Mikro etkilenme konusunda haklısın,ama o yarışla alakası olmıyan insanın(yaya,ya da arac)etkilenmesi beni rahatsız ediyor,ve biz modifiyicilerin,drag severlerin toplum tarafından,haberciler tarafından sevilmeme sebebi bu MİKRO kazalardır(bence) dediğin gibi yolda olan en ufak bir kaza bizim alehimize sonuclanmada
Federasyon işine gelince üzgünüm federasyonun bizi(drag severleri) çoktan terk ettiği inancındayım,bunun nedeni çok basit aç bak sitesine drag yarış takvimi ne zamanmış

Bu sporu çok seviyorum,ancak yeni yeni yapacak mali imkan buluyorum bu yüzden bu sporun gelişmesini,insanların yoldan piste gelmesini istiyorum,çünkü drag bence en düşük bütçeyle yapılabilecek motorsporudur ve bunun yolu daha çok ulaşılabilir pistten geçer insanlar pistte bu hız duygusunu tatmin ederse yolların daha güvenli olacağına inanıyorum inan bana bu iş böyle giderse yakında modifiye işi geri gidecek,çünkü bu değerli araçları yapan insanlar şunu görmeye başlıyor:Nerde kullanıcam bu aracı senenin 5-10 günü kullanacağım bu araca bu kadar para deger mi?
Modifiye dergileri bile yeni araç yapılmadığı için artık standart spor arabaları dergilerde yayınlıyorlar bu sektörün ibresi aşağı dönüyor(çöktü,mahvoldu demiyorum)ve biz birşeyler yapmalıyız,hepimiz bu işi çok seviyoruz hiçbir şüphem yok
Formula konusuna gelince şu yüzden verdim o örneği daha önceki senelerde tosfed yapıyordu bu drag işini pistlerde ve belli bir yönetmelik kitabıyla ama ne oldu Antalya da kaza oldu,insanlar öldü ve hoooop iptal herşey,formulada da insanlar ölüyor ama bunu düzenleyenler yaptıkları işin arkasında korkup geri çekilmiyor,yarış iptal olmuyor
Daha önce Konya ve Akhisarda yarışlar yapıldı ve Tosfeddanizin alındı peki neden ben bunu tosfed nun internet sayfasında görmüyorum bu izin verip sorumluluktan kaçtığı anlamına gelmiyor mu?
Pist yapılma işine gelince biliyorum çok küçük bir ihtimal ama bu ihtimal bile beni mutlu ediyor,bir gün parası olan biri bu ilgiyi farkedecek ve bu işe girişecek ve eminim çok çok kar elde edecek düşünsene ist a yakın bir yere bir pist evet I HAVE A DREAM....
Senide anlıyorum endişelenmede bu organizasyon sırasında birşeyler ters giderse(ki gidebilir)bunun bütün camiayı etkileyip tamamen drag yarışlarının iptalinden endişelisin ve bu çok haklı bir endişe elde olanı korumak bunun yolu önümüze atılan bu işte sorumluluk almayan(bence)bir federasyonun yaptırımlarından korkmak değil
Böyle birşey yaparsa o federasyona dava açmak madem o motorsporlarının otoritesi konumunda o zaman o konumun gereğini yapacak,yapmassa oraya yapacak birileri gelecek
Tabi oooo kim dava açar diyceğiz işi seviyorsak 6000 dolara turbo kitleri alıyorsak BİZ yapıcaz,Türkiye de ne olur demeyin arkadaşlar artık türk mahkemeleri son mecri değil
gerekirse avrupa ya götürücez bir işi sevmek,tutkuyla bağlanmak bbudur
Gecenlerde passaport fiyatları düştü belki duymadınız belki duydunuz neden biliyormusunuz adamın biri dava açtı BENİM SEYAHAT ÖZGÜRLÜĞÜM KISITLANIYOR DİYE

birşeyler değişebilir ben buna inanıyorum yeterki zordan kaçmayalım