User Tag List

Sayfa 13/18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
335 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: 25 Ekim 2015 Pazar @ Pistgünleri Halk günü İstanbulpark

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piste çıktığım Alfa'da Bilstein shock, büyük intercooler, Cup2, Novitec chip, kilit falan var. Bırakın aftermarketi parçayı, transponder bozulup da 2.22 falan gösterirse bile şampanyayla yıkarım o pisti ulan.

KVNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tartışmak fikir beyan etmek iyidir, doğruları ortaya çıkarır, gizleyecek doğrusu olmayan açıkça fikrini beyan eder, boş muhabbet diyenlerin gözüne egoları perde indirmiş sanırım hep kendi dediklerini yaptıklarını dolu görüyorlar..

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda uzun süredir hararetli tartışma olmuyordu. rolling konularının taşındığı platform daha çok forumdan çıkıp face ortamına kaydığı için diye düşünüyorum, aslında fenada değil hani pistçiler daha bi ön plana çıkmaya başladı forumda. bu konunun gündemde kalması o açıdan güzel diye düşünüyorum, burdaki seviye konuyu takip eden diğer kişileride olumlu yönden etkiler umarım, fakat bende ısrarla kendi düşüncelerini tek doğruymuş gibi karşı tarafa kabul ettirmeye zorlayan kişileri biraz daha sakin olmaya çağırıyorum.
    konuya dönersek zekinin son rekor süresi gerçekten çok güzel tekrar tebrik ediyorum, bence ilk rekor günü yapılan paylaşım gelen rekor sürenin lanse edilirkenki hali biraz itici gelmiş olabilir, type-r üzerinden bunu duyurmak kendinede haksızlık ve gerekte yoktu sanki ben olsam rekor kırdığım aracı ve type-r ı aynı cümle içinde kullanmazdım sunumu yaparken.
    birde bu süre olayı listenin en başında olma hali birazda bizim gibi amatör kullanıcıları teşvik eden tetikleyen bi durum, çıkan herkesi transponder kullanımına itiyor haliyle, rekabet olmadan bu işlerin hiç bir tadı yok bu anlamda bilgelik yapmasın kimse
    son olarak daha geliştirilecek çok süre var, 300hp. fwd bir wtcc aracının 2.04 yaptığı pistte bizimde 2.20 leri istememiz makuldür, bidahaki sezon bu süreleri konuşur oluruz umarım, herkese kazasız belasız sürüşler.

Teşekkür ederim Serhat. Yalnız şöyle bir durum var ben hiç bir zaman type r ı geçeceğim vs gibi bir söylemim olmadı bir önceki rekor süresi videosunda da halk günü rekoru yazdık yeni type r ı geçtim falan gibi bir söylemim hiç olmadı olmayacak olamazda zaten karşıma kimseyi almak gibi bir derdim yok keyif için çıkıyorum diye hep söyledim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bişey sorabilirmiyim?

Stok Rcz 2.28 döndü arkasından yazılımlı lastikli gp 2.25 döndü herkes rekor gp de diyordu o zamanlar elma armut muhabbeti olmamıştı kimse çıkıp demedi ki rekor hala rcz de

Honda rekoru kaptırınca nolduda hemen elma armut muhabbeti başladı neden savunma mode on oldu?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @erh ,post'un son paragrafi direk beni ilgilendiriyor ama neden ustune alindin anlamadim.
    Zaten bu yazdiklarimi yapan ve yasayanlar,Zeki'nin dedigi gibi ortaya birsey atip cekiliyorlar ve bos muhabbet donuyor,hak veriyorum.
    Honda yi koruyan-seat yada kendi aracini savunanlara,yaptiklarini anlatip yazanlara hic bir lafim yok. Adamin cizgisi odur,herkes saygi duymali.
    Ama kiskanclikla ve hasetlikle yazilan yazilara,ben az bile yazdim.
    Daha dune kadar pist ve mevzu hakkinda fikri olmayanlar,birseyler yapamaya calisan insanlara laf sokusturmaya calisiyorlarlar. Ozaman kedi-ciger ve sahsiyetsizlik ortaya cikiyor.
    Ben ilk profesyonel yarisimi 96 yilinda yaptim ama hala birseyler ogreniyorum. Ogrenmenin yasi yok.
    Zeki buraya uye;Leon hakkinda bilgi alip,AKİL DANİSMAK İCİN kac yuz defa hem grupta hemde telde beynini utulemisim,yazsin....
    Ayrica bana bu araci aldiranda Orcun,Zeki ve Utku'dur. Hic aklimda yokken,sabahina seat sahibi oldum.
    Bilgi paylastikca guzel ve cogalir. Ego mego sahibi olmak yada gostermek icin yanlis platform. Ha cikariz TPŞ'ye,orada hersey serbest...

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @erh ,post'un son paragrafi direk beni ilgilendiriyor ama neden ustune alindin anlamadim.
    Zaten bu yazdiklarimi yapan ve yasayanlar,Zeki'nin dedigi gibi ortaya birsey atip cekiliyorlar ve bos muhabbet donuyor,hak veriyorum.
    Honda yi koruyan-seat yada kendi aracini savunanlara,yaptiklarini anlatip yazanlara hic bir lafim yok. Adamin cizgisi odur,herkes saygi duymali.
    Ama kiskanclikla ve hasetlikle yazilan yazilara,ben az bile yazdim.
    Daha dune kadar pist ve mevzu hakkinda fikri olmayanlar,birseyler yapamaya calisan insanlara laf sokusturmaya calisiyorlarlar. Ozaman kedi-ciger ve sahsiyetsizlik ortaya cikiyor.
    Ben ilk profesyonel yarisimi 96 yilinda yaptim ama hala birseyler ogreniyorum. Ogrenmenin yasi yok.
    Zeki buraya uye;Leon hakkinda bilgi alip,AKİL DANİSMAK İCİN kac yuz defa hem grupta hemde telde beynini utulemisim,yazsin....
    Bilgi paylastikca guzel ve cogalir. Ego mego sahibi olmak yada gostermek icin yanlis platform. Ha cikariz TPŞ'ye,orada hersey serbest...
    Uzerime alindigimi nerden cikardiniz ki? Ben hicbisey yazmamisken soylenen bir sozu neden uzerime aliniyim ki? Sadece burda soylediginiz gibi yardimlasmaya birbirine destek olmaya calisiyorsa ve siz bunun ustune boyle birsey yaziyorsaniz, bunun buraya uygun olmadigini soylemek istedim.. Kime yazdiniz niye yazdiniz beni cek ilgilendirmiyor sadece burda boyle birsey yazilmasindan hosnut olmadigimi soylemeye calistim...

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resmi sitedeki pist süreleri ne zaman güncellenecek bu arada?

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değişik bir durum söz konusu burada. Tabelada ismi dahi olmayan, hiç bir klasmanda rekabet etmemiş kişiler gelip burada pist ile ilgili atıp tutuyorlar.
    Jason o süreyi yaptığında herkesin gözleri parladı, süre geçilmeyecek süre değil dedim herkes üstüme üşüştü. Anca Honda boklayın siz falan bile dediler.
    Biri çıktı pistte direkler olacaktı hani nasıl dedi? Biri paranız yok almaya anca konuşursunuz dedi. Bunların hiç birine tek bir cevap vermedim/vermedik.
    Rekoru Zeki kırdı, ben de çıktım süre geçilmeyecek süre değildi dedim, alın işte bu da ispatı dedim gücünüze mi gitti?
    Kusura bakmayın ama yılda 2 kez geldiğiniz pisti rolling olayına çevirmeyin. Bugün Serhat abi rekoru kırabilir, Murat abi rekoru kırabilir bunlar şimdi olmasa da olacak olan şeyler. Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama işin bir gerçeği var rolling muhabbetini buraya taşımaya çalışıyorsunuz. Bu rolling değil ama maalesef.

Çıkar süre yaparsın, video koyarsın tabelaya adını yazdırırsın mevzu kapanır. Candan, Ahmet, Utku, Zeki, Volkan Abi ve ben her gün bu iş için bir şeyler geliştirmeye çalışan adamlarız. Hatta daha da spesifik örnek vereyim, Candan'la benim otomobillerimiz aynı. Candan benden yardım istediğinde 'ulan beni geçecek' diye adama sırt çevirmiyorum, aynı şekilde o da bana elinden gelen yardımı yapıyor. Yeri geliyor 'slicklerin var hala beni geçemedin haha' geyiği de yapıyorum ama o başka bu başka.

Türk milleti olarak bir şeyin suyunu çıkarmaya bayılıyoruz. Murat abi Cupra'yı aldığından beri Zeki ile irtibatta biliyor musunuz mesela? Ne balata takalım, kamberi ne yapalım diye, Zeki bilmiyor mu Murat abi rekor için soruyor? Hepimiz de yardım ediyoruz Murat abi'ye, belki çıkıp içimizden geçecek ama ediyoruz. Hatta Utku o balatayı takma abi patates olacak da demişti Murat abi de şahit. Azıcık yapıcı olun, süre yapın paylaşın bu işin gelişmesine yardımcı olun. Yapmayacaksanız da Allah aşkına şu işi kirletmeyin.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzerime alindigimi nerden cikardiniz ki? Ben hicbisey yazmamisken soylenen bir sozu neden uzerime aliniyim ki? Sadece burda soylediginiz gibi yardimlasmaya birbirine destek olmaya calisiyorsa ve siz bunun ustune boyle birsey yaziyorsaniz, bunun buraya uygun olmadigini soylemek istedim.. Kime yazdiniz niye yazdiniz beni cek ilgilendirmiyor sadece burda boyle birsey yazilmasindan hosnut olmadigimi soylemeye calistim...
    Sizin yazinizin son paragrafi,direkt olarak benim yazilarim. Oyuzden size cevap verdim.
    Ayni seyleri soyleyip anlasamiyoruz malesef
    Yardimlasma,pist isini ciddi "hobi" olarak benimsemis kisilerde ziyadesiyle var zaten.
    Asil sorun,buna comak sokanlarda. 1-2 kisiden ibaret,baska yok.
    Hatta aramizda cekisme varmis gibi yansitiliyor(ego vs) Bilmiyorlarki,whats app grubumuzda gece 2'lere kadar neyi nasil yapmamiz gerektigini tartisiyoruz.
    Kimse cok bilmiyor,herkes bildigini paylasiyor. Sizinde yazdiginiz sozlerim,bu sahislara ithafen idi.
    Biraz once balatalarim sokuldu,sadece 1,5turda(seans degil ) yanip erimisler. İnsan hayatina kast resmen...

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat, EBC yellow taksana Cupraya. İstanbul Park için en iyisi değil belki ama; eriyip diske yapışmıyor ve en az 5-6 seans çıkartıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat, EBC yellow taksana Cupraya. İstanbul Park için en iyisi değil belki ama; eriyip diske yapışmıyor ve en az 5-6 seans çıkartıyorlar.
    Zeki bakti benim icin,kalmamis malesef...
    Kasim sonundaki pist gunune artik,insallah sorunsuz sikintisiz.

morgy_drag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ona buna sallamadan;gelin bir kac defa pistin havasını cekin,süre de yapın demiyorum..
    Ayıp..
    Zeki ye tekrar tebrikler,süre cok guzeldi..Canlı izledik,heyecanlandık..Fotograf cektıryor otomobılının basında,gunes var,abi gözlüğü verelimmi diyoruz..Gözüne güneş gecmesin yakısıklı cıksın dıe..Onla beraber mutlu oluyoruz..
    Murat abi gt3 ıle 2:12 ye inince mutlu oluyoruz..Kaldı ki şahsen murat abi yi tanımam.. 458 ıtalıa sure bekledıgımden fazla cıkınca acaba bısey mı var neden oyle oldu dıyoruz,o da sureyı dusurunce mutlu oluyoruz..
    Fakat;biz cocukken pist felan yoktu,şimdi görüyorum ki ınsanlar aılelerıyle piste geliyor pazar günü..Bi 10 sene sonra cok daha da farklı olacak..Buda beni şahsım adına mutlu ediyor..
    İşin özü;bırakın honda yı seat ı,başarıyı tebrik edin altında bit yeniği aramayın,hoşgörülü olumm ki bir 10 sene sonra colugumuz cocugumuz da bu kültürü devam ettirsin..Farkındamısınız bilmiyorum ama pist kültürünün temelleri bu seneler ıcınde atılıyor..Geleceğe enazından böle bir katkımız olsun..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarox disk ve ferodo ds2500 balata bence çok iş görür
    Team PAŞAOĞLU

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı morgy_drag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ona buna sallamadan;gelin bir kac defa pistin havasını cekin,süre de yapın demiyorum..
    Ayıp..
    Zeki ye tekrar tebrikler,süre cok guzeldi..Canlı izledik,heyecanlandık..Fotograf cektıryor otomobılının basında,gunes var,abi gözlüğü verelimmi diyoruz..Gözüne güneş gecmesin yakısıklı cıksın dıe..Onla beraber mutlu oluyoruz..
    Murat abi gt3 ıle 2:12 ye inince mutlu oluyoruz..Kaldı ki şahsen murat abi yi tanımam.. 458 ıtalıa sure bekledıgımden fazla cıkınca acaba bısey mı var neden oyle oldu dıyoruz,o da sureyı dusurunce mutlu oluyoruz..
    Fakat;biz cocukken pist felan yoktu,şimdi görüyorum ki ınsanlar aılelerıyle piste geliyor pazar günü..Bi 10 sene sonra cok daha da farklı olacak..Buda beni şahsım adına mutlu ediyor..
    İşin özü;bırakın honda yı seat ı,başarıyı tebrik edin altında bit yeniği aramayın,hoşgörülü olumm ki bir 10 sene sonra colugumuz cocugumuz da bu kültürü devam ettirsin..Farkındamısınız bilmiyorum ama pist kültürünün temelleri bu seneler ıcınde atılıyor..Geleceğe enazından böle bir katkımız olsun..
    Kesinlikle haklısınız ve gelin pist havası çekin sonra süre yapın tavrını takınmamanız da gerçekten çok naif bir davranış ve ayıp olduğunu görmenizde sevindirici Süre konusunda evet zaten bu ekipten herkes hem kendi halinden hem de yapılan sürelerden çok mutlu. Şimdi söylediğiniz durumu inceleyince bazı kişi yada grupları sanki, insanlar süre yapıldıkça üzülüyor, kızıyor yada hasetlik fesatlık gösteriyor gibi algılanabilir. Ben en azından bu tartışmanın bir tarafını iyi tanıdığımdan öyle bir niyet olmadığını söyleyebilirim. Ve hiç tanımasam da karşı tarafın da (şahsen tanımadığımdan isimleri ile hitap etmek istemem yanlış anlaşılmasın) aynı samimiyete sahip olduğundan şüphem yok. Ama benim şahsi fikrim bir iş yapıldığında tebrik edildiği gibi tebrik etmekte lazım

Takınan tavrın sizinki gibi olması ile, siz daha iki kere piste geldiniz işi rolling'e çevirmeyin oturun oturduğunuz yerde tavrına benim sözüm. Honda'yı da Cupra'yıda tartışacak durumum yok. Başarı örneğidir ikiside. Setuplar konusunda da yorumum yok isteyen istediği gibi çıksın. Ama dendiği şekilde olursa kapalı devre olarak sadece piste düzenli gidenler arasında bir mücadele olur

Ama şu unutulmasın 2 kere geldiniz dediği kişiler 1.6 arabayla o iki seferde 2.30'un altına indi ve 2. seans gününde 7 saniyeye yakın bir iyileştirme gösterdi. Kimsenin sürüşüne lafım yok herkesinki kendine ait bir yetenektir Allah vergisidir yada tecrübedir ama düzenli gelip bu iyileşmeyi göstermekte bir başarıdır ve şahsen düşüncem şu dur, 2 kere gelip pisti rolling'e çeviren adamlar demek sabah akşam pistten çıkmasa ne süreler gelecek.

Naçisane yorumlarım bunlar, herkese bundan sonraki pist günlerinde dahada iyi süreler kırılması güç rekorlar dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarox disk ve ferodo ds2500 balata bence çok iş görür

Kesinlikle katılıyorum Utkuda ds2500 den çok memnundu kullandığında. Hatta ds3000 kullanmadım ama bence tam ilaç olur düzgün rodajlanıp çıkılırsa. Yolda kullanmamak şartıyla ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarox disk kim getiriyor,iyi fikir. Turkiye'de mumessili gorunmuyor...

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarox disk ve ferodo balata powershopta var diye biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir egodur tutturulmuş gidiyor kendi adıma söylüyorum polemiğin içine çekilmemek için sürekli kaçak cevaplar veriyorum herkes farketmiştir. Bu bahsettiğiniz ego olsa Murat abiye şunu tak bunu yap diye hergün bilgi verip telefonda muhabbet ediyoruz beni geçebilmesi için neler yapabileceğine yardım ediyorum resmen kimse bilmez her gün oturup mk2 cupralı Ahmetle tüm gün nerde ne yapabilir konuştuğumuzu. Kimse bilmiyor burada yanımıza gelen arkadaşlarımıza videolarımızı izletip bak ben burda böyle yapmışım sen böyle yapmışsın hangisi doğru diye konuştuğumuzu. Orçun her gün birine beni geçmesi için bilgi paylaşıyor co-pilotun çıkayım sürenizi iyileştireyim diyor. Yine şahsım adına söylüyorum elimden gelen yardımı herkese yapıyorum kimseyi 2 kere geldin rolling değil bu anlamazsınız gidin muhabbeti yapmıyorum özelden mesaj geliyor yardım etmeye çalışıyorum, Erhanla tribünde konuştuk herkes yardım halinde yani. İnsanları tanımadan bilmeden yargılamayın. Yeni süre budur hedef budur diye koyduğumuz için birilerine itici geliyorsa kusura bakmasın hiç birşey paylaşmayalım ne bilgi ne spec ne video. Ankaradan gelip ilk defa scirocco gts ile çıkan arkadaş bir sürü paylaşım olmasa o mükemmel ip gibi çizgilerle nasıl dönecekti? Herkes tebrik etti bayıldı o çizgilere. Olayı başka yönlere çekip bundan keyif alanlar var ama heralde.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTechJr. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle haklısınız ve gelin pist havası çekin sonra süre yapın tavrını takınmamanız da gerçekten çok naif bir davranış ve ayıp olduğunu görmenizde sevindirici Süre konusunda evet zaten bu ekipten herkes hem kendi halinden hem de yapılan sürelerden çok mutlu. Şimdi söylediğiniz durumu inceleyince bazı kişi yada grupları sanki, insanlar süre yapıldıkça üzülüyor, kızıyor yada hasetlik fesatlık gösteriyor gibi algılanabilir. Ben en azından bu tartışmanın bir tarafını iyi tanıdığımdan öyle bir niyet olmadığını söyleyebilirim. Ve hiç tanımasam da karşı tarafın da (şahsen tanımadığımdan isimleri ile hitap etmek istemem yanlış anlaşılmasın) aynı samimiyete sahip olduğundan şüphem yok. Ama benim şahsi fikrim bir iş yapıldığında tebrik edildiği gibi tebrik etmekte lazım

Takınan tavrın sizinki gibi olması ile, siz daha iki kere piste geldiniz işi rolling'e çevirmeyin oturun oturduğunuz yerde tavrına benim sözüm. Honda'yı da Cupra'yıda tartışacak durumum yok. Başarı örneğidir ikiside. Setuplar konusunda da yorumum yok isteyen istediği gibi çıksın. Ama dendiği şekilde olursa kapalı devre olarak sadece piste düzenli gidenler arasında bir mücadele olur

Ama şu unutulmasın 2 kere geldiniz dediği kişiler 1.6 arabayla o iki seferde 2.30'un altına indi ve 2. seans gününde 7 saniyeye yakın bir iyileştirme gösterdi. Kimsenin sürüşüne lafım yok herkesinki kendine ait bir yetenektir Allah vergisidir yada tecrübedir ama düzenli gelip bu iyileşmeyi göstermekte bir başarıdır ve şahsen düşüncem şu dur, 2 kere gelip pisti rolling'e çeviren adamlar demek sabah akşam pistten çıkmasa ne süreler gelecek.

Naçisane yorumlarım bunlar, herkese bundan sonraki pist günlerinde dahada iyi süreler kırılması güç rekorlar dilerim
    Erhan'a tek kelime lafım yok benim yanlış anlaşılmış Arabasının konusunu okurken heyecanlandım, mutlu oldum bu iş için para harcayan birini görünce.
    Sakın yanlış anlaşılmasın, umarım hedeflediği süreleri de yapar hepimiz de seviniriz
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)