Zaten bızım derdımız bu yalan dolanla org. olması amaç sadece oraya kullanmak ıcın araba toplamak, kımın bırıncı secıleceği zaten onceden yazılıp cızılmış o yapılan mulakatlar falan yalan dolan bunu anlamıycak kapasıtede değiliz abi şükür olsun, kımse bırbırını kandırmasın lutfen..
Ben dediğim gibi şartları okuyarak soktum arabayı ve su maddeye dıkkat cekerim:
İKİNCİ AŞAMA: Bu aşama jüri önünde gerçekleşecek. 2 ayrı kategoride de kısa listeye girmeye hak kazanan araçlar ve sahipleri, daha sonra Castrol tarafından yayınlanacak bir tarihte ve adreste jüri karşısına çıkacaklar. Jüri, 2 ayrı kategoriden kısa listeye kalarak ikinci aşamaya seçilmiş araçları yine aynı kategoriler içinde değerlendirecek. Böylece kategorilerin gövde, mekanik ve ses sistemleri yönlerinden dereceye girenleri, dolayısıyla Castrol EDGE yıldızı olan araç ya da araçlar ile sahipleri belirlenecek.
Burda yazılanın hıcbırı yapılmadı kımse gelıp benım tesısatımı bıle adam akıllı ıncelemedı ps3 olduğunu gordulermı acaba onu bıle merak edıorum...Ynı demek ıstedığım adam gıbı yapılcaksa yapılsın org. yada hıc yapılmasın ben mulakatta bıle bu tarz olayların hep yasandığı için bızım arabamızı bu tazr organızsyonlardan uzak tuttuğumuzu, fakat castrolun jurısının bu tarz hatalara dusmuyeceğini bildiğimiz için geldıgımızı belırtmıştım o dediğim lafı bıle yuttular yanı goz gore gore..
Ayrıca o c2 nın sahıbıyle orda tanıştım ıyı bir insandı kendısı burda ona laf solemk ıcın yazmıorum herkez emın olsun Okan dı sanırım arkadaşın aracı (HONDA) o duruken cıtroenın gırmesı zaten jurının herşeyı oncedn yazıp cızdığının gostergesıdır..
Madem yuruyen arabalar secılcektı ıkıncılık hondanın hakkı olmalıydı ben belkı ucunculuk alabılrdım objektıf bakmak gerkırse, kımse yalan dolanla ıs yapmasın bızım kızdığımz bu yanı kımseyle derıdmız yok yanlış anlaşılmasın...
Bu arada Arda o aracta emeğı en fazla olan ınsnalardan bırıdır yerı geldı ıkı gun evıne gıtmeden benle beraber fuara yetıştırmye uğraştı kımse ona ne kadar doğru konusabılrıısnkı muhabbetı yapmasın!!!
Mertcan da neden takıksa bu arabaya cozemdım Hatıce,netıce falan????
Konuyu belkı bıraz dağıtıtk ama ozurdılerım diğer arkadaşlardan ama bazı seylerı yazmadnda olmuyor...
Saygılar...