Güzel gün dü Teşekkürler emeği geçen herkese..
amaç eğlenmekti..arabama hiçbir ilave yapmadığım için iaddalı değildim..Kalkmasam bile olurdu..Ne koltuğumu söktüm ne amfimi ne eksozumu..Turbo S2000 süprüz oldu..400-450 hp lik pist lastikli makinanın karsınıda duramazdım zatn..gerekli hafifletmeyi ve lastiği yapsaydım aramızdaki farkı belki kapatabilirdim..çok patinaj çektim..asfaltın pistlerdeki ile alakası yok..2 de cok ii tutundu adrenalin akhisarda..burda komple patinaj..
Kadir seni tanıyamadığım için pek yanaşmadım kusura bakma..şimdi uyanıyorum
Düzceli gençler orda o güvenliği sizden baskası sağlıyamaz..bidahakine kendi güvenlik ekibinizi hazırlayın ve portatif tel örgü edinin..bizim insanımız aşırı otomobil aşığı olduğundan ne kadar yakın hissederse o kadar tatmin oluyor..kimseyi suçlamıyorum..Mevcut imkanlarınız ile Gerçekten harika iş çıkardınız..
Erayda bana bilenmiş..hem erken kalkıyor hemde daha pistin ortasında arabası bozuluyor..sonra bozulmasaydı geçicektim oluyor..Sen kiiiim beni geçmek kiim (((:
M3 le kalkmayı çok isterdim ama gerçekten bikaç kalkış daha yapsa idi debriyajsız dönecekti..Dönerken keyifli roller yaptık eğlenceliydi..
Ben M3 le denerken erayda girmiş emniyete çaktırmadan bizle deniyor..Çakaaaalll..
he birde kupamı bizzat Belediye Başkanının elinden teslim almam bana yarışın tamamıyla resmi olduğunu gösterdi..Daha ötesimi var..Devlet temsilcisi adam..gerisi fasa fiso..TR de TOSFED sizde bu işlerin yapılabilio olması Umut verici..