güzel bir yarış olacak , herkese bol eğlenceler
arkadaşlar sanırım dediğime gelioz %80 dolaylarında yağmur var pazar gününe![]()
arkadaslar pazar gunu sıcaklık 30 derece yagmur geliyo dıyosunuz ama sıcaktan pişceksiniz gorucem ben sizi![]()
Valla anlamadım bende hiçbirsey
4 sene önce izmirde yarıştığım zamanda yağmur yağmıştı yarım saat sonra güneş açtı pist kupkuru![]()
rpm in akhisar yarısında sabaha kadar resmen yer yerınden oynadı. sbah bastım evıme donuyodum izmire gunes bir actı 2 saate sel olmus pist kurudu. Döndum manısadan geri iyikide donmusumHiç birsey olmaz allahın ıznıyle mıs gibi yarıs olucak
![]()
maksat eğlenmek,4 gsi ordayız inşallah.
yağsa bile çiler geçer pist kurumazsa gti vti lar ne güne onlar kurutsun. 2007 dede aynı şey olmuştu yağdı geçti araçlar bi kaç git gelle pisti kuruttu![]()
Hahahaha yok bişe olmıcak simdi bakıyorum havaya 50 derece gibi yakıp kavuruyo pazarada aynı bole devam eder![]()
hava çok güzel olucak ya zaten yağsada ne kadar yağar izmirin havasına hiç zaman guvenemdim bakarsın dolu yağar bakarsın 2 3 dk sonra güneş açar![]()
hem sabah erkenden yağsın ondan sonra hava güzel olursa cok daha guzel olur hem pist temizlenir![]()
pist kaç metre? pistin bi resmi cismi nasılhiç izmirde yarışmadık biraz tedirginlik var üstümüzde nasip olursa e30 325le gelecez inşallah
Bildiğiniz düzlük, yaklaşık 330-360m uzunluğunda. Başlangıç biraz meyillidir.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)