sen iskenderuna git hacı :D sol -sağ kızlar bizim olsa :hahaha:
Printable View
soranlar oluyor..
Fiyatlar
RPM Race Events Drag Race etkinliğine katılmak için belirlenen fiyatlar;
180.-TL Yarışma ve sigorta ücreti
Senelik lisansınız var ise göstermeniz yeterli. Yok ise;
Sezonluk 60.-TL (Bu bedel 2011 yılında mahalli draglarda yarışmak için bir kere ödenecektir.)
Aşşagıdaki kayıt formunu doldurup, bir nüfus cüzdan fotokopi ile birlikde iliniz yada ilçenize baglı herhangi bir saglık kuruluşundan saglık raporu ( 5 dk. veriyorlar) alarak kayıt formundan bulunana fax numarasına fakslamanız yeterlidir..
http://www.rpmraceevents.com/dokuman/RRE-2011-Basin.pdf
Kayıt İçin Hesap No: Deniz GÜMÜŞ - İş Bankası - 3485 0041421
IBAN: TR65 0006 4000 0013485 0041421
İnşallah güzel bir yarış olur yine. Emeği geçen herkese şimdiden çok teşekkürler.
22 Mayıs 2011 tarihinde yarışımıza giren ve 2011 yılı için ilk defa lisans alacak arkadaşların lisans ücretleri, isimleri federasyona gönderilmiştir.
0216 465 11 55 i arayarak lisanslarını istedikleri adrese kargolatabilirler. Teşekkürler.
yarışcılar-katılımcılar kendi isimerini yazsın şuraya..ben yazmayayım :)
HULK - Hilmi Aynacı
özgür düzcan civic si
hahah kapıya dayanmadan iş yapmıyoruz nedense şu yumurta :D
angara da güzel olur bro ama akhisarın muhabbeti başka izmir tayfasıyla biliyosun :)
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: cuk oturdu alperrr :D
sen bu yarış yine yoksun dimi :p
yarışmıycam ama gelcem. sende gel askerlik anılarımızı anlatalım :hahaha: :hahaha:
cuma gecesi güzel haberi aldım..:)
speddy evo giriyor.. inş. tr rekorunu kırıcak:icon_tup:
İnşallah
Yarış haftasına girdik Allah yardımcımız olsun
güzel ekuri olacaksanız hilmi, adem abi ile inanıyorum.. sende inanıyorsan yarısını başarmışsın demektir. :D
yarışın hazırlıkları tamamdır arkadaşlar,hafta sonu güzel bir akhisar olacak inş :)
takdir edersinizki maddi ve manevi açıdan org düzenlemekte kolay birşey değil,bu ve tüm yarışların devamları için katılım şart tabiki...genel olarak gösterdiğiniz ilgi için hepinize tşk ler :icon_tup:
ya reiz bu havuz ne kadar :D drag öncesi bi serinliyelim yusuf abi aksamdanmı gitceksiniz gene inşallah ordayım bende :D
biz izleyiciler güzel bir cumartesi gecesi geçiririz inş.. :D:D
Kanka Adem abim inşallah 9 saniyeleri görsün benim oralara gelmem için daha fazla beygir ve cok daha iyi tutunma lazım bu sezon kendimi geliştirme sezonu inşallah seneye veya daha sonraki sene tam istedigim gibi bir FWD olur HULK
cumartesi mangal ateşine kimler geliyor arkadaşlar..:)
bi aksilik olmassa cumartesi akşamından gelmeyi planlıyoruz bizde.
Arkadaşlar bu konu ile ilgili bir fikriniz var mıdır ?
hurriyet e manşetten girdi bu biraz önce:
Türkiye'yi etkileme ihtimali olan çok uzaktaki hava hareketlerini izleyen meteoroloji uzmanlarının tahminlerine göre 26 haziran Pazar günü batı bölgelerimiz çok etkili soğuk hava ve yağışın etkisine girecek
"ÇOK CİDDİ YAĞIŞ GELİYOR"
Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli, hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Yağışlar 2-3 sürecek. Pazardan itibaren çok ciddi bir yağış geliyor. Yıldırımlara, şimşeklere dikkat edilmeli. Sıcaklıklar 11 derece birden düşecek" dedi.
Pazar gnne dikkat! Yaz ortasnda 3 gn iddetli k - Hrriyet Gndem
meteorolojinin sitesinde de AKHISAR için pazar gününe GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞNAK YAĞIŞ diyor...
AKHİSAR İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i....aspx?m=ankara
posedıon.com ne diyorsa odur.
havaya belli olmaz yağışlı der açı verir bi anda geçen sene bi yarışımızda yaşamıştık bunu sabah bi anda günlük güneşlik olmuştu bu yarış kaçmaz :)
http://tr.euronews.net/hava/avrupa/turkiye/akhisar/
bnm baktıgım site yagış vermiyo bu arada
geçen sene 6 hazirandaki gibi aynı :)
gecesinden baya ağır yağmur yağdı,izmirden gelmeyenler çoktu ama yarıştan 2 saat önce resmen akhisarın üstünde bi pencere açıldı :D yarış sonuna kadar baya bi yandık, hem pist de temizlenmiş oldu ..
yarıştan sonra dönüş yolunda başladı yağmur.
bu tahmini sadece poseidon sitesi tutturmuştu,o yüzden erol a katılıyorum poseidon ne diyosa odur :)
Allahın dedigi olur abiler
Kısmet neyse odur
Ben yarın yüklüyorum HULK u perşembe izmirde bende cuma ordayım inşallah
kanka çekici ile geliyorsa araç benim şase güçlendirilerinide yüklermisin gelsin.. karşılarız:D
Kardeşim benim Temennim o
yapıcak demedim
eyvalah sagolasın herkes ıcın kazasız belasız yarıs olsun
her zamanki gibi keyifli bir organizasyon bizleri bekliyor...seyirci olarak orda olacağım...ferro vts den 13.6 bekliyorum bu yarış:icon_tup:
son birkaç güne girdik hayırlısıyla arkadaşlar..
katılım ücreti sigorta dahil 180 tl lisans ücreti Sezonluk 60.-TL (Bu bedel 2011 yılında mahalli draglarda yarışmak için bir kere ödenecektir.)
ilk defa yarışa girecek arkadaşların lisans alabilmeleri için nüfus cüzdan fotokopisi ve sağlık ocağından sağlık raporu almaları gerekmektedir...
hava durumu gayet iyi yağış yok,hava kapalı olabilir ( keşke olsa :) )
piste yıkama ve temizlik için gerekli yazı yazıldı daha önce yazdığım gibi diğer hazırlıklar eksiksiz tamam...bizler üzerimize düşeni yaptık arkadaşlar,sizlerdende beklentimiz,mümkün olduğunca katılım sağlamanız ve ( yarışa girecek ve henüz kayıtlarını yaptırmamış arkadaşlar için söylüyorum ) yarış kayıtlarınızı bir an önce yaptırmanız ve mümkünse bu kayıtları son güne bırakmadan bizleri orada sıkıştırmadan yaptırmanız,güzel keyifli bir yarış olacak inş,dikkat edilecek tek bir husus havanın açık olması durumunda sıcaklardır şapkanızı güneş kreminizi yanınızda getirin bence :)
biz antalyalılar olarak yine ordayız :) bu sefer kalabalık ve yüklü gelicez :D
vayyy yük varsa tamamdır..:D
inşallah hava iyi olur :)
Cumartesi antreman larda ışık ve saniye sistemi çalışsın başka bişi lazım degil :)