ısmınızı bılmıyodum dıger ıkısı arkadasım oldugu ıcın ısımle yazdım kusura bakmayın
Printable View
ısmınızı bılmıyodum dıger ıkısı arkadasım oldugu ıcın ısımle yazdım kusura bakmayın
tamam ozaman problem yok....
buyur canım anlıyamadım :D
bu arada kardeşim arıyamadım sağ sağlim geldik tekrardan saol allah senden razı olsun kardeşim
kanka ahmet olayı çok büyüttü onun sayesinde bizim namımız sokak modifiyecileri olmuştu artık otoban modifiyeciliğine terfi ettik zamanında sokakta yaptığı işleri şimdi otobana taşımış çokta şaşırmadım açıkcası :D ama olayın içindeki dostluğada tebrik izmirli arkadaşlarımızıda istanbula bekleriz her zaman :)
geçen yarışların birinde çok tenkit almıştık. Umarım bu yarışta hem ücretsel hemde diğer yönlerden birşeyler telafi edilmiştir.
emeği geçen herkese tşkler.. 10 numara bi organizasyondu..
budamı gol değil diye sormak istiyorum tenkid edenlere :)
çok güzel yarıştı emeği geçen herkeze teşekkürler.
Bu arada (rv saxo) Hakan abiye herşey için çok teşekkür ediyoruz bizi ağırladı etti sağolsun.
organizasyon kusursuzdu emeği geçen herkese teşekkürler...antalyalı arkadaşlarada teşekkürler o kadar yolu tepip geldiler...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...0_468984_n.jpg
bende Neden 1tane honda vardı katılımcı olarak sorusunu yanıtlıyordum kendı kendıme :D huahuauha
nededin peki jumbo bizede cevapla hondacılar niye yok yoksa geri vitesmi :)
izmir e yakışan oldu... yolumuz uzundu çok yorulduk ama değdi hakan kardeşm evinde bizi ağırladı sonsuz teşkkürler kendisine
bu arada alper kardeşim tebrik ederim.. 1.oldun, ben yapacağımı yaptım 200 metre önde durabildim yüklü makina arkadan gelip geçiyor sadece egzantrik takarsam çok çekişmeli olur,inşallah egzantrik takıcam izmir e bol bol gelicez yarışmaya
aracının spec lerini öğrene bilirmiyim
onur denk gelemedik birtürlü sen ve arkadaslarının ayağına sağlık her yarışa bekleriz renk kattınız organizasyona
inan çok istedimde bi türlü telaşeden görüşemedik