User Tag List

Sayfa 14/15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
280 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Çukurova Mahalli Drag 11 Aralık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüregire bende katılıyorum herkes emek veriyor kulüp için ama böle olmaz neden aramızda böle iç savaşlar oluyor el birligile destekleyelim klübü lütefen saygılar iyi forumlar

mıcrosoft
    Misafir
    valla beyler iç savaş ı yaratan ben deılım kıı kendısı arkadasımın benım laflarım sankı ona rahatsızlık verıorr

tmm yardım gelır sponsor olunur ama nereye ve kıme olunacakkı hanı bellı bır büro bıle yokkı sankı hersey hayal urunu gıbı

bır daha dıorum halıl çakır arkadasım benım laflarımla ugrasmazsa kımsenın kafası sısmez yaa ben kendı dusuncelerımı soluom onun kendısı muhalefet oluor

benım dıcek baska bıseyım yokk

sponsor olayıda bırazz zor gıbı yaa kımse sponsor olmaz daha tam oturmamıs organızasyona ..sponsor arayan iyi bır kurulusa kendı kendıne sponsor gelır kendılıgınden benım bu konuda yapa bılcegım pekk fazla bıse oldugunu sanmıorum ama yınede elımden gelenı yaparım

bızım kımseye kotulugumuz yok kımsenın de bana lafının olmamasını ısterım

BEN MSN VEYA DAHA BASKA YERE GEREK YOK HERHALDE ARKADASIM BUNADAN SONRA BENIM LAFLARIMA MUHALEFET OLMAYACAKTIR SANIRIM
    ZATEN BIR KISININ LAFI ONA YETMIS ODA KARISMAZ HERHALDE DEILMI ....

mıcrosoft
    Misafir
    OZZYY arkadasım senı anlayısla karsılıorum ama kımse sanmıorumkı bu kurulusa sponsor olsun uzgunum ama gercek bu belkı ılerleyen zamanlarda olur ınsallah ta bı sponsor bulunurr bende ısrterım ama dedıgım gıbı elımden gelenı yapmya calısacam

mıcrosoft
    Misafir
    relax relax relax aslında relax olmak ıyı ama arkadasım kımse senı rahat bırakmazsa sen nasıl relax olursun kıı

sankı adamın kafasına basmışım gıbı bana muhalefet oluor ayıp yaa ayıpp

şurda herkes sohbet edıor ne gusel kımsenın sohbetıne engele olmayalım deılmı ama obur arkadas bunu anlayamıor allaha sukur konusmayacagını soledıde ıcım rahat ettı valla yaa

HERKESE IYI SOHBETLER DILERIM
    DOSTÇA YAZIŞMALAR //FORUMLARR HERKESE

ÜNLÜ BİR ATA SÖZÜ:yaptıklarından deil yapacaklarından bahset

memati
    Misafir
    ben gelemeyebilirim size ii yarışlar

ozZzy
    Misafir
    Alıntı mıcrosoft Nickli Üyeden Alıntı
    OZZYY arkadasım senı anlayısla karsılıorum ama kımse sanmıorumkı bu kurulusa sponsor olsun uzgunum ama gercek bu belkı ılerleyen zamanlarda olur ınsallah ta bı sponsor bulunurr bende ısrterım ama dedıgım gıbı elımden gelenı yapmya calısacam
    Kardeş hakılsın da yanlış düşündüğün bişey var. Önemli olan tutunmuş yerini sağlamlaştırmış bir kuruma destek vermekten çok tutunmaya çalışan bir kuruluşa sponsor olmaktır. İşte ozaman ben ona emek derim ve işte ozaman kim sponsor olursa helal olsun derim. En güzel yanı sadece ben değil herkes teşekkür eder. Ne de olsa hayatta herşey ticaret değildir..

halilcakir
    Misafir
    Ben son 1 post yollamıştım ama kimin yaygaraya meraklı olduğu uzatmasından belli.Burda hayatında birbirinin yüzünü görmemişler insanlar birbirleriyle muhattap oluyorlar dolayısıyla fikirlere saygı duyulacaksada doğru kelimelerle doğru biçimde ifade edilenlere duyulur,duyarım.Dahada post yollamayacağım yollanmazsada sevinirim.İyi forumlar...

fastest
    Misafir

Talking

ya mematiciğim o cevap şimdimi yazılır yaa

fastest
    Misafir

Question

bu arada trtuning'in dragları oluyo giden varmı?

Race106
    Misafir
    Adana'ya Pist $art aßi yeter artık... drag yarışLarını sabırsızLıkLa BekLiyorm EywL.

mıcrosoft
    Misafir
    ewt arkadaslar ya haklısınız adanaya bır pıst gerekıor !!

trtunıng draglarınıda duymadım herhalde duyuru yapmadılar ama yaparlarsa gelırız neden olmasın ben daha yenı duyuyorumm

vede burda trtunıng duyuru yapsın rıca ederımm herkesın haberı olsun

mıcrosoft
    Misafir
    fastest arkadasım bu tr nın dragları nerede oluor yaa buna yazarsana sevınırım ya bende gıtmek ısterım ama haberım olmuor !! nerede oldugunu yazarsan sevınırımm

mıcrosoft
    Misafir
    ozzzy arkadasım bende ısterım sponsor olalım ama bastakıler kabul etmesse ne yapalım elımızden gelenıde yaparızz anlayana tabıkı :=)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar biz drag yarış yapmamız için pist için arazi bulmamız lazım ben emlak işi yapıyorum bulma imkanınız olursa ben ariyorum buldugum yerler standartlara uymuyor eger bildiginiz yer varsa söleyin başkanla bire bir görüşüyorum pist olmazsa yarışta olmaz ADANA İÇİNDE YADA ÇEVRESİNDE YER SÖLEYİN BAŞKANA İLETEYİM İYİ FORUMLAR

ozZzy
    Misafir
    Ya şu atonun önünde kalan. Üniversiteye giderken milletin araba sürmeyi öğrendiği alan kullanılamaz mı? Sanırım sel basar diye boş bırakıyorlar orayı ama bence boyu yeterse çok güzel alan.

halilcakir
    Misafir
    Ato değilde SAL olmasın abi o?

ozZzy
    Misafir
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı
    Ato değilde SAL olmasın abi o?
    Yok Halil ATOnun okulu demedim zaten ATOSEV demek istedim. Dediğin gibi Sal ın karşısı oluyor yani.

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o dediğiniz yer 220 metre
    ölçmüştüm ben bir zamanlar

halilcakir
    Misafir
    Ahahhahaha ölçmüşsündür abi doğrudur valla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)