User Tag List

Sayfa 4/15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
280 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Çukurova Mahalli Drag 11 Aralık

k.Z.y
    Misafir
    ben annemin isyerinde ar-ge projeleriyle ugrasiyordum,bir anlasmazlik sonucu ortaklik bozulunca kaldirim mühendisligine terfi ettim eheh acikögretiim isletmeyede devam ediyoruz

ozZzy
    Misafir
    k.z.y sana sordum kardeş

ozZzy
    Misafir
    yakışır kardeş en rahat mühendislik

k.Z.y
    Misafir
    yok yok allah kimseyi kaldirim mühendisi etmesin daha yas 18 yapacak cok sey var,mesela ehliyeti almak

ozZzy
    Misafir
    :P alınca nolacak araba olsun ehliyetin olmasın

k.Z.y
    Misafir
    arabam vardi kaza yapinca püfff dedi gitti aile ehliyet yok arabada yok stratejisi uyguladi,subatta aliyorum kismetimizde ne varrsa biseler alacaz

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah ah ehliyet var araba artık yok daha kötü be

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 sayfa boyunca yazılan yazıları okudum çok açık bir eleştiri yapmak istiyorum...Önce bu organizasyonda emeği geçen butun arkadaşlara bağırıp çağıranlara teşekkürlerimi sunarım..Organizasyon berbat ötesiydi....hava çok sıcaktı bi guzel pişti millet zaten seyirci kitlesi olaya son nokatyı koydu birton uyarılar yapılıyor birton laf solenior ama izleyiciler mal mal yuzumuze bakıyor adam karşıya geçmesseniz yarış başlamicak dior küfürlerle karşılık s......kadar başlarsa gibi tabirler fln vsss... aklınıza gelmicek laflar adanaya yakışmıyor bu federasyonda uye olduğum için yarış sonrası konuşmalar ve yorumlar yapıldı eğer bu birdaha olursa federasyon adana için neyazıkki olumsuz düşüncelere sahip olacaktır..ve olayın özü yarışın yanlış yerde yapılmasıydı siz şükredin kaza bela yaşanmadı bukadar guvenlik onlemi yapılmasına karşı bazı arkadaşlar basa basa gidiyor guvenlik arabası bile kaldırıma sıfır dip gaz itelior yani bu resmen cahillik neyse yorumlarıma karşı ters cevap verecek olan arkadaşlar benim nedemek istediğimi çok ii anlıyor o yuzden boşu boşuna hala hak iddia etmiyelim gelen araçlara ayrıca teşekkür ederiz umarım bundan sonraki organizasyonda daha bilinçli bir şekilde çıkar hakkını verir ve bu tarz yorumları yazmaktan kaçınırız saygılar..Cengiz..
    US Performance

sami_z01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam

+1

saygilar
    sami

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar
    2. Sırada ben kalktım ben kalkış yaptığımda saat 14:30 idi 11:00'da başlayacak idi sözde ama seyirci problemi nedeni ile sorun oldu. ve de seyirci için düzgün bir alan belirlenmesi gerekli sol tarafta kalktığımda biraz tırstım sola doğru baktığınızda saedce insan kafası görünüyor idi yanılıpğ şaşırıp birinin önünüze düştüğünü düşünsenize hangi frenle yada hangi pilotaj ile durduracaksınız ki arabayı ? bu gibi durumlarda bence seyirciyi ayırmak gerekli sağ tarafta kalkan içn bi problem yok idi gayet rahat idi seyirci o tarafta da var idi ama alan geniş idi. Neyse Umarım bi dahaha daha güzel bi organizasyon olur ve diesel katılımı da fazlalaşır. 1.300 cc ile 1900 cc yi aynı kategoride kaldırdılar. bunların arasında da katılım olur ise kategori ayrılır umarım 1.4 1.5 cc de corsalar var fiestalar var 206 hdi lar var bunlardan da katılım olur ise diesel de zevkli geçer bence herkese iyi çalışmalar.

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o fabrika çıkışllı evolar torosları geçince 20 beygir daha alıyor.hem nerden biliyosun motoruna altınamı baktın

PaRaDoX
    Misafir
    Ya organizasyon paraya kıyıp kenarları kapatsaydı burda sadece yarışların ne kadar zevkli geçtiğinden bahsedecektik.

halilcakir
    Misafir
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı
    o fabrika çıkışllı evolar torosları geçince 20 beygir daha alıyor.hem nerden biliyosun motoruna altınamı baktın
    Tolga abi bu cümleyi anlayamadım ben biraz açarmısın?¿Kime ve ne içindi bu cevap?

halilcakir
    Misafir
    Bu arada selam sami abi

ozZzy
    Misafir
    organizasyon derken nası bi organizasyon bekliyordun?

Yuregi-R
    Misafir
    Tolgayı sadece bikaç kişi anlayabilir cümlelerini zaten, demek istiyoki toros dağlarını geçip adanaya gelince hiçbi araç standart kalmaz demek istiyo yani.
    :P

cagoer
    Misafir
    evolar neyaparsa yapsın uc900 geçilmezzzzzz

Yuregi-R
    Misafir
    neden, çünki o bir ölümsüzzzzzzz :P :P :P

P.S: "banim önden aynı evo6"

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efsanemi desek ölümsüzmü desek uc900 1 tane

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)