User Tag List

Sayfa 21/32 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
593 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: Onemli : 26 Haziran AKHISAR YARISI IPTAL !!!

tegci_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu an akhisardayız 250 km deptik geldik iptal edenlerin alayını çok sevdiğimi iletiyorum bütün akrabaları mesajı doya doya almıştır umarım....
    Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem öle sokakta gazlamaya devam.... 2 gün sonra ankara yı da iptal ederler

yazıık yazııık
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su an akhisarsayim drag pistinde biton arkdsi topldm gldm rezilligimden dolayi hakki gecen herkese tesekkurler.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ankarada yarışa giriyor olsam ve 1 gün öncesinden manisadaki yarışın federasyon tarafından iptal edildiğini öğrensem, tepki koymak adına ankaradaki yarıştan çekilirim.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    federesyondan doğru bilgi oğrenilene kadar bu konunun sonu yok

kim neden hangi sebeble iptal etmiş onu gerçekten çok merak ediyorum ankaradaki yarışa emek veren düzenleyen insanlarında boyle birşeye kalkışmalarını ayrıca saçma buluyorum bence bu işin altında başka işler olmalı onlarla alakasızdır diye düşünüyorum

sonuçta burda herkes aynı şeye gonul vermiş ve turkiyede birşeyler yapmaya çalışıyor rekabet olduğunu duşunmuyorum

federasyondan duzgun bi açıklama bilgi edinilmediği surece bu konunun zaten sonu gelmeyecek çünkü herkes kendine gore haklı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

isotta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuma gecesi 2 araç yola çıktık bursa yolunda aracım arızalandı krank dişlişi sıyırdı siboplar eğildi.1 araçımız devam etti akhisara gitti.benim durumumu öğrenen EROL, HİLMİ (çekiçi ayarlaması) ve bir kaç arkadaş telefonla arayıp geçmiş olsun yapabileceğimiz birsey varmı demeleri bile bi yardımlaşma,kardeşlik örneğiydi.TEŞEKKÜR EDERİM.arabayı bursada bırakıp forumdan tanıdığım ama yüzyüze görüsemediğim birkaç arkadaşla tanışmak için akhisara otobüsle giderken iptal edildiğini öğrendim ve istanbula dönmeye karar verdim.
    sonuç uykusuzluk-yorgunluk ve maddi zarar ama bunların hepsi bi kenara bu dostluk,kardeşliK,yardımlaşma ortamını görmek on numara idi.gidemesemde bu bana yeterli.şunu diyecem ankara olsun,manisa olsun diğer iller olsun gelebildiğimiz yarışlara gelecez.yarışa girmesekde dostlarımızı görecez.BİRBİRİMİZE KÖSTEK OLACAĞIMIZA,DESTEK OLALIM.hepimiz bu dragları kabul ettirmek için uğrasıyoruz.ama manisa draglarına yapılan çok büyük bi haksızlıktı maddi manevi o kadar insanın,yarışacak olanlarında emeğine yazık oldu.bence herzaman yaptığınız gibi RPM Race Events - Manisa Akhisar drag yarışları devam etsin arkadaşlar.iptal olsada verdiğiniz emeklerden dolayı tüm RPM ekibine teşekkür ederim.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim merak ettiğim 2 şey var;

Soru 1)
    Nisan başlarında RpmRaceEvents 2011 yarış takvimi açıklandı.

Ama Ankara o kadar gün varken neden yarışlarını, bizim tarihlerini 2 ay önceden duyurduğumuz günlere koydu (26Haziran'a ve 24Temmuz) ??????

-Belki dikkat edilmemiştir, gözden kaçmış ve şans bu ya, aynı güne denk gelmiştir...

Peki soru 2)
    Şimdiye kadar Akhisarda sorunsuz ve çok güvenli bir şekilde o kadar yarış düzenlemiş ve hepsi için de kolay bir şekilde izin almışken neden bu yarış için izin çıkmadı????

-Belki de yetkili kişilerden biri Perşembe gecesi rüyasında Antalya yarışındaki talihsiz kazayı gördü, içi rahat etmedi, yarışları iptal kararı aldı, ama Ankara yarışı gözündan kaçtı...

Görüldüğü gibi talihsizlik yaşanmış, bir ard niyet yok diye düşünelim ve geçmişi unutup önümüze bakalım.

Yönetimin kararı son karardır ama bir RPMTURK üyesi olarak, bu talihsiz olayı unutup, tarihleri değiştirelim ve kaldığımız yerden aynen devam edelim derim.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrikler arkadaşlar, burda bilen bilmeye herkesi Akhisar dragları Ankara engelledi tezine inandırdınız... Ankaradakiler yarıştan çekilsin önerileri geliyor baksanıza, yarın bir gün herkes birbirinin yüzüne bakacak dünden beri diyoruz ki bu tarz şeyler yazmayın, bu memlekette Ankara draglarını anca seçim etkiler sınavlar bile etkilemez ama bunu bilmeyen hayatında daha belki Ankaraya bile gelmemiş bir sürü kişi tavır almaya başladı...

yıllardır aşırı kalabalığı önleyelim katılımı sınırlayalım diye düşünülen bir yer burası, TOSFED e hiç saydıran yok, Ankarada yapılan yarışın da, iptal edilenlerin de sorumlusu TOSFED tir, sayfasında bir satır bilgi bile olmayan kurum!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten federasyondan mantıklı akla yatar bir sebeb oğrenilip açıklanmadığı surece bu konunun sonu yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim merak ettiğim 2 şey var;

Soru 1)
    Nisan başlarında RpmRaceEvents 2011 yarış takvimi açıklandı.

Ama Ankara o kadar gün varken neden yarışlarını, bizim tarihlerini 2 ay önceden duyurduğumuz günlere koydu (26Haziran'a ve 24Temmuz) ??????

-Belki dikkat edilmemiştir, gözden kaçmış ve şans bu ya, aynı güne denk gelmiştir...

Peki soru 2)
    Şimdiye kadar Akhisarda sorunsuz ve çok güvenli bir şekilde o kadar yarış düzenlemiş ve hepsi için de kolay bir şekilde izin almışken neden bu yarış için izin çıkmadı????

-Belki de yetkili kişilerden biri Perşembe gecesi rüyasında Antalya yarışındaki talihsiz kazayı gördü, içi rahat etmedi, yarışları iptal kararı aldı, ama Ankara yarışı gözündan kaçtı...

Görüldüğü gibi talihsizlik yaşanmış, bir ard niyet yok diye düşünelim ve geçmişi unutup önümüze bakalım.

Yönetimin kararı son karardır ama bir RPMTURK üyesi olarak, bu talihsiz olayı unutup, tarihleri değiştirelim ve kaldığımız yerden aynen devam edelim derim.
    sizce Ankarada drag yarışları kaç senedir yapılıyor?? org. yasağını saymazsak 10 sene... 2001 senesinden beri tarihler hemen hemen aynıdır, Haziran son hafta ilk yarış Temmuz son hafta ya da Ağustos ilk hafta 2. yarış... bu tarihler hiç değişmedi ki, Mayısata Eylülde vs yarış olmaz burada... BOOS bu tarihleri gayet iyi bilerek ve de herhangi bir org. tarihine gerek duymadan olması gereken tarihleri yazdı arkadaşlar, lütfen bu işi bu hale getirmeyin... Akhisar 2. senesinde Ankara resmi olarak 10, gayrı resmi 20. senesinde belki...

bu iş sadece Ankara ile olmaz, RPM de kesinlikle yılmamalı ve de organizasyona neden izin verilmediğini iyi araştırmalıdır sonuçları da buraya açıklamalıdır...

geçmişi çok eskilere dayanan ve de nerdeyse gelenekselleşmiş tarihleri olan Ankara yarışlarına bu kadar da vicdansız sallanmasın...

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler arkadaşlar, burda bilen bilmeye herkesi Akhisar dragları Ankara engelledi tezine inandırdınız... Ankaradakiler yarıştan çekilsin önerileri geliyor baksanıza, yarın bir gün herkes birbirinin yüzüne bakacak dünden beri diyoruz ki bu tarz şeyler yazmayın, bu memlekette Ankara draglarını anca seçim etkiler sınavlar bile etkilemez ama bunu bilmeyen hayatında daha belki Ankaraya bile gelmemiş bir sürü kişi tavır almaya başladı...

yıllardır aşırı kalabalığı önleyelim katılımı sınırlayalım diye düşünülen bir yer burası, TOSFED e hiç saydıran yok, Ankarada yapılan yarışın da, iptal edilenlerin de sorumlusu TOSFED tir, sayfasında bir satır bilgi bile olmayan kurum!
    ben ankaradakilere yarıştan çekilsin demiyorum, şahsım adına böyle birşey yazdım.

ankara draglarını seçimler etkiler sınavlar atkileyemez demişsin, ankara madem bukadar önem veriyor bu draglara önce kendine adam gibi dünya standartlarında bir pist yapsın, yapsın ki manisa gibi tr çapında kötünün iyisi diyelim yeterliliği olan bir pistteki yarışı iptal edip bukadar insanı madur etmek yerine, yaptığı pistin kalitesiyle bu spora gönül vermiş olan bizleri (onlara göre müşteri) ankaraya çekmenin yollarını araması daha mantıklı.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Usta olay tosfed kaynaklı ama tosfedin sence umrundamı aynı günde 10 tane yarış olması, adamlar zaten bizi bir kaçtane çapulcu olarak görüyorlar, sitesinde yazılmamış diyorsun geçen ayki konya yarışıda sitelerinde yazılmadı bizimki yazılmıştı.

Nese bundan sonra bişey yazılmasın çizilmesin gurcell arkadaşa baksana ali kıran baş kesen hala tehtidlerine devam ediyor merak ediyorum gelip beni evimdenmi aldıracak.

Ankaralı arkadaşlar siz kendi kendineze yetersiniz bizlere ihtiyacınız yok kendi kendize hipodromda kalkmaya devam edin.

Kalın sağlıcakla gürcell özellikle sen bana ve bize karşı mesaj yazma arkadaşım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ankaradakilere yarıştan çekilsin demiyorum, şahsım adına böyle birşey yazdım.

ankara draglarını seçimler etkiler sınavlar atkileyemez demişsin, ankara madem bukadar önem veriyor bu draglara önce kendine adam gibi dünya standartlarında bir pist yapsın, yapsın ki manisa gibi tr çapında kötünün iyisi diyelim yeterliliği olan bir pistteki yarışı iptal edip bukadar insanı madur etmek yerine, yaptığı pistin kalitesiyle bu spora gönül vermiş olan bizleri (onlara göre müşteri) ankaraya çekmenin yollarını araması daha mantıklı.
    Ankaradaki pistin sadece zemininde dönemsel sıkıntılar oluyor, sen hiç yarış yapılan yeri gördün mü?? 250-300 metre ile drag yaptık zannedilirken 10 sene önce başladı burda gerçek uzunukta drag yarışları, kapalı tribün de var açık portatifler de... beton zemin de yok tamamı asfalt, kaçış alanları ve de durma alanları gayet uzun ve geniş... eskiden Türkiye pist yarışlarının bir ayağı burda yapılırdı, hipodrom lafı geçmişten gelen addır, orda beygir koşmayalı kaç sene oldu...

sen hala yarışı iptal ettirip Ankaraya müşteri çekilmesinden bahsediyorsun, bu tarz söylemlerde bulunabilmen için olayları gayet net biliyor olman lazım... kimse burda dragsevere müşteri gözüyle bakmaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Usta olay tosfed kaynaklı ama tosfedin sence umrundamı aynı günde 10 tane yarış olması, adamlar zaten bizi bir kaçtane çapulcu olarak görüyorlar, sitesinde yazılmamış diyorsun geçen ayki konya yarışıda sitelerinde yazılmadı bizimki yazılmıştı.

Nese bundan sonra bişey yazılmasın çizilmesin gurcell arkadaşa baksana ali kıran baş kesen hala tehtidlerine devam ediyor merak ediyorum gelip beni evimdenmi aldıracak.

Ankaralı arkadaşlar siz kendi kendineze yetersiniz bizlere ihtiyacınız yok kendi kendize hipodromda kalkmaya devam edin.

Kalın sağlıcakla gürcell özellikle sen bana ve bize karşı mesaj yazma arkadaşım.
    hocam tekrar geçmiş olsun, emin ol bu olay genellenebilecek bir olay değil Ankara ile... derdim bu olayların evveliyatlarını bilmeden burda yok Ankaraydı yok İzmirdi RPM di BOOS tu üyelerin arkadaşların birbirlerine düşmesi...

İzmirde çok dostumuz vardır, çeşitli illerde bu yarışların olmasından daha güzel bir şey olabilir mi??? en kötü birbirimizin yüzünü görüp yarışıp izleyip geri dönüyoruz...

buradaki hava tamamen Ankara ve org. yapan BOOS a döndü... Gürsel de o nedenle bir yandan kaç haftadır org. uğraşırken bir de bu iddialara cevap verdiği için sözleri yanlış anlaşılmış olabilir...

tekrar diyorum, modifiye kültürünün pistlere yansımasıdır drag yarışları, her ne olursa olsun sakin kalarak fevri çıkışları önlemeliyiz ve de yarışların devamı konusunda acele karar vermemeliyiz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi kaç yaş büyüksün niye bütün ankaralı arkadaşlara böyle bi lafta bulunuyosun ki ? hipodromda kalkmaya devam edin diye ? Hala Ankara'yı zan altında bırakıyorsunuz başınıza bir talihsizlik gelmiş bizde üzüldük kim sevinir ki bu duruma ?

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apo yla Cesmedeyim gunesleniyorum

Gece drag yapicaz havuzlu villada .....
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yaaa fodepar yaparsan ne olucak

ha bide kuralarda birbirinizi çekmeyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

günah günah öle sölenmez biraz daha uygun dille sölenr
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi kimse kusura bakmasın.
    Geçen Akhisar'da harika bi organizasyon oldu mu? Oldu da olmadı.
    Organizasyon namına herşey, mükemmelden bir gıdım fazlası olsa da tüm kanallarda günde 1398728937 defa bir video döndü mü? - Döndü..
    Bu video her yayınlandıgında o şehrin polisine de başkanına da devletten birileri birilerine hesap sordu mu? - Sordu
    Kusura bakmayın ama bizim "çok da tehlikeli değil.sonuçta sabahın körü" dediğimiz olay, başkaları tarafından Antalya faciasından daha kötü görünüyor.Zira birisi kaza iken öbürü ise bilerek ve isteyerek adam öldürmeye teşebbüsten başka bişey değil.
    Ben tüm bunların, yarış onayı konusunda etkili oldugunu düşünüyorum.
    RPM' in emeklerine çok üzüldüm. Ama en kısa zamanda, çok daha iyi bir organizasyonla, bu işe nasıl gönül verdiklerini ve bazı konularda öncü olabileceklerini göstereceklerdir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)