User Tag List

Sayfa 19/32 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
593 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Onemli : 26 Haziran AKHISAR YARISI IPTAL !!!

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarkan kankam aynen katılıyorum sana... burda emin ol düne kadar Akhisarın adı kimsenin ağzında değilken şimdi sanki Ankara Akhisarı iptal ettirdi imaları havada dolaşıyor... birileri iddialarını dillendirsin artık ama havada kalmasın, sonucunda kim ne kazanmış kime yaramış neden yaramış onu da yazsınşar... yok siyasi baskıymış yok kulismiş bu laflar yakışmıyor ...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yarın ankarada yağmur diyor

ANKARA İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü

bu arada beyler
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tosfed umarim bir aciklama yapar. Ama devlet dairesi gibi davranirsa isimiz var
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yav yigit gitmedigin yaristan sanane , birak yagarsa yagar yagmazsa yagmaz , ankarada cok yagmurda yaris yapildi zamaninda .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yav yigit gitmedigin yaristan sanane , birak yagarsa yagar yagmazsa yagmaz , ankarada cok yagmurda yaris yapildi zamaninda .
    niye kızdınki abi bilgi vermekte suç oldu sanırım belki gözden kaçmıştır diye söyledim
    Dr.ECU

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulentim kankam, dogal olarak tarih cakisma konulari ve tartismalar akla bir parmak olabilecegini getirdi. Ancak izini vermis gibi davranip songun iptalini belirten yada belirtmeyi yerel yonetime yapan TOsFed. Simdi TOSFED in kuskunlugu ortadan kladirmak icin birsey yapmasi sart
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklisin baturalp kizginlikla yazilmis diye dusunuyorum az once telefonla konustum izmirdeki arkadaslarla su an geergin bir ortam var.. Ben ozur dilerim bu yazi icin talihsiz bir aciklama olmus diyelim abi..
    abi BOOS üyesi filan değilim ama bu tarz tartışmalar her iki tarafada zarar olur sadece. istanbulda 2 klüp var kardeş kardeş geçinirken izmir-ankara gibi iki şehir birbirinedüşmesin.
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye kızdınki abi bilgi vermekte suç oldu sanırım belki gözden kaçmıştır diye söyledim
    kizmadim neden kizayim , madem paylasican onu diger konuya yazman gerekir . buraya degil .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw yaz günü yağsa yağsa bir saat yağar bilemedin iki saat ... serin olur hiçdeğilse hertürlü hava açar ve yarış olur, konu ankarada yağmurda yarışdan ziyade akhisarın neden ve kim tarafından iptal edildiği

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kizmadim neden kizayim , madem paylasican onu diger konuya yazman gerekir . buraya degil .
    herkes burada belki buradaki iptalden oraya gidecek olanlara duyurmak adınaydı neyse...
    Dr.ECU

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarkan kankam aynen katılıyorum sana... burda emin ol düne kadar Akhisarın adı kimsenin ağzında değilken şimdi sanki Ankara Akhisarı iptal ettirdi imaları havada dolaşıyor... birileri iddialarını dillendirsin artık ama havada kalmasın, sonucunda kim ne kazanmış kime yaramış neden yaramış onu da yazsınşar... yok siyasi baskıymış yok kulismiş bu laflar yakışmıyor ...
    Ispatlamasi cok guc bir durum soz konusu bu yuzden haklisiniz ama ortada bir hak yenmesi soz konusu olunca ister istemez akillara ilk dusen bu yonde olmus anlasilan dolayisiyla haklisiniz hos olmuyor zan altinda birakmak arkadaslarim adina herkesten ozur diliyorum..

Gursel arkadasimizin yaris oncesi yazilari hatta facebooktan bile yazilari biraz tahrik edici oldu bu sebepten akla ilk gelen sey bu yonde oldu bence..

Gereksiz yere herkesin aklina dusen seyi yazili olarak burda ifade edilmesi yanlis olmus bizi suclu duruma sokmus ben tekrar ozur diliyorum arkadaslar..

Eger bir sekilde ispatlanirsa ki bence cok zor ama o zaman birileri de arkadaslarimdan ozur diler heralde..

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bakin simdi kizgin yorgun sinirlisiniz ve bundan dolayi yanlis anlamaya megillisiniz ama ;
    net bilginiz varsa yazin yoksa itham suclama iyi sonuc vermez insanlari kirar zedelersiniz ki bunu sizlerde istemezsiniz .

Acik acik %100 delilli ispatli emin olarak bu isi Ankaradaki organizasyon mu bozdu diyorsunuz ?

Eger bukadar netseniz eyvallah yazin isim isim herkez ogrensin neler donmus yok kulaktan dolma ise bu bilgi tahminlere dayaniyosa ahmet abinin arkadasi veli soledi veli abinin kayinbiraderi duymus la yaziyosaniz iki gun sonra hem uzulursunuz insanlari kirdiginiz icin hemde mahcup olursunuz bukadar kisinin onunde .

lutfen sakin olun ve bu isle ilgilenen bu isin basinda kim varsa yaziversin bizlere ne olup ne bitti isim isim makam makam kesin bilgi versin . Kimsenin giyabinda konusup sonradan mahcup olmayin insanlara .

Lutfen yazdiklarimi da onu tutuyo bunu tutuyo gibi algilamayin benimde keyfim kacti sizler kadar arkadaslarimi aradim akhisarda yarisa gelen insanlarin uzgun oldugunun farkindayim .
    Ama net bi sekilde yazmak yada itham etmeden once %100 emin olmak lazim suclu varsa dokun ortaya net sekilde ki herkez bilsin kim hizmetkari bu sporun ; kim dolap cevireni ...

Tosfedlede kimle konusuldu cok merak ettim olay benim anladigim tosfed de cozulecek kimdir yarisi yapin ama bunlari bole bole yapin diyen ve daha sonra iptal edildi diyen yetkili kisi ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi BOOS üyesi filan değilim ama bu tarz tartışmalar her iki tarafada zarar olur sadece. istanbulda 2 klüp var kardeş kardeş geçinirken izmir-ankara gibi iki şehir birbirinedüşmesin.
    Yok abi cok haklisin kesinlikle.. Dedigim gibi yarisin cakismasindan kaynaklanan ve yaris oncesi bazi igneleyeci yazidan dolayi akla gelen o olmus ama tabi ispatlanmadan itham etmek dogru degil..

Ortada bir haksizlik var bu yuzden gerginlik hat safhada.. Biraz yatisinca sorunun kaynagi bulunur insallah..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf İzmirden Tarkan kankamı görmek için bile gidilir bu tarz organizasyonlara, burada birbirini sadece forumlardan tanıyan çok kişi var, farklı şehirler farklı ortamlar kaynaşmamız için fırsat ve de ben bu fırsatı engellemek isteyecek birini göremiyorum... isterse aynı gün olsun ne farkeder kim nereye yakınsa ya da nereye gitmek isterse gidebilir, izler tanışır keyif alır...

drag yarışları çok önemli arkadaşlar ve bunu da TOSFED falan anlamaz, onlar kedilerini ayrı bir gezegende zannediyorlar, modifiye kültürünün pistlere yansımasıdır draglar, bunun ili ilçesi yöresi vs yoktur, kimse küsmesin vazgeçmesin ve de en önemlisi suçlamasın riza ediyorum...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

nico
    Misafir
    yani akisar başvurdu tomsfed izin vermedi mi şimdi. peki bu güne kadar izin alınamadıgı neden deklare edilmedi. bilmedigimden soruyorum daha öncede izinler son dakika mı veriliyordu...

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başından beri okuyorum büyük talihsizlik falan değil bugüne kadar yarışlar sürekli düzenlenmiş yapılmış kimse birşey dememiş etmemiş şimdi neden iptal ediliyor polis ne alaka ?

Ha şuda var ankaradaki ekibin bir parmağı olsa bile bu işte kalkıp bunu biz yaptık demez, bu durumu iptal edenlerde kalkıp bize ankaradan falanca yerden baskı geldi demez yani burda yazılanlar gerçek bile olsa ispatlanamaz iftira adı altında kalır

Birileri bir tekerin iyi döndüğünü görmüşki durdurmak için çomak sokulmuş bu çomağı sokmak isteyenler kim olabilir çıkarları nelerdir bunları araştırmak lazım yani bizim bu dönen tekerimizi kim devirmek isterse altındada onların parmağı vardır bunuda iyi düşünüp iyi araştırmak iyi neden sonuç yapmak gerekir diye düşünüyorum

emekleri yenen arkadaşlarada büyük geçmiş olsun son olarakta bu organizasyonu ben düzenleseydim ve böyle birşey olsaydı kesinlikle çekiliyorum demezdim demekki iyi yapıyorum birşeyleriki birilerine dokunuyor mantıgıyla çok daha güzelini yapardım RPMTURK ekibide umarım bu şekilde birşey yaparlar. Yarışlara son mesajı sinirle yazılmış bir mesaj olarak görüp kaale almıyorum
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Meyve veren ağaç taşlanır

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mevlam buyuk ...
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozgun bırıncısı sen neden boyle bır gırıs ve gelısme yaptın anlamadım ?? kımsenın sana atar tutar yaptıgı yok bence sende olaya objektıf bakmalısın... akhısara gelen bır organızator veya yarıscı olarak bır dusun ıstersen bu olayı...

yarısla ılgılı acıklamaya gelınce arkadaslar...

bundan 15 gun once bu yarıs ıcın ızın basvurusunda bulunduk normalde max 3 gun ıcerısınde cıkan ızın bu kadar zamanda sonuclanamadı !! neyse dıyelımkı tosfed yogundu vs vs dı ) bılseydık boyle bır sorun cıkacagını bu basvuruyu cooook onceden yapardık neyse uzatmayayım tosfed ın yarıs ıcın ızın vermedıgı acıklanıyor bkz son 1 gun kala !! allem kullem tosfeddekı tanıdıklara gerek baskı gerek rıca mınnet ıle bıze verılen soz ( kı bu soz hılmıyede verılmıs bunun akabınde hılmı aracını ızmıre gonderıyor ) bu soz uzerıne tmm dıyoruz dıger yarıslara gore daha dıkkatlı olup hıcbır yarısta eksık etmedıgımız ambulansı ıtfayeyı ve cekıcıyı tam takır hazır edıyoruz yanı bır yarısta alınması gereken max guvenlık onlemlerı alınıyor,sure sıstemını kıralıyor canlı yayın vs ıle ılgılı tum calısmaları yapmıs bulunuyoruz maddı dıger gıderlere harcanan mıktarda cabası...eee sonra ben daha yoldayken ve saat 17.00 cıvarı pıste polıs gelıyor ve bu yarısın ıznı yok bugun ve yarın burada lastık cevıremezsınız dıyor yetkılı kısılerı emnıyete beklıyor ( sımdı bu bızım yaptıgımız ılk yarıs degıl sımdıye kadar ne bır antremanda nede yarıs anında emnıyet guclerı gelıp ne yapıyorsunuz sız kardesım demıyor bıle ) sımdı burada oncelıkle gelen memur bırıncı olarak arkadaslar yarıs ıcın ızın belgenız varmı ? gorebılırmıyız mı der yoksa dırek bu yarısın ıznı var yok yapamassınız mı der ?? neredn bılıyor bızım yarıs ıznımız olup olmadıgını ???

denızle pıste varıyoruz pıste abı sızı enıyete beklıyorlar denılyor bızde dogan kırbasla konusup ısı cozumlemeye calısıyoruz beledıye baskan yrd ıle gorusuyoruz ben karısamam bu soruna yapacak bısey yok dıyor,sonrası dırek kaymakamla gorusmeye calısıyoruz konustugumuz yetkılıler bu ısten bısey cıkmaz ankaradan baskı var bıze gelen bılgı bu yarısa onay verılmemesıdır denılıyor buradakı yetkılı kısılere cok gırmek ıstemıyorum anlayın lutfen...yapılan tel gorusmelerı vs sonucu yapacak baska bırsey olmadıgından ben baslıga yarısın ıptal edıldıgını yazıyorum...

sımdı oncelıkle sorun tosfed de olsa madem 2 yarısın cakısmaması gerekıyor akhısar yarısıyla konyayı neden cakıstırdılar ??

ılk defa gorustugumuz tanımadıgımız gorusmeler yaptıgımız yetkılıler neden bıze boyle bır emır geldıgını soylesınler ?

ısım onemlı degıl madem o kadar katılım var neden gerek tosfed gerek mevzu bahıs klup bıze cakıstırmayın bu yarısları dıye uyarılarda bulunuyor ?

bu sorulara cvp verebılecek bırı varsa dınlemek ısterım ankara demek ne demek ?? ( yanlıs anlamayın ankara derken konu ıle ılgılı ankaradakı yetkılı ve klup gorevlılerınden bahıs edıyorum ankaradakı arkadaslarla hıcbır ılgısı yok )

ısın bu yonlerı sıze ne anlatıyor tum gunu anlattıgım bu yazılarla bır engelleme ısın ıcınde bır fıtne yokmudur ??

tum motorsporları ve bu camıa ıcerısınde bugun ıtıbarıyle anladıgım ( ben ve rpmraceevents gorevlı ve destekcılerı dıger arkadaslarım adına konusuyorum ) sımdıye kadar bız bosuna ugrasmısız bu kadar emek yapılanlar hep bosaymıs bazılarının egolarını tatmın etmek ve bırılerını hos tutmaktan baska hıcbırsey goremedım ben koca bu gunun ıcerısınde nerede kaldı bunun sporu ? sız bız olduk nerede emege saygı ? bu ıs sadece maddıyatla,cıkarlarla olculecekmıs demekkı...

sımdı bukadar rezaletten sonra bızden spor dedıgımız bu ıse nasıl devam etmemızı ıstıyorsunuz ? sahsen dırek konustugum ben ve bırkac arkadasım ne bır yarıs nede bır organızasyon yapmak ıstıyoruz dolayısıyla bugun verdıgımız bır kararla artık yarıs yapmamaya karar vermıs bulunuyoruz hafta ıcı klubun kapanısı verecegız ( tabı bu yazdıklarıma bızene kardesım sankı sız olmasanız bu spor olmuyacak dıyen arkadaslarımada katılıyorum ) sımdıye kadar bırseyler yapabldıysek ne mutlu bıze bıze destek veren tum dostlara sonsuz tesekkurler hatalarımız olduysa affola...

bugun yarıs alanına gelen yolda olup ulasabıldıgımız tum dost ve arkadaslardan cok ozur dılıyoruz arkadaslarımında yazdıgı gıbı masraflarında onlara yardımcı olmaya calıstık hakkları ıllakı gectı halal etsınler bızden yana en ufak bır hak varsa analarından emdıklerı sut gıbı helalı hos olsun...

bızlerı anlamanızı temennı edıyor,rahatsızlık verdıysek ozur dılıyor,herkese keyıflı forumlar dılıyoruz...acıklama bundan ıbarettır lutfen baska tartısmalar olmasın konu uzamasın
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)