User Tag List

Sayfa 20/32 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
593 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Onemli : 26 Haziran AKHISAR YARISI IPTAL !!!

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iptal kararından sonraki tüm mesajları okudum tek tek...

Yıllardır ankarada düzenlenen tüm drag yarışlarını izlemiş birisi olarak önce dedim ki
    "Aynı tarihte akhisar'da, konya da, Çorumda izmitte antalyada drag olsa bile Ankarada tribünler yine full çeker, katılım da yine maksimum düzeyde olur, Ankaranın ne seyirci ne de yarışmacı konusunda katılım sıkıntısı asla çekmez, neden kalkıp akhisardaki yarışları iptal ettirsin, o yarışa girmeyenler ankaraya gelsin de yarışma kontenjanı dolsun mu diyecekler sanki?"...

Eğer ki Gerçekten emeklerinizi baltalamak isteyenler warsa, Kadir Mewlam onlara inşallah hak ettikleri cezayı werir....

Ama inanın ankarada öyle bir poransiyel war ki, aynı tarihte akhisar da düzenlenen bir drag için kumpas yapmasına gerek yok diye düşünüyorum hala...

Çok geçmiş olsun akhisarda organizasyonu düzenleyen arkadaşlara we katılımcılara, umarım bir daha aynı durum tekrarlanmaz...

m power_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar defalarca akhisarda yarışlara katıldım türkiyedeki en iii organizasyon hep ordaydı biz iki tane araç hazırladık günlerce emek verip bu organizasyona değil bize yapılan bir ayıp lanet olsun tepeden binme o.çouklarına ....emeğinize sağlık akhisarda organizasyon yapan arkadaşlara

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ozgunun isim gucum yok senn imzanimi takip edecem?5 aydir girip gorduum ettigim yok senle kisisel sorunum sikintim yok senin nerde olduunu naptii bilmem etmem her seyi ustune aliniyorsun sen?

Eger benle ilgili kisisel sorunun varsa numarami bliosun istedigin zaman arayabilirsin konusuruz.Ben fikirmi yazdim yanlista degil bu kadar adam emek harcamiz gelcemis hazirlanmis ayip degil mi dedim
    Ozaman girmiceksin aekadasin arkadaslarin yaz dedi die yazmicaksin girip burasi ortak forum kimse kikseni yancisi deil ben dostlarimi sawunuum herzaman erolda dostumdur abiside ankaradakilerde ben heoinizden cok draglarda kendimi yirtarim ben bana ole yazamasssin zaten Ortami germeyin burasi senin sikayet forimun deil takip ediceksin benim imzamida takip ediosunki onu yaziyorsun uzaatma!!! Varsa derdin ara
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meyve veren ağaç taşlanır
    +35

İnsanların emeklerine kastedildigi bir ortamda yasıyoruz artık malesef. Yazıklar olsun diyorum sadece.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arasana kaaan beni arasana
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akşam üzerinden beri bitane boos üyesi yada tomsfed üyesi tek bişey yazmadı...buda ilginç degil mi

yarıstan önce ankara yarısının reklamlarını yapanlar herşey güzel olcak diyenler şimdi niye yazmıyorlar ?

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akşam üzerinden beri bitane boos üyesi yada tomsfed üyesi tek bişey yazmadı...buda ilginç degil mi

yarıstan önce ankara yarısının reklamlarını yapanlar herşey güzel olcak diyenler şimdi niye yazmıyorlar ?
    ortami kizistirmak iyi bir hareket tarzi degil yakistiramadim sana
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özür dilerim abicim ama ne diyeyim...sanki forumdakilerden baska akhisar yarısının iptal oldugundan kimsenin haberi yokmuş gibi...20 sayfa ankara ekibi boss yada tomsfed birileri suçlanmış atıp tutulmuş...kimsede alakamız yok diyemiyor demiyor.

iyi geceler

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özür dilerim abicim ama ne diyeyim...sanki forumdakilerden baska akhisar yarısının iptal oldugundan kimsenin haberi yokmuş gibi...20 sayfa ankara ekibi boss yada tomsfed birileri suçlanmış atıp tutulmuş...kimsede alakamız yok diyemiyor demiyor.

iyi geceler
    Estafurullah ozruluk bir durum yok; isin icindeki adamlara birakmak lazim sozleri herkez bi sakinlessin zaten nevar neyok cikar ortaya tosfed den kimse forumlarda aciklama yazmaz federasyon kluplere benzemez . gel gelelim diger taraftan ankaradaki klup suan icin suclamalara ses cikartmamis ki bunu cevap vermemek olarak degil ortam sakinlesince cevap verirler herhalde diye dusunuyorum kendi adima o nedenle bence izleyici kalmak bu konunun nerede netlesicegini gormek lazim ama bunu yaparken ortada %100 net bir durum yokken kimseyi zanaltinda birakmamak lazim .
    Herkezin Gunahi vebali boynuna ...

iyi geceler
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

KSE71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kim haklı kim haksız konusuna girmek istemiyorum, bu tür organizasyonları bi yapan sizler vardınız, sizde çekilince nolacak düşünemiyorum. tamam, sonuna kadar haklısınız. benim de böyle bir organizasyonum bu şekilde sonuçlansa belki ben de aynı şeyi yapabilirdim. fakat ben inadıma daha da güzel bir organizasyon yapmaya çalışırdım. gerçi bide sizin açınızdan bakınca biraz zor gibi ggörünüyor ama yine de ben aynı şeyi yapardım. tabiki bi sürü emeğiniz boşa gitmiş, tabiki bütün drag severler madur olduk. ama bu ne olursa olsun yaşanabilecek bir durum diye düşünüyorum. sakinleşince bunu bir daha düşünmenizi diliyorum. tabiki bir sürü insan bu yarış için fedakarlıklarda bulundu, tabiki bir sürü para harcandı bu yarışa. size de hak veriyorum. umarım siz bir daha düşünürsünüz, umarım suçlular ortaya çıkarlar, neden böyle bir şey olduğu ıspatlanır. Dilerim bu son bir organizasyon olmaz, başka yarışlarda da sizin, destek verebilirsek hepimizin katkılarıyla buluşuruz.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Butun gun sanayide ve Ankara ekibi ile beraberdim
    Özgun İsmail abı vs gıbı
    kımsenın Yarışın ıptal oldugundan veya boyle bir seyın gerceklesecegınden kımsenın haberı yoktu
    Herkes arabasının derdıne dustu ve yarısa hazırlanma derdınde.
    ufak tefek aksılıkler oldu..su an hala sanayıdeyız ve arabalar yetıstırılmeye calısılıyor
    yanı kımsenın bırbırının drag yarısını baltalayıacak zamanı vaktının olduguna ınanmıyorum.

Akhısar yarışının ıptal olduguna cok uzuldum
    yapılan emekler ve harcanan paraları dusununce gercekten uzucu bı durum.

emredeler
    Misafir
    Alıntı kse71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kim haklı kim haksız konusuna girmek istemiyorum, bu tür organizasyonları bi yapan sizler vardınız, sizde çekilince nolacak düşünemiyorum. Tamam, sonuna kadar haklısınız. Benim de böyle bir organizasyonum bu şekilde sonuçlansa belki ben de aynı şeyi yapabilirdim. Fakat ben inadıma daha da güzel bir organizasyon yapmaya çalışırdım. Gerçi bide sizin açınızdan bakınca biraz zor gibi ggörünüyor ama yine de ben aynı şeyi yapardım. Tabiki bi sürü emeğiniz boşa gitmiş, tabiki bütün drag severler madur olduk. Ama bu ne olursa olsun yaşanabilecek bir durum diye düşünüyorum. Sakinleşince bunu bir daha düşünmenizi diliyorum. Tabiki bir sürü insan bu yarış için fedakarlıklarda bulundu, tabiki bir sürü para harcandı bu yarışa. Size de hak veriyorum. Umarım siz bir daha düşünürsünüz, umarım suçlular ortaya çıkarlar, neden böyle bir şey olduğu ıspatlanır. Dilerim bu son bir organizasyon olmaz, başka yarışlarda da sizin, destek verebilirsek hepimizin katkılarıyla buluşuruz.
    +1..............

KoNCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Bursa'dan yola çıkarken bizi arayarak dragın iptal olduğunu bildirdiği için Erol'a çok teşekkür ederiz. Şans eseri planladığımızdan yaklaşık 5 saat geç yola çıkıyorduk ve daha şehir içindeyken telefonu alarak gidecek arkadaşlar uyardık. Olayın aslı ortada ve aşikardır ki tosfed sadece bir kaç ZZnin fındık zevkinde iş yapıyor. Bu yıllardır böyle, bu adamlar bu işi işlerine geldiği gibi yaptığı için 2004ten beri lisans yeniletmiyorum. Ve Allah bunlar bildiği gibi yapsın, bin belasını versin demekten başka birşey de elimden gelmiyor.
    İptal haberini aldığımızdan beri yaklaşık 8 saat geçti, bu işte parmağı bulunanlara 402 mt'den hesaplasan bir ömür boyu yetecek kadar sözlü tebrik!lerimizi ilettik.

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Butun gun sanayide ve Ankara ekibi ile beraberdim
    Özgun İsmail abı vs gıbı
    kımsenın Yarışın ıptal oldugundan veya boyle bir seyın gerceklesecegınden kımsenın haberı yoktu
    Herkes arabasının derdıne dustu ve yarısa hazırlanma derdınde.
    ufak tefek aksılıkler oldu..su an hala sanayıdeyız ve arabalar yetıstırılmeye calısılıyor
    yanı kımsenın bırbırının drag yarısını baltalayıacak zamanı vaktının olduguna ınanmıyorum.

Akhısar yarışının ıptal olduguna cok uzuldum
    yapılan emekler ve harcanan paraları dusununce gercekten uzucu bı durum.
    Mertcan cım bu olayda bi kasıt var ama kim nasıl yaptı bilmiyoruz bunu kanıtlayamayızda çıkıpta evet ben yaptırdım demiyeceğine göre böyle muallakta kalıcak bu olay ama

İşin ilginci geçen ay konya ile aynı tarihte olan yarışımıza izin veren tosfed bu sefer ankara ile aynı tarihte diye izin vermedi ve bunu dosyayı yarıştan 15 gün önce gönderip son günü bize haber verdi yarış yapamazsın diye daha önceki yarışların çoğunda 2 günde izin veren tosfed bu sefer 10 günde sonuçlandıramadı.

Daha ilginç bişey söyliyimmi izmir valisine kadar ulaştık tanıdıklar vasıtası ile oda manisa valisini aradı aldığımız cevap bu yarış kesinlikle düzenlenmiyecek yönünde ankaradan haber gelmiş

düşününki ne kadar büyük olaymışki valinin bile haberi var olaydan ve polisler gönderiliyor pistte sanki orda eşkiyalık yapıyormuşuz gibi bide polis arkadaşlar GBT kontrollü yaptılar olayın ciddiyetinin düşün artık

Ha bide erolun anakaradan forumdan birisiyle yaptığı telefon görüşmesinde "biz çamur yapmak istesek o yarışı size yaptırmayız" gibi bir cümle kuruluyor bu alanen aba altından sopa göstermek değilde nedir.

Son olarak Ankara drag konusunda aktif olarak yazan çizen arkadaşlar vardı onlarda saat 21:30 aktif olmuşlar ne ilginçki bir tanesi konuya yazı yazmamış

Neyse konuyu fazla uzatmaya gerek yok bundan sonra arkadaşlarımızda aldığı karar gereği bir daha drag yada herhangi motorsporları ile alakalı yarış düzenlenmiyecek

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi herkes kızgınlıkla bişiler yazıyorda..amaç üzüm yemek ise şunlar yapılmalı.sonuçta herkes bu iş için emek,zaman ve para harcıyor ve herkes bu sporu yapmak istiyor.öncelikle ankarada siyasi açıdan çok ama çok sağlam bir bağlantı olmalı.illerdeki amatör dernekler rpm,boos,burmot vs. forum sitelerinde birbirini yemeden birleşip drag federasyonu adı altında bir federasyon kurmalı.ilgili bakanlıktan siyasi bağlantı sayesinde bu federasyona türkiyede drag müsabaka izni alınmalı.bu işin çaresi burdur.tosfed'le ilgili ağır şeyler yazmak istemiyorum çünkü bu iş bir zümre işi senelerden beri.kendileri,çocukları,amcaoğulları,görümceleri hafta sonu eğlencesi haline getirdikleri için zaten dikkat ettiyseniz senelerdir memleketten bir tane amatör yarışçı çıkmıyor.paran varsa range rover paran yoksa game over...caddeyede bekleriz oluyor açıkcası.
    komançero garage

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler ayip oluyor, bana da laf etmeyin tepemin tasini attirmayin. Aradim bem erol ile konustum, bizim sizinle bir derdimiz yok. Sizi neden iptal ettirelim? O kadar isin gucun arasinda manyak miyiz biz? Bizim yonetimden biri tutup boyle bisey yapmaz. Aksama kadar 60 kisi kesin kayitliydi, sanki kayit yok da ibnelik olsun diye federasyonu aradik.. Yapmayin etmeyin. Bu kadar da vicdansizlik olmaz, hepimizde allah korkusu var. Bu kadar insani rezil eden adamda allah korkusu yoktur.

Laflarinizin nereye gidecegini bilerek konusun, ofkeyle kalkip zarar ile oturnayin. Eger bizim aramizdan biri sizin isinize comak soktu ise hepimiz serefsiziz, allah da bize gunyuzu gostermesin insallah.

Haydi iyi geceler.

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gıselerden cıkmadan allahtan bırını aradık ve yarıs ıptal dedıler o 70 km lık yol o yarısı ıptal edenın taaaaa a.... a..ına gırsın
    C R M performance

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet işi gücü bırakıp yarış iptal ettirmişmiş... Yahu bu adamların Ankara'da o kadar gücü olsa gider adam akıllı bir pist yaptırırlar veya yere asfalt döktürürler. Belediyeye bile rica minnet iş yaptırtıyorlar.

Yanlış yapıyorsunuz. Düşmanlık sokuyorsunuz araya... Aynı amaçla yapılan, birbirine rakip olmayan, ayrı ayrı seyirci ve katılımcı kitleleri olan dost, kardeş organizasyonlar bunlar. Bu şekilde düşmanca tavırlar yıkıcı olur, tamiri mümkün olmayan sonuçlar doğurur.

Gelelim izin meselesine;

Federasyona bugün baskı yapıldı diyorsunuz. Peki neden normalde 3 günde çıkan izin 15 gündür çıkmıyordu? Baştan beri mi baskı yapılıyordu? Arayıp sordunuz mu neden izin çıkmadı diye? İzin çıkmayınca gerekli tedbirleri, gerekli görüşmeleri yaptınız mı? Gerekçelerini sorgulayıp, varsa eksiklikleri giderme yoluna mı gittiniz? En sonunda hiçbir sonuç alamayınca da tüm katılımcı ve seyircilere iptal kararını mı duyurdunuz?

Polis veya herhangi bir yerel yönetici gelip size izninizi sorduğunda "efendim biz federasyondan teoman'mıydı neydi, onunla telefonda görüştük, "iyi hadi kalkın" demişti" mi diyecektiniz. Tabi ki hayır. Hani yazılı izniniz diye soracaklar tabi ki. Peki organizasyon ne yaptı? Son geceye kadar kimselere bundan bahsetmedi. Federasyon izin vermemişse federasyonla hesaplaşın. Düşmanca sağa sola saldırmak da nedir? Gidin federasyonu mahkemeye verin, dava edin, işin peşini bırakmayın. Haa, varsa kanunsuz bir yola sapıp organizasyonunuza engel olan, onun da peşini bırakmayın. Ama gelip de burada sizinle aynı yola baş koymuş, aynı amaç için çabalayan, aynı alın terini, aynı emeği yalnızca farklı bir ilde gösteren insanlara saldırmayın.

Umarım federasyon koyduğu bu engele mantıklı bir açıklama getirir. Ve inşallah bundan sonra iş daha sıkı tutulur ve hiçbir yasal engele mahal verilmeyecek şekilde önlemler, tedbirler alınır ve Akhisar dragları devam eder.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bız sıze olanları anlatıyoruz bu kadar anlatılandan sonra bu ısın ıcerısınde bır comak yokmu sımdı bırı cıksında Allah rızası ıcın bıze arkadas yok burda bısey tosfed ızın vermemıs ıste desın ??? ısım vermıyoruz yapanında kım oldugunu bılmıyoruz fakat ankaradan sıyası baskı var denılıyor ?? bu yastan sonra yalanmı soyleyecegız ? sımdı kım cıkarda ben yaptım der ?? olay ankara kaynaklı orası net ama klupmu yapar baskasımı o bılınmıyor ıste bızde onu anlatmaya yarıs ıptali ile ilgılı gereken bılgıyı vermek cabasındayız yarıs ıptal oldı dıyıp gecesemıydık ama ınsanlarda sınırlı hala bıraz anlayıslı olun..

bu yapılan ılk yarıs degıl federasyon sımdıye kadar gonderdıgımız tum belgeyı onaylamıstır,normal bır sekılde gereklı ızın ıstenmıs ve son 1 gun kala bunun cevabı gelmıstır sonrası ztn hafta sonu

bızım hıcbır organızasyonumuzda ne basvurularımızda nede yarıs ıcersınde kural vs yonunden bır eksıgımız olmamıstır kalkıp eksıgınızmı vardı onlarımı gıderemedınız muhabbetı olmasın bence...!!!

son gece dedıgınız cuma gunuydu ztn cumada yok kesın olmuyor denılseydı aynı tepkıyı yıne gosterırdık...persembeden yarısa ızmıre gelen araclar ve rezervasyonlar vardı ztn bıraz sınırlede olsa bazı seylerı anlatmak ıstedıgımız bu konuda bızı tanıyan yuzyuze gorustugumuz ınsanlar var bu olaylara bastan berı nasıl ılımlı baktıgımızı ıyı bılıyorlar ama bu yasananlar kımın basına gelse emın olun aynı seyı yasayacaktık forum olarak,o yuzden bızlerıde bıraz anlayın amac kımseyı kotulemek degıl yasanan olaylarda cıdden hıc hos degıl...

bılmıyorum farkındamısınız gereksız yere uzuyor artık konu bence kapatalım artık derdımızı umarım anlatabılmısızdır

yonetıcı arkadaslardan konuyu kılıtlemelerını rıca edıyorum daha fazla bırbırımızı kırmayalım
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)