herşey pist yönetimi sorumluluğunda arkadaşlar...
Printable View
herşey pist yönetimi sorumluluğunda arkadaşlar...
ne kivircam olm pistte hiçbirşeyden çekinmem sadece daha keyifli olur diyolar sıena için.neyse bakicaz bı gelsin o gün ;)
tamam arkadas alayiniza gider oldumu :D
uhahahaha alırım anahtarını (sienanın deil ama)
gapisirik adamım :D
arabam biterse katılımcı bitmezse izleyiciyim :D
Mustafa abi ayın 14'ünde oralardayız konuştuğumuz gibi,eğer o tarihlerede organizasyon koymayı düşünürseniz bizi unutup pisti tamamen organizasyona ayırma :)
akşam ordayım... katılım durumu ne?
kıskandım walla izmir de olmak vardı
Ben ordayım. ve bir kaç arkadaşım :) akşama 16 inçleri yetiştirmeye çalışıyorum. Eğer bi aksilik olmazsa biraz gürültü yapıcaz :)
abi siena kiralayıp girmek çok mantıklı ve fiyatlar bedava
güzel olcak ozlemısdım pisti bende gelicem aksam eserse girerim bende ..
güzel geceydi gelen ve gelemeyen herkese teşekkürler gecenin ilk 3 ü aşşagıdaki gibi
porsche panamera : kaan çeken 35,549
honda civic type-r stp selçuk özcan 35,673
volkswagen scirocco nihat hüner 35,831
bak şimdi selçuk nası geçemez lan porşeyiii :D :D
valla kanka ya yasladılar selçuga :) ver ayarı ahah
adamın direksiyon zayıf abi
senin saglammı ;)
benim direksiyon demirden bükemezsin aaaaabi :hehe:
muştu nediyo bu la doğrumu sence
yok ben erayın direksiyonundan şüpheliyim :hehe:
başka nesinden şüpeleniyosun mesela
Biraz önce eve geldim daha bugün katılamadım bir dahakine artık
liste çok uzun bee moruk :D
İlk 3'teki zamanlar pek iyi değilmiş bu sefer ;)
sen neredesin yahu :)
Olmadık bir şeyler çıktı pas geçmek zorunda kaldım ama şansıma benim gelemediğim gün de dişime göre arabalarla dolmuş taşmış pist :(
34.930'luk zamanımın geçilmediğine sevindim ama :)
:) kaçırma bidaha
biraz hüzünlü olacak şimdi ama ben arabayı boşaltıyorum, amortisörler yaylar falan gidecek. sonra da kendisini satacağım. artık yerine piste müsait başka bir şey alırsam kaldığmız yerden devam ederiz. ama gönlümüz sizinle :)
sen işini bilirsin merakla beklıyoruz
vallahi cesmeye geldim arabasiz cok pismanim : ) neyse artik 22 sine kismetmis..
Güzel akşamdı gelen herkese teşekkürler. :)
http://www.youtube.com/watch?v=hIneoU3XP1Y
selçugun video ıle upload a başlayalım :)
gidiş ve ses çok güzeldi :) tebrikler :)
diğerlerini bekliyoruz mustafa abi...
ilk kez çıkmama rağmen zaman güzeldi :) 400hp Turbo 4 cekere saniyenin 10 da 1 i zamanla geçilmek iyi bana göre :) Murat kardesim gelseydin bugün ve gecseydin beni önceki zamanın beni bağlamaz ;) pistin arka tarafı sarı toprak doluydu kaymaktan hal olduk ;) haftaya Cuma gelde bı yarışalım ;) haftaya az bı iyileştirmelerim olucak aracı ayriyetten bugün coilleri sertlestirmedim unuttuğum için :) ilk kez çıkıp bu derece benim için yeterli :) mustafa abi teşekkürler bugün için :)
Düzlüğe çıkan son viraj her yarışta toprak oluyor ona yapacak bir şey yok. Yine de ilk giriş için iyi bir zaman yapmışsın, gerisi gelir. Pist aynı pist olduğu için ha bu hafta yapmışsın ha geçen hafta yapmışsın zaman aynı zaman, bir şey değişmez. Küçümsediğin arabanın zamanını geçemedin diye takılıyorum yoksa işim olmaz millete laf yetiştirmeyle :)
Lastik havalarını yükseltip süspansiyonu da en serte getirsen turları attıkça sen de yaparsın daha iyi bir zaman, araba müsait. Keyif aldıysan aktivite amacına ulaşmıştır. İkincilik için de tebrik ederim.