Sevgili arkadaşım, nasıl ve nerede bal tuttuğumu açıklarsan parmağımı nasıl yaladığımı da daha iyi anlayabiliriz. Ne şekilde bir organizasyon yapmışız, çok rica ediyorum bir açıklayın lütfen.
Ben eğer Megane 1 benim aracım 2 olsaydı bunu olgunlukla karşılardım, kesinlikle hakkın o olmadığını düşünsem bile... Aynı olgunluğu karşımdakinden de beklerim.
Bu arada benim 1500HPlik setupımı 1.6 Megane'a k20 atmakla, hem de basit iş olarak atmakla aynı tutuyorsan önünde saygıyla eğiliyorum...
armağanın camarosu yürüsün on numara olsun çok isterim. ama benım bahsettğim konuyu siz düşünmüyosunuz o yüzden tekrar söyliyorum uzatılcak bişi yok bal tutan ne yapar hep derim parmağını yalar
![]()
eray ya konuyu piç etmesen
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
mertcanin daha ne fotolari var uhuuu huu (secret spec)
yalana gelhahahaha valla cok guzel gundu gercekten tekrar soyluyorum 10numaraydi
keske yemk yerken uzun masamizida alsaydik toplucana
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Sabah drift, öglen ralli, b*ku donan gencler![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Elde olmayan sebeplerden dolayı katılamadım![]()
Dragger'ım benim kanepede melekler gibi uyuyordu ki telefona sıçradı, güzel eglenmişsiniz maşallah!![]()
Tango-1 never dies.
castrol yarısmasındaki ana tema neydi bilmiyorum
oldum olası sevmem zaten guzellik yarısmalarını.Dergilerin fuarların ve bu tarz organizasyonların duzenlediği yarısmalarda hep bi tatsızlık olmustur.
Herkezin kendi fikri kendi dusuncesidir ama megane gibi ozenle hazırlanmıs araclar parmakla gosterilcek kadar az bunu kimse inkar etmesin.
Modifiye yarısmalarında camaro-megane diye ayırt etmek yanlıs.Önemli olan araca harcanan emek,para,kalite vs = sonucbirincilik bence meganenin hakkıydı ama ikinci oldu olsun yapıcak birsey yok
Camaroda guzel allah kaza bela vermesin 1.ciliği hayırlı olsun![]()
arkadaşım hem yarışmadaki ana tema neydi bilmiyorum demişsin hem de yorum yazmışsın, bilgin olmadan nasıl doğru yorum yapabilirsin ki![]()
bu sadece güzellik yarışması değildi öncelikle, hem öyle bile olsa o da görecelidir, sana güzel gelen başkasına çok çirkin gelebilir.
megane özenle hazırlanmış camaro özensiz mi demek istedineğer öyleyse komik olur. camaro hem dış, hem müzik moduna sahip. rengi desen zaten apayrı. hem de çok ama çok ciddi güç alınacak şekilde profesyonel bir ekip tarafından (Paşaoğlu) ve en kaliteli malzemelerle de şu anda motoru yapılıyor.
yani o yüzden emek para vs. muhabbetine hiç girilmesin. şunun hakkıydı bunun hakkıydı gibi cümlelerde hoş değil.
araç sahipleri dışında da fazla konuşmak bizlere pek düşmemeli aslında.
gün çok güzeldi, eğlendik, hoş şeyler izledik ve keyif aldık. önemli olan bunlar bence![]()
Real women use 3 pedals
Turbo Rover 25