza, bırakın bir sezon uğramayın. Düşünmeye zamanları olsun onların da...
Her organizasyona evlatlarıymışçasına giden belli bir kitlenin ve de TR içerisinde tek olmanın yarattığı hislerle suistimale başvurmuşlar anlaşılan.
Hakettikleri muameleyi gösterin ki başvurdukları bu anlam yoksunu tutum başlarını vurmalarına sebep olabilsin...
Sofuoğlu'nun yaptığı pist ne alemde, bari biterse oraya yakılacak yakıt ile iş daha ucuza gelir belki..
Anladığım kadarıyla herkesin uzun zamandır istediği "araçların güçlere göre gruplanarak çıkması" olayını faaliyete geçirecekler. Yalnız ciddi bir bedel karşılığında! Bu durumda örneğin 2-3 süper spor birlikte piste çıkacak ve 20 dakika pisti kapatmış olacaklar. Fiyatın yüksek olması zannediyorum bu yüzden. Ama her ne olursa olsun fiyatlar bu kadar yüksek olmamalıydı. Mutlaka düzenleme gelecektir.
Aynen oyle,toplu tepkı vermelıyız. Bugun pıstte Metın abıyede dert yandım,oda farkında.
Bugra'da farkında ama o profesyonel,talımatları uygulamak zorunda.
Dunyada hıc bır ornegı yok.
Bakın pıst gunlerıne ortalama 50 arac gelıyor ıyı gunde. Renomda vardı mınımde seatımda vsvs ama bır tane ftg cektıren olmadı onunde. Ben bıle ferrarıye bmw ye porsche ye falan baktım ınceledım cektım. Yada duzluk gecıslerını dınledım,vıdeo yaptım. Bunlar oradakı farklı araclar yanı trafıkte gazlarken goremıyecegımız yada denk gelemıyecegımız. Bunları KOVARSAK elımıze ne gecer?
Gelın Serres e,60 euro tum gun. Imkanı olan yılda 2-3 kez avrupa yapsın. Hem pıst kulturu artar,hem yenı guzel arkadaslıkları olur,cok fazla bılgı paylasımı yapar ve tarıfsız anılarla ayrılır.
Korfez pustı bu yenı baskanlada ucuzluyacak dıye duymustum,en kotu orası var. Izmıre tur duzenlerız,hem tatıl hem pıst yapmıs oluruz. Senede 1 yapıyorduk 2-3 yaparız....
100hp ve altının 100TL olması sevindirdi ama bu şekilde de paddockta 150hp'den yüksek gücü olan araba göremeyeceğiz :D Bakalım Buğra abi ne diyecek.