User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
207 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ralli Şehre İndi ! (Pazar 14:00 Maslak)

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Camaronun motoru iyi hazırlanıyor duyumlara göre, hersey iyi güzel...

Ama görsel acıdan biraz yenilenmesi gerekmezmi?

2 tane camaro vardı, bildim bileli böyleler...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim.... Arkadaşlar dikkatinizi çekerim ben motorsuz bir halde İstanbul Rallisini kazanmadım. Bugün bu "motorsuzluk" kulağıma çok geldi ve gerçekten sevincim kursağımda kaldı. Kimsenin kötü bir niyetinin olmadığının farkındayım fakat bir haksızlık varmış gibi durumun gösterilmesine izin vermeye açıkcası niyetim yok. Aracıma standart motorunu koymanın ne kadar kolay olduğunu bu işten anlayan herkes bilir. Bu yarışma Castrol firmasının reklamlarında kullanmak istediği aracı seçmek için yaptığı bir yarışmaydı ve seçimlerini ona göre yaptılar.

Bu arada sadece merak edenler vardır diye söylüyorum. Benim şu an "olmayan" motorum ve setupum ile ilgili müzakerede bizzat Serdar Bostancı birçok detaylı soru sordu. Müzakeredeki performansın da bu yarışmada etkili olduğunu unutmamak gerek... Umarım bu konu uzamaz...

tekrardan merhaba .. bende yarışmaya katılan araçlardan birinin sahibiyim ve yarışmaanın başında zaten sizin aracınızın seçileceğini tahmin ediyordum ... zaten sebebi çok basit castrol ün amerikadaki reklam konseptine baktığınızda sizin aracınız çok uygun .. gerçekten sizin 1.liğinizde veya megane nın 2.liğinde bir şaibe yok .. tebrik ederim ... Ancaak durum standart bir C2 nin 3. seçilmesine gelince ben bu işte farklı şeyler ararım ... benim aracım C2 den en az 3 kat daha fazla emek harcanarak hazırlanmış bir araç angel far ve jant takıp bir araç 3. seçilecekse hakkımın yendiğini düşünürüm ... heleki bu durumu jüriye söyleyipte hiçbir mantıklı cevap alamayınca dahada çok üzülüyor insan.... Son sözüm Sizin aracınız ve Megane ın yanında o Standart C2 yi nasıl reklamlarda kullanacaklarıdır ... Tekrardan tebrikler ..

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    castrol yarısmasındaki ana tema neydi bilmiyorum

oldum olası sevmem zaten guzellik yarısmalarını.Dergilerin fuarların ve bu tarz organizasyonların duzenlediği yarısmalarda hep bi tatsızlık olmustur.

Herkezin kendi fikri kendi dusuncesidir ama megane gibi ozenle hazırlanmıs araclar parmakla gosterilcek kadar az bunu kimse inkar etmesin.

Modifiye yarısmalarında camaro-megane diye ayırt etmek yanlıs.Önemli olan araca harcanan emek,para,kalite vs = sonuc birincilik bence meganenin hakkıydı ama ikinci oldu olsun yapıcak birsey yok

Camaroda guzel allah kaza bela vermesin 1.ciliği hayırlı olsun
    Bu yarışmanın amacı sadece güzellik değil. Aracın sahibide dahil olmak üzere her konu da profesyonellik aranıyordu. Serdar Bostancı'nın Armağana arabanın görüntüsü değil de sadece teknik konularla ilgili sorular sorması da ne aradıklarını açıklıyordu. Zaten yurtdışında gördüğüm reklamlarda da amaç arabaların görüntüsüyle beraber motorlarını da ön plana çıkarmak. Sonuçta bu Castrol yani bir yağ firmasının düzenlediği bir yarışmadır. Ayrıcana Armağan'ın Camarosu yakında tr'nin en hızlı ve en profesyonel şekilde hazırlanmış araçlarından biri olacak olacak ve bence 7 litrelik motoru, gt60 turbolu setupıyla, muhteşem rengi ve görüntüsüyle 1. liği kesinlikle hak etmiştir.

Megane kesinlikle çok güzel şekilde yapılmış bir araç buna hepimiz hem fikiriz özellikle rengini çok beğendim. ama 1. olunmadı diye juri üyeleri dahil bir takım suçlamalar yapmak hiç hoşuma gitmedi. Biz 2. olsak aynı şeyi yapmazdık. Sorunda burada çıkıyor zaten.

Ankara'dan gelerek bu günde bulunmak beni çok memnun etti. Birde yağmur olmasaydı çok daha güzel geçecekti.
    TechTurkey'dekilerle beraber olamamak kötü oldu cidden. Bir daha ki sefere inşallah
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yarışmanın amacı sadece güzellik değil. Aracın sahibide dahil olmak üzere her konu da profesyonellik aranıyordu. Serdar Bostancı'nın Armağana arabanın görüntüsü değil de sadece teknik konularla ilgili sorular sorması da ne aradıklarını açıklıyordu. Zaten yurtdışında gördüğüm reklamlarda da amaç arabaların görüntüsüyle beraber motorlarını da ön plana çıkarmak. Sonuçta bu Castrol yani bir yağ firmasının düzenlediği bir yarışmadır. Ayrıcana Armağan'ın Camarosu yakında tr'nin en hızlı ve en profesyonel şekilde hazırlanmış araçlarından biri olacak olacak ve bence 7 litrelik motoru, gt60 turbolu setupıyla, muhteşem rengi ve görüntüsüyle 1. liği kesinlikle hak etmiştir.

Megane kesinlikle çok güzel şekilde yapılmış bir araç buna hepimiz hem fikiriz özellikle rengini çok beğendim. ama 1. olunmadı diye juri üyeleri dahil bir takım suçlamalar yapmak hiç hoşuma gitmedi. Biz 2. olsak aynı şeyi yapmazdık. Sorunda burada çıkıyor zaten.

Ankara'dan gelerek bu günde bulunmak beni çok memnun etti. Birde yağmur olmasaydı çok daha güzel geçecekti.
    TechTurkey'dekilerle beraber olamamak kötü oldu cidden. Bir daha ki sefere inşallah
    bence C2 birinci olmalıydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarışmaya katılan araçların fotografları varmı çok merka ettim gerçekten dereceye girenleri tebrik ederim
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Camaronun motoru iyi hazırlanıyor duyumlara göre, hersey iyi güzel...

Ama görsel acıdan biraz yenilenmesi gerekmezmi?

2 tane camaro vardı, bildim bileli böyleler...
    2 camaro body kit dahil birebir aynı değiller ve renkleride aynı ton değil. Değişiklik derken nesi değiştirilsin onuda anlamadım Araba bu body kitiyle gayet güzel ve böyle bir organizasyonda ilk defa bulunuyor.
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarışmaya katılan araçların fotografları varmı çok merka ettim gerçekten dereceye girenleri tebrik ederim

2 adet C2 , bir adet opel Manta , benm aracım honda civic , honda Jazz , Civic Sport ve Camaro resim yarın koyarım

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    merak ettim c2'yi yokmu fotosu acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak ettim c2'yi yokmu fotosu acaba
    abi CiTROEN in internet sitesinden bakabilirsin Keşke yiit te girseymiş en azından aracında emek var ... motoru yüklü ..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi CiTROEN in internet sitesinden bakabilirsin Keşke yiit te girseymiş en azından aracında emek var ... motoru yüklü ..
    ahah o kadar standart yani ne diyim yazık olmuş o zaman dereceye girebilcek bir aracın var çünkü.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çekilin 1. ben olucam ams kankam bende bitrinci olabilitrmiyim özenle hazırlanmış bi araba benimkide fabrikadan
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 camaro body kit dahil birebir aynı değiller ve renkleride aynı ton değil. Değişiklik derken nesi değiştirilsin onuda anlamadım Araba bu body kitiyle gayet güzel ve böyle bir organizasyonda ilk defa bulunuyor.
    Cirkin oldugunu söylemedim zaten, masallahı var

Sadece ilk zamanlarından beri bildigimiz icin göz asinalıgı var, görsel acıdan degisik birseyler bekliyor insan seneler gecince

Birinciligini tebrik ediyoruz Armaganın
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekilin 1. ben olucam ams kankam bende bitrinci olabilitrmiyim özenle hazırlanmış bi araba benimkide fabrikadan
    C2 olsa garantiydi de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahah o kadar standart yani ne diyim yazık olmuş o zaman dereceye girebilcek bir aracın var çünkü.
    Sağlık olsun dedik geçtik C2 almaya karar verdim

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seninki zaten lancer dan bozma değil mi bro kesin alırdın 1.liği işçilik muhteşem
    YouTube
    DR.ECU

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yukardada ayzdım zaten hayırlı olsun birincilği diye

Alıntı G R Unique Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım hem yarışmadaki ana tema neydi bilmiyorum demişsin hem de yorum yazmışsın, bilgin olmadan nasıl doğru yorum yapabilirsin ki

bu sadece güzellik yarışması değildi öncelikle, hem öyle bile olsa o da görecelidir, sana güzel gelen başkasına çok çirkin gelebilir.

megane özenle hazırlanmış camaro özensiz mi demek istedin eğer öyleyse komik olur. camaro hem dış, hem müzik moduna sahip. rengi desen zaten apayrı. hem de çok ama çok ciddi güç alınacak şekilde profesyonel bir ekip tarafından (Paşaoğlu) ve en kaliteli malzemelerle de şu anda motoru yapılıyor.

yani o yüzden emek para vs. muhabbetine hiç girilmesin. şunun hakkıydı bunun hakkıydı gibi cümlelerde hoş değil.
    araç sahipleri dışında da fazla konuşmak bizlere pek düşmemeli aslında.

gün çok güzeldi, eğlendik, hoş şeyler izledik ve keyif aldık. önemli olan bunlar bence

tam olarak anlatmak istedigimi anlatamadım sorun ondan kaynaklanıyor sanırım Yarısmalar fuarlar vs.. bilgim var az cok bu konuda

camaro ozenle hazırlanmadı gibi bişi soylemeidm ben sadece megane hakkında konustum.Çünkü o aracın ilk alındığı gunden jantına rengine bodykiye muzik sistemine kadar her detayında azda olsa katkım var.Kendi aracım sayılır yani.

Aracımızda motor modifikasyonu yok ama gorsel muzik sistemi ve iç olarak nokta diyebiliriz.Arabaya sukadar harcadık tarzı cocukca bi soylemdede bulunmuyoruz.Herkez elbet emek ve para harcamıstır kendi imkanları doğrultusunda.

Şunun hakkıydı bunun hakkıydı kısmınıda aslında bende bu tarz konusmaları sevmem ama sürekli soylemek içimden gecmiyorda değil

Yukardaki mesajımdada soyledim tekrarlıyim Camaroda guzel bi arac dedim gibi birinciliği hayırlı olsun tekrardan

Saygılar..

emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Urfa Style CMYLMZ | Mapped By OZ

Bu da sitemizin yeni yüzü Efe ERSOY (Bülent Ablayla akrabalıgı yoktur)

öpücüklü güzel....bu ne hal len...

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baska gulme ıkonu yok sanırım.. Neyse tebrıkler bırıncı secılen arabaya
    bende haticeye değilde neticeye bak sen..

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo yanlıo yahu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)