Bu konu EKEray a kadar geldi valla helal olsun
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
sitede bakkal manav avukat işçi herkesimden insan var yokmudur tosfedde tanıdığı olan kimin ne yaptığını öğrensin.bence avukat arkadaşlarımızdan biri bi şikaye dilekçesi doldursun herkes doldurup göndersin gençlik ve spor bakanlığımı olur neresi olur onu bilemiyorum ben.öle oturdukları yerden yarış iptal etmek bitaraflarının keyfine iş yapmak nasıl olur görsünler binlerce dilekçeye birileri mecbur cevap vermek zorunda.yaa bişi olmaz demeyin ama lütfen hep bişi olmaz diyip sallayıp gidiyoruz şikayet etmiyoruz.bişi cıkmasada birileri rahat oturamasın koltuklarında gerekirse ahim falan var yazıp bişiler gönderebiliriz onlarada sonuçta avrupalı serseri gözüyle bakmaz sporcu gözüyle bakar bu işleri yapanlara.lütfen şikayet işini dikkate alalım koyun gibi güdülmeyelim.
radyo kardeşim senin frekansın şaşmış konuyu farklı noktalara çekme ben manisada nekadar emniyet mensubu varsa hepsiyle görüşüp konuyu kapattım bilip bilmeden buraya yazı yazma konunun benle bir alakası yok zaten olsa vali vs kurumlar belirtirlerdi bu nedenden dolayı size yarış yaptırmıyoruz diye boş konuşma yani
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Tamamen tarafsız yazıyorum.
Arkadaşlar okuduğum kadarıyla zaten resmen 'olmayan' bir yarışın iptal edildiği yazıyor. Yani TOSFED tarafından onaylanmayan, Emniyetin haberinin olmadığı (veya izninin olmadığı) bir yarış.
Ortalığı iyice kızıştırmaktansa; bir gün daha bekleyin. Yarın ilk iş günü, TOSFED Sportif Departman'a ilgili kulüpten veya herhangi bir vatandaş yarışın ek yönetmeliğinin onaylanmama gerekçesini talep eden bir dilekçe yazıp fakslasın veya mail atsın. Yazılı olarak başvurulduğunda size mutlaka ama mutlaka geri dönmek zorundalar.
Örneğin; telefonda Ahmet'le Mehmet'le konuşup vettel'i getirip Manisa'da f1 aracı ile şov yaptıracaklarmış da diyebilirler ve vettel İspanya'da yarışırken onu Manisa'da bekleyen yurdum insanı hiçbir hak iddia edemez. Ama iş yazıya dökülünce tüm giden dökümanlar kayıt altına alınır ve hepsi döküman numarası alarak arşivlenir.
Ayrıca; Teoman'ı tanırım. TOSFED Sportif Departman'da görevlidir. Spor Kurulu'nun Halkla İlişkiler'i gibi birşey yaptığı iş. Hiçbir suçu günahı olmadığından eminim. Çünkü onun yarışı onaylama veya iptal etme gibi bir yetkisi yok, iş Spor Kurulu'nda biter, bu kurulun başkanı da Metin Çeker abimizdir.
Organizatör arkadaşlar bu işi bilmeyen kişiler değiller. Ancak Federasyon'a yarış ek yönetmeliğini gönderdikten sonra 5-10-15 gün geri dönülmezse ve bu arkadaşlar da bu süre zarfında 'hayırdır? eksik, yanlış birşey mi var organizasyonda?' demezlerse istemeyerek bu tarz durumlarla karşılaşılır.
Ben Ankara veya başka bir yerden baskı olduğuna da inanmıyorum. Daha önceki yarışta veya yarış öncesinde yaşanan bir olaydan bahsediliyor, konuyu bilmiyorum ama acaba İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün talebi üzerine böyle bir durum yaşanmış olabilir mi? Bu sorunun cevabı da TOSFED'e gönderilecek dilekçeye gelen cevapta yer alacaktır.
Ayrıca bir yarışın izinleri sadece TOSFED'den değil; Valilik, İl/İlçe Emniyet Müdürlükleri, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Belediye, İtfaiye Daire Başkanlığı, Pist İşletmesi gibi kurumlardan da alınır.Sadece Valilik izin vermezse bile Polis oraya panzer ve çevik kuvvet yığıp kimseyi içeri sokmayadabilir.
Ufak tefek aksaklıklar kimsenin moralini bozmasın, kimseyi bu işten soğutmasın. Her zaman çıtayı daha yukarıya taşımaya çalışmamız ve bazı kurum ve kuruluşlara kendimizi kabullendirmemiz lazım tüm otomobil camiası olarak.
Saygılar,
M.Can ÇİMİR
Konuyla pek ilgim yok ama Tosfed'in sitesinde Ankara lisanslı tesis olarak gözükmüyor, var mı sebebini bilen ?
Trkiye Otomobil Sporlar Federasyonu
herkese geçmiş olsun öncelikle.
yarışa bu kadar süre izin vermeme olayı enteresan.normalde 3 günde gelen izin için neden izin çıkmadığı 15 günde,lütfen bi dilekçe yollayın mantıklı bi sebep söylemek zorunda federasyon,çok saçma sebepsiz onay vermemeleri.
ama herşeyden önce lütfen küsmeyin daha orda yarışıcam 400 metre süremi görecem
bikaç gün sakin kafa düşünün klübü kapatmaktan vazgeçin yoksa cuma akşamı çiftede gördüğümde sizi çenemden kurtulamazsınız
işin şakası bi yana engelleme de olsa pes etmemeniz lazım,pes edecek tipler değilsiniz sizler, şaşırmayın kendinizibirkaç gün sakin kafa düşünün ve tekrar yapın inadına... akhisarda yarışmak isteyen,orda yarış izlemek isteyen binlerce insanı madur etmeyin lütfen
yarışa bu kadar süre izin çıkmayışı oradaki dragdan ziyade diğer tosfed kaynaklı organizasyonlardan kaynaklı olabilir mi acaba? bugün başka organizasyonlar da var sanırım ankarada...
izmir kalitesiyle farkli beyler bence küsmeyin daha iyisi illaki olacaktir zmnla.at arabasi,bisiklet yarışı olsa bile sırf sizleri görmeye bile gelinir
volkan ışık ismi geçiyor hem akhisar hem ankara için..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
bilmiyorum ankaradan arayan bir kaç arkadaş akhisar yarışını ışık iptal ettirmiş dediler..ankarayıda kendi reklamı ile vurmuş..gösteriden zaman kalmamışki
ozgünde yazmış zaten xxx carlar diye..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Yaziklar olsun onun gibi adama.sirf kendi reklami olcak diye tum dunyanin ilgisini ceken spor u iptal ettirdiyse.
Bide bu adam motorsporlarinda oncu olcak biri.yazik gercekten cok yazik.
Kendisini severdim ama bu olaydan sonra zerre kadar degeri yok gozumde!
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)