balta olayını biliorum yaa onur abi anlatmışdıabi bu sefer hızarla git
![]()
balta olayını biliorum yaa onur abi anlatmışdıabi bu sefer hızarla git
![]()
ulan aklıma geldı sımdı bu adam telımızı yazdık oraya gıder gay sıtelerınde felan verır gıcıklıgına adımız cıkmasın edıtleyım onu![]()
et giren yere dert girmez.
hayırlı olsun konya defteri kapanmıştr.. bundan sonra şahin yarışlarından bolca para kazanır konya.. tebrikler süleyman![]()
RACE WERKS
ne güzel adamlar yarışmaya gelsin bu sayede ekmek ye herkesi parasıyla rezil et sonra onlara hakaret et kimseyi sallamıyorum şöyle yorum yazın böyle yorum yazın başka emrin ?
konyaya giden adam bu saatten sonra ben buna layığım diyen adamdır bu kadar basit
koli bantlı fiber tofaş cup ınızda başarılar
ECUTECH İstanbul
ben ınanmıyorum zaten bu seferkı yarısta bazı seylerın duzelcegıne onun ıcın gıtmıycektım ama ısabet olmus bu tarz ınsanlar draga can veremez aksıne dahada elıne yuzune bulastırır rezıllık cektırır
Hayırlı olsunnnnnn..Süleyman yazdığı eksiklikler ve elde olmayan sebeplerden dolayı yaşananlardan dolayı özür yazısı yazsa bile bu gün değil ilk gün yassa bile bunun böyle olacağı belliydi ki Süleymanı yazmaması için bu güne kadar durduran bendim.biri birine dallama öbürü denyo sonrasında kapalı her türlü küfür içerikli sözler walla tebrik ediyorum sizi (!) başka söliycek bişiy bulamıyorum.millet olarak en büyük eksikliğimiz yanlışı eksiği kötüyü çok güzel dillendirip onun dedikodusunu yapmak elele onun daha güzel olması için omuz vermemek.daha bu olaylar olmadan iptal et süleyman bu yarışı dedim.çünkü şurda yazılanlar yüzünden geleceği varsada insanlar gelmeyecekti.tamam bir kara gün yaşanmış olabilir özürde dilendi elde olanlar yapılacak dendi ee gelsin bir yassın süleyman özür dilesin özür de diledi.avukatlığını yapmıyorum olanları objektif yazıyorum.Konyada yapılması planlanan bütün yarışlar iptal edilsin eğer yapılırsada ve görev verilirse affımı isteyeceğim.Ankara ya 2 saat özellikde sosyal imkanlar olarak demiyorum sadece pist olarak dünya standartlarında bir pistde yarışmayıp kim nerde yarışmak istiyosa yarışsın.bizler yarışmacıyken hava alanlarında tuvalet için 2 km yürüyüp içecek su bulamadığımız... hiç bir ölçüm sistemi olmayan... finişdeki gözetmenlerin insafına kalmış finişleri.... 280 mt pistlerde finişi geçer geçmez viraja girerek lastiklere bindirerek durabildiğimiz günleri unutmadık unutmadığımız için kötünün iyisi herşey zamanla düzelecek telkiniyle yol almaya çalışırken kimse memnun değilse yapacak bir şey yok.eleştirmek tabiki hakkımız iyi olanı bulmak için ama sonlandırmak için eleştirme dozuna geçtiniz.hadi buyrun 27 sindeki organisazyonu ileri tarihe erteleyelim siz düzenleyin ben gereken desteği vereceğim.sonuçda gsm ye ait bir pist kimsenin özel malı değil orası organisazyonu düzenleyip gerekli izinleri alan herkes yarış düzenleyebilir orda.
herseyın bır uslubu bır sölenıs tarzı vardır ozur dılemek ıcın yazdı son cumlesınde ozur dıledı baslarken cumleye senın gıbı yazan olursa kaale alır yazarım dedı
o kımkı benı kaale alıcak ben olmasam oburu olmasa şu bu olmasa kım yarıscak ha extra saygı beklemıyorum ama bıleklık konusu felan acıyor ne bıleklıgı ben bıleklık felan almadım kımseden kayıt paramı öderken demkkı ayrı tutulan kısılere verıldı cıfte standrat yapıldı o gelıyor aklıma artı ben hıc bır arkdasımı sokmadım oraya 2 kısı dısarda kaldı bızden gunesde perısan oldular kum trıbunde artı ne yazdı butun eksıklerı gıderdık dedı gecen senelere ragmen daha ıyıyız dedı neyı degıstırmısler hep aynı bence daha kötuydu gecen senelere nazaran sımdıde kalkmıs bılmıslık yapıp tavır takınıyor ben hep aynı çizgıde yazdım ve yazıcamda cevremde gıtmek ısteyen olursada uyarmak ıcın yazdım cunkı öle bı yarıs seklı olamaz 9 da herkez pıstte olucak denıyor seedıng 1 de baslıyor 3 de bıtıyor ılk gun cıkıp yazsaydı olaylar buralara gelmezdı bende 7 24 bulundgum garajda 2002 den berı yarısları takıp edıyorum katılanların yanında gıttım baktım gördum bende bılıyorum havalımanı pıstlerınde wc ıcın yurundgunu ama hıc bır zaman gıttım ızledgım katıldgım yarısda ben böle rezaletlık görmedım haaa sızın yazıs tarzınızdan hasan bey ben anlıyorumkı ben paşalar gıbı agırlancam gıbı algılanmıs anladım öle bısıy yok bu ısle ugrasan kım olursa olsun çile çeker vs vs ama bunlar göze batmaz cunkı bunu severek yapıyoruz ama sevılcek bır yan yoktu konyada lastık ısıtamıyorsunuz seyırcı arkanızda gerıye takıyorsunuz hooooop gelme bızımı ezcen dıyor arabana donuste su şişesı fırlatıyorlar sagı solu ezılıyor ???????? amaç nedır bence konya nın pisti ıyı olması bazı çirkinlikleri kapatmaya yetmıyor benım gözumde bılmıyorum baskaları ne dusunur
yarıs organızasyonu yapan kişşi fedakar olur kı bızler göruruz derızkı ya adam gercekden cabalıyor suleyman denen arkdas neyı cabaladı turıst ömer gıbı gezındı kafasında sapka gozunde gozluk bı soru soruyorsun muhatabı ben degılım orda bı dunya adam var onlara sor cevap bu ? gecen senenın konularını okudunuzmu hasa bey ? neler yazılmıs bu sene neler yazılmıs 1 ılerı gıtme varmı her yarıstan sonra dahada kötuye gıdıyor elestırı yapmak tabıkıde hakkım madem kamuya acık bı yerde tartısma yapıyoruz herkez fıkrını sölemekde özgur ama ıyı ama kötu ben ıyımser bı kısım görmedım ve helal etmıyorum orda kazandıgı parayı benden arabam perısan oldu sagına soluna şişe attılar ıcı dısı kum doldu ust kapagı actık avucla kum atılmıs gıbı sankı yıllardır organızasyon yapan kısının ? pıst kenarına kum dan trıbun fıkrı ne kadar senelerdır bu ısle ugrastını barız ortaya dokuyor
bence kımse kımseden ustun degıl burda herkez herkezın fıkrını alıyor suleymanda bunu yapabılırdı burdakı kımse yamyam degıl ınsan yemıyor olabılır hata yapabılırız ama bunu afedırmek adına hıc bır cabalama görmedım 2 satır yazı yazdı hemen argo konuslmaya basladı bana klavye erkegı dendı ne kadar tanıyor benıde kalvyede erkeklık yaptımı sanıyor erkeklık ısıne gelırse mevzu degısık pozısyonlarda farklı konusmalar olurtelımı yazdım aramadıda yarısmacıya verılen deger ortada degılmı fazla uzun uzun yazmayı o kadar cok ısterımkı ama bunaldım cıddı anlamda
hasan bey madem sızde bu ısın ıcındesınız ankara ekıbı olarak toplayın herkezı musaıt bır zamanda oturalım konusalım bı yerlerde tartısalım neler yapılabılır ankaramızda bısıyler yapmaya çalısalım ? suleymanıda cagıralım gelsın konusalım ben varım buyrun bulusma duzenlıyelım oturalım konusalım
o taktığınız kum tepesi tır dorsesi fikirleride burdan çıktı gsm ye sölendi ve yaptılar en ucuz çözüm diye ama kimse rüzgarı hesaplamadı.o kadar seyirciyi ve yarışmacıyı kimse beklemiyordu aksiliklerin herşeyin uzamasının asıl sebebi bu ve bundan çıkan dersle bu yarış mutlaka kayıt sistemini çalıştırıp çarşamba olmasada cuma günü kayıt kapanıp kesin araba sayısına göre organisasyon yapılacak saat 10 da orda olmayıpda teknik kontrole girmeyen yarışa alınmayacak kayır ücreti yanacak.saat 11 de yarışı başlatmayı ve 16 saniye sınırı ilede kaliteyi arttırmayı hedefledik.30 araba sınırı ile padok alanı altında arabalar sığsın ve giriş çıkışda kargaşa yaşanmasın..çevik kuvvetden destek istendi..sisteme 2000 tl daha fark verildi otodrag için ayrı motodrag için ayrı program ve modül eklendi.bunları yazıyorum bunları konuşan yok..milletin elindeki şişeyide süleyman mı tutsaydı arabana atmalarını engelleseydi.seyirci yönünden akhisarla arada fark olduğunu yazdım anlayın bu lafdan ne demek istediğimi.bir yarış düzenleyin bir organisazyonda birebir görevli bulunun nelerle uğraşıldığını görün görmeden bunları yazmamın faydası yok biliyorum.yazıyorum buraya tribünle ilgili klübün yapacağı bir şey yooookkk.gsm veya sponsorlar yapacak yaparlarsa.klübün yapabileceği talep etmek buda 2 senedir yapılıyor.hee buna federasyon ne kadar destek veriyor onu tartışın konuşun federasyona mail atın.bu sporu baltalamak yerine bişiyler yapmak istiyorsanız bunları yapın.süleymenın yazdıklarınıda onaylamıyorum uslubu yanlış ama süleymanında hedef tahtası olup kumdan şişeden sorumlu tutulup bu kadar taşlanması ne kadar doğru onuda siz düşünün.bir kişiyide aanlamanın en iyi yolu 5 dakka kendinizi o kişinin yerine koyun.Şu anda konyada motodrag ulusal yarışın ayaklarından biri yapılıyor ve bunuda süleymen yapıyor.bu kadar aciz bir adama ulusal yarış vermez motodrag federasyonu heralde.HİÇ BEY olmadım hep arkadaş abi oldum.bardağın dibinde bir damla olsada hep dolusuna baktım boşuyla boşa vakit geçirmedim bir gün o bardak imkanlar dahilinde dolar diye..
hasan bey yarış tarihini bi sonraki aya almayımı düşünüyosunuz yoksa pzartesi gününden itibaren kayıt ücretlerini almaya baslayacakmısınız irtibat ve kayıt için bişeyler acıklarmısınız yoksa 16 mayıstaki yarış gibi direk lisans kayıt sigorta ücreti oradamı kabul edilecek aydınlatısanız sevinirim tesekkür ediyorum veya ön kaayıt ile alınacaksa hesap veya fax gönderimi nasıl bir prosüdür hali içerisinde olacak iyi çalışmalar
süleyman bey ile iritibata gecmemiz gerekiyormu
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
hayır kesinlikle üzgün olmayın oranın o kadar rüzgar alacağını hesap edemedik o günde acayip bir rüzgar vardı başka gün olmaz belkide böyle birşey. öneriniz maliyeti en düşük yapılabileceğin en iyisiydi o gün için çünkü duvardan dolayı tel örgü arkasından yarışı kimse seyredemiyordu.ben önerilere kulaklarımızı tıkayan bildiğimizi okuyan bir imaja büründürüldük burda sadece örnekleme için yazdım sizin önerinizi ve o gün bu öneri destek görmüştü bu gün unutuldu bunu hatırlatmak içindi.. söylediklerime destek çıkıp ben yapmıştım bu öneriyi dediğiniz için ayrıca teşekkür ederim..ben burda yazılan her fikre saygı duyarak okuyorum mantıklı gelen her fikrin gerçekleştirilmesi için baskı kuruyorum.eldeki imkanlarla bildiğimiz doğrularla hareket ediyor arkadaşlar.bu gün motodrag yarışında sistem bir kere bile aksamadan çalışmış antiparantez bilginize.
izmir yarış pistindeydim bugün keyifle yarışı izliyebildik konyada kimsenin seyirciyi düşündügü yok ve en büyük sorunlardan biride bu bence herseyden once ordaki insanlara saygı duyulmalı..geçen sene izmirden bi ton km yol yapp geldik sabaha kadar güneşin altında kavrulduk tozda toprakta yarıda bırakkıp geriye döndük..akhisar,izmir we körfez on numara pistler bana göre..
bu arada aracım yetiştigi halde uzak oldugu için gitmeyi düşünmüyrm zaten akhisar 2.yarısıda temmuz ayında dıe duyum aldım kesinlikle ordayım konyadakı arkadaslara basarılır sıkıntısız keyifli bigün dilerim...
bu arada kop42 yine çizmişler üstünü az sakin oladam 1 aydır içindekinleri dökmüş çizmemek lazımdı üstünü damarına basılmış ALLAHINA kadar haklı..
Yarış 4 temmuza ertelenmiştirrr.haftasonu yeni konu açarak ücretleri sınıfları kayıt başlangıç bitiş tarihlerini kayıt formunu yayınlayacağım.kayıt yaptıran araçlarıda gün gün ekleyeceğim.
hasan bey aydınlattığınız için cok tesekkür ederim şimdiden kolay gelsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)