çalışıyor ztn sen daha önce antremanlara gelmemiştin değilmi hilmi ? esas neşe orada yaw :)
Printable View
çalışıyor ztn sen daha önce antremanlara gelmemiştin değilmi hilmi ? esas neşe orada yaw :)
şemsiye alın arkadaşlar yanınıza izmir bildiginiz gavur ... :D yanıyor..
bu arada cumartesi ögleden sonra orda olucak varsa olimpik havuz var hemen pistin yanında şort alın yanınıza donla sokmazlar :)
boş zaman olursa neden olmasın :)
Ya kararsızım Kemere mi gitsem akhisaramı gelsem acaba
Kemerde gavurlar yanıyomuş erol :D:D:D
Poseidon System
Select Date(Local Time: UTC+3) yazan yerden tarih ve saati şeçin
Select Parameter yazan yerden rainfall ı seçin
hava gayet güzel yagmur yok...
fark yapmaz aga..:) yalanmı söyledim :)
yaz geldi hepimiz sapıgız :D:D
:D:D:D ulen tolgaaa
Tolga benim niye yok bana niye almıyorsun
Arkadaşlar biz organizasyon ekibi olarak Tütün Otel' de kalıyoruz. Cumartesiden gelicek olan arkadaşlar aşağıdaki telefon numarasından rezervasyon yaptırabilirler.
Tek Kişilik Oda: 90 TL
2 Kişilik Oda: 110 TL
3 Kişilik Oda: 130 TL
0(236) 414 50 67
Tütün Otel/***, Akhisar, Türkiye - Google Haritalar
kel özgürü kandırabilirsem cuma akşamından hanımlarla bi izmir turuna başlarız :)
sağol başkan :)
otel güzel,temiz kahvaltısı fln da oluyor kalacak yer düşünen arkadaşlar için tavsiye ederim bende 3 kişilik oda avantajlı olyor :icon_tup:
Çadır getircem ben :)
Tüfegimi köpegimi de getiriyorum sezonu erken acıcam :D:D:D
ben çadır kurmayı planlıyordum:D orda varmı çadır kurabileceğimiz bi alan...???
Bir Önceki Organizasyonda Tecrübe Yaşayıp, Eksiklerini Gören Birçok Katılımcı, Aracını ve Kendini Geliştirmiş Halde Akhisar'da Olucak.
Boşa Değil, Süreye Koşuyoruz.:heyoo:
Allah Kimsenin Emeklerini Boşa Çıkartmasın.
Tam 20 dakika önce HULK yola çıktı yarın sabah inşallah Tolgada olucak
eğlence başlıyo desenize....biz yarın akşam tolgayla çıkıp karaburun düzlüğünde yeni bir dbn hazırlarız sana :))))))))))
biladerim arabayı alan arkadasta ınanıyorum ankarada güzel işler yapıcak benım arabam senın araban inş daha hızlısıyla seni beklıyoruz new alp 36 ile;) derece olayı önemli degil kasası düzgün ucuyo kaçıyo denilen şehir efsanasi tüm 106 saxoları beklıyoruz...;) (n/a olarak) :icon_tup:
hll ferro
en güzel gider pistde gider :)
barış abi canlı yayına hazırmıyız :)
kamera hazırda bekliyo :D
http://www.rpmraceevents.com/dokuman/RRE-2011-Basin.pdf
yazıcıdan çıkartıp saglık raporu ve kimlik fotokopisi ile birlikte ekdeki fax'a göndermeniz yeterli..
Bir kaç ufak değişiklik yapıyoruz, inş. bir aksilik çıkmazsa hilmi kardeşimle beraber cumartesi öğlen oradayız. DBS.'nin denemelerini yapacağız.
inş. dbs renk katar pist'e
cumartesi ateşine yetişin..:)
Sabahın köründe Akhisara gidip arabamı karşılayan KSKVTEC tolgaya ve KARABAŞKAN barışa teşekkür ederim
hilmi saol allah razı olsun benim parçalarıda yüklemişsin ama bu tolga ile karabaşkan parçaları vermiyorlar rüşvet istiyorlar benden:)
bizi doyurcan doyurmadan parça yok diyorlar..
kardeşim gel bu işi çöz ahauhueahuahe:D
bunlara çok yemegin zararlı oldugunu anlatmak gerekiyor ikiside gebe gibi geziyorlar ortalıkda :D zaten :D:D
ilgin için teşekkür ederim :D:D
size toplu halde bi toşhak ziyafedi çektireyim ben en iyisimi :D