User Tag List

Sayfa 17/32 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
593 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Onemli : 26 Haziran AKHISAR YARISI IPTAL !!!

Mehmet Alacicek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen işini gücünü bırak yarış yapacaz die kimse sıkıntı yaşamasın die sorun olmasın die haftalarca haftada iki gün buluş (işinden ailenden gene fedakarlık yap) bu yarışı nasıl daha iii yaparım die çene patlat beyin patlat aynı zamanda arabanı hazırla arabasını hazırlıyana yardım et (gene bu spor için fedakarlık yap) koştur koştur.... cuma günü gelen akadaşları misafir et ilgilen raahat etmeleri için ne gerekioosa yap cmts sabah erkenden kalk akhisaara yola çık ordaki işlerle ilgilen pazarsa yarışa hazırlan sorunsuzca yarış olsun die..... biz bu yarışa hazırlanırken çok keyif aldık eğlendik[B].......sonunda bumu olmalıydı......

yazacak çok şey varda yeri ve zamanı geldiğinde yazılır çizilir....
    geLsin hayat biLdiği gibi.......

Rpm Race Events......

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyide kadir gecen ay ayni gun yaris duzenlemeye izin veriyorda bu gun ankarayla cakisinca niye izin vermiyor bide bizim taraftan bakiver. Bu kumpas direk BOOS un halt yemesi hani bizi kucumsuyordu ya gurcelll bey,
    Siz ne yapiyorsunuzki orada gece mangal sabah drag niye engellediklerini delikanli gibi soylesinler. Bizim bi alakamiz yok gibi cocukca bi savunma yapmayin gerekcesi ilk giriste yaziyor.
    öncelikle ne BOOS un yönetiminde nede organizasyonunda aktif görev aldım, eğer kısmet olursa yarın yarışacağım.

şimdi burada hata payı birazda bu organizasyonu yapanlarda değilmi madem izin alamadınız neden bugüne kadar beklediniz ? öncesinde bunu katılımcılara bildirebilir çözüm aranabilirdi diye düşünüyorum
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kara_baskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan arkadasimiz dogru diyor ama
    bilmedigi birsey var.

cuma gunu federasyonda yapilan toplanti sonucu tarafimiza telefon edilmis, kupa torenini pist disinda yapmamiz ve kapi numarasi kullanmamamiz sarti ile yaris yapmamiza izin verilmistir

yani federasyondan izin alinmistir
    Durum buymus...

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi burada hata payı birazda bu organizasyonu yapanlarda değilmi madem izin alamadınız neden bugüne kadar beklediniz ? öncesinde bunu katılımcılara bildirebilir çözüm aranabilirdi diye düşünüyorum
    Zaten baskasini tamamen suclamak cok sacma olur, o yanlis.

Tabiki onlarda sinirleri yatisinca kendi hatalarini kabul ediceklerdir, bencede yaptiginiz yanlis olmus son dakkaya kadar beklemek.

Erken davranabilirdiniz ama bellki daha onceden oldu bu sefer de olur diye dusundugunuz bende iptal olucagini dusunmemistim acikcasi.

Ben iki tarafida taniyorum bence birbirinizin kalbini kirmaniza gerek yok, izin vermeyenlerin sucudur bu kesinlikle.

Birlik oluncagina gruplasmaya gidilirse bence cirkin bisey cikar ortaya, surekli atisma gerginlik vs.

Ulu Onder'in sozunu unutmayalim.

"Ben sporcunun zeki, cevik ve Ahlakli olanini severim"

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir Ankaralı olarak çok üzüldüğümü belirtmek isterim... ne yazık ki ölümlü Antalya yarışından sonra TOSFED in draglara ne kadar soğuk baktığını çok iyi biliyorum... son 2 yıldır yine eski ortam yakalanmaya başlandı ama Trkiye Otomobil Sporlar Federasyonu girin bakın takvimde drag yarışları yok ama izni verenler onlar...

adam gibi mahalli ve de ulusal yarış takvimini kendileri belirlese ne tarihler çakışır ne de sıkıntı olur... burada İzmirin Ankarayı, Ankaranın İzmiri suçlaması bana çok mantıklı gelmiyor, Ankara yarışlarının izni zaten alınmıştı, federasyon 26Haziranda sadece ir yarışa izin vereceğim, ona da son dakika karar vereceğim demedi ki???

Ankaralı olanlar bilir, burada her hafta drag deseniz o tribünler de dolar katılımı da siz sınırlarsınız, herhangi bir yarışın iptaliyle de kimsenin işi olmaz...

rahmetlinin dediği gibi 'ne kadar alkış o kadar kalkış'... kimse küsmesin, kimse vazgeçmesin, dragsız organizasyonsuz günlere geri fönmeyelim...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmıyım Dedim, Duramıyorum.

Türkiye'de Drag Sporu, Federasyon Tarafından Caddeci Sporu Olarak Görülüp, Üvey Evlat Muamelesi Yapılırken,
    Ne Ulusal, Nede Mahalli Takvimde Yer Almazken.
    RpmRaceEvents Ekibi Olarak Çıktık,

Sırasıyla,
    -6 Haziran 2010 Akhisar 402mt. Türkiye'de Bir ilk Olarak Online Sonuç Sistemi.
    -31 Ekim 2010 Akhisar 402mt. Online Sonuç Sistemine Yeniliklerle Devam Edildi.

-12 Nisan 2011 RpmRaceEvents 2011 Yarış takvimi Açıklandı,
    http://www.techturkey.com/forum/moto...2052011-a.html
    -27 Nisan 2011 Konya Takvimi Açıklandı. İlk Yarış Tarihi Olarak 22Mayıs Seçildi.
    http://www.techturkey.com/forum/moto...mpiyonasi.html

-22 Mayıs 2011 Akhisar 402mt. Türkiye'de Bir İlk Olarak İnternetten Canlı Yayın & Online Sonuç Sistemi.
    9 Farklı Ülkeden 10binlerce Kişi Yarışı Canlı Takip Etti.

-6 Haziran 2011. Boos Ankara, Bizim Tarihlerini Nisanda Duyurmuş Olduğumuz 26Haziran'a ve 24Temmuz'a Yarış Koydu.

Bunun Üzerine, Klüp Olarak Hem Boos Yönetimine Özel Olarak, Hemde Techturkey Üzerinden Sizlerin Vasıtasıyla Bir Teklifte Bulunduk.
    "Madem Yarış Yapmak istiyorsunuz.
    Madem Tarihlerin Değişme Şansı Yok.
    Biz 26Haziran Yarışını İptal Edip, İzmiri Toplayıp Ankaraya Gelelim.
    Siz 27Temmuz Yarışını İptal Edip, Ankarayı Toplayıp Akhisara Gelin."
    Cevap "Hayır İptal Yok" Oldu.
    Peki,
    -26 Haziran 2011 Akhisar 402mt.
    Ankara Kaynaklı Olduğunu Öğrendiğimiz Ağır Toplar, İzmir ve Manisa Yerel Yönetimlerine ve Federasyon'a Yaptıkları Siyasi Baskılarla Yarışımızı İptal Etmişlerdir.
    Antrenmanlara Polis Ekipleri Gelmiş, Antrenman Yapan Sporcuları Pistten Çıkartmıştır.

Garip Bir Şekilde,
    Öncesinde Akhisara Geliceğini Söyleyen Birçok Kişide Sanki Birilerinin Bir Kuyular Kazdığından Haberdar Gibi, Ankara Yarışına Gitmeyi Tercih Etmiştir.
    Garip Beyler!
    Şimdi Biz, Kendi İmkanlarımızla Bu Kadar Yırtınırken, Birileri Böyle Köstek Olmayı Seçiyorsa.
    Biz Daha Ne Kadar Çabalıyalım?

Yarın Ankara Mahalli Yarışında Yarışıcak Arkadaşlara Başarılar Dilerim.
    Kazasız Belasız.
    Alıntı Mfactory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torque = Acceleration. Torque is your best friend.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rpm türke herşey için yine tsk ederim...antalyada manisaya yola çıktık sonra tekrar antalyaya döndük

istesek ankaraya giderdik ama gitmedik...

kul hakkı yendi... fazlda bişi yazmaya gerek yok, ama çok sövdüm

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten üzücü bir durum.
    RPM olarak bizlere gerçekten güzel saatler ve ilkleri yaşatmış olmaları yarışanlara ve izleyenlere keyifli pist organizasyonları düzenlemişlerdi.Ama organizasyonlardan çekiliyoruz demek bence RPM e yakışmadı tam tersine bu işe daha güçlü ve sıkı sarılmalarını beklerdim.Rpm grubundaki abiler oldukça bu işe gönül vermiş ve adam gibi adamlardı.İnş bu kararları bir anlık üzüntü ve kırgınlıktan dolayı yazılmış olmasını diliyorum.Oraya kadar gelenlerin yol ücretlerini bile karşılamaları bile alkışlanacak bir durum.Herşeyde bir kısmet vardır.Kimse böyle olmasını istemezdi sonuçta oraya kadar gelen yarışmacılar dişin tırnağından arttırıp gelenlerde var.Herşeyde bi hayır vardır RPM daha keyifli ve iyi bir organizasyonla bizlere keyifli saatler yaşatmaları dileği ile
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Gokalp-M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 gözle bekliyorduk pazar gününü emeklere çok yazık oldu.
    RPM kalite kokan organizasyonlar düzenliyor.neden böyle baltalanıyor anlamıyorum :S

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RPM 'nin en son internetten canlı yayınladıgı yarışı pazar gününü ilk defa keyifli geçirerek izlemiştim,herhalde bu yarışta canlı yayınlanacaktı ancak içine edilmiş.Benim bile keyfim kaçtı ugraşanları ,emek verenleri düşünemiyorum.
    imzasız..

DogukanB
    Misafir
    Renç çok güzel yazıyorsun, çok da haklısınız ama böyle bir şeyin kimin veya kimleri isteği üzerine yapıldığını paylaşsanız daha iyi olmaz mı? Siz isim vermediğiniz sürece Ankara organizasyonunda görev alan kişi veya kuruşlar belki haklı belki haksız yere zan altında kalıyor.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu dragta bir otomobil sporu, aynen futbol gibi bir spor iste. Ama Fenerbahce bile seyirci kaybi olur diye Galatasaray macini rafa kaldirtmaz. Ornekte abes, cunku olay basli basina oyle. Demekki birileri kendine fena rakip gormuski, engellemeler var
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerekli açıklamayı yapsanız keşke,çok meraklandım insan ister istemez huzursuzlanıyor.
    imzasız..

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler acik acik Boos akhisar yarisini iptal ettirmek icin gerekli kisiler ile gorusmustur diyebilicek , bundan emin olan kimse var mi ?

varsa eyvallah boyle bir yanlis yapilmissa soylenecek cok sey var, ama yoksa , varsayim ustunden gidiyorsaniz , sonucta bir cok insana iftira attiginizin farkindasinizdir umarim . yazdiklarim yanlis anlasilmasin ama eger bundan emin degilseniz suan bir cok kisi Boos a antipati topluyor .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı tarihe geldiğinde rpm in teklifini kabul etmemeleri,onların yaptığını gösteriyor gibi.

sakın yanlış anlamayın lütfen,ankara ekibiini suclamıyorum.teklifi kabul etmemleri böyle düşünmemi sağlıyor.

rpm in teklifi bu spor için yapılmış en güzel fedakerlıktır.
    OEM+

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renç çok güzel yazıyorsun, çok da haklısınız ama böyle bir şeyin kimin veya kimleri isteği üzerine yapıldığını paylaşsanız daha iyi olmaz mı? Siz isim vermediğiniz sürece Ankara organizasyonunda görev alan kişi veya kuruşlar belki haklı belki haksız yere zan altında kalıyor.
    dogukan ozaman erkeklik yapanlar cıkıp buraya yazıcaklar biz yaptık ettik diye...

cepten 200-300 tl harcadık bizde geri döndük...

iş yerlerinden izinler alındı...iş güç yarım bırakıldı...kimse kimseyi kandırmasın birisi bu yarısı engelledi

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okadar emeğe, onlarca insanın yollarda ve orda perişan olduğuna gerçekten çok üzüldüm. Gerekli mercilerden umarım en kısa sürede gerekçeli bir açıklama yapılırda kimse zan altında kalmamış olur. Hukukta suç kanıtlanmadıkça kişi suçsuz sayılır, içinizdeki duyguları anlıyoruz fakat sizde bu çerçevede düşüürseniz daha adil bir yaklaşım olur. Sonraki yarışlarda bu tarz olayların gerçekleşmemesi dileği ile...
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

DogukanB
    Misafir
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogukan ozaman erkeklik yapanlar cıkıp buraya yazıcaklar biz yaptık ettik diye...

cepten 200-300 tl harcadık bizde geri döndük...

iş yerlerinden izinler alındı...iş güç yarım bırakıldı...kimse kimseyi kandırmasın birisi bu yarısı engelledi
    Ben haksızlar demiyorum, sonuna kadar haklılar. Eğer öyle bir şey varsa bir Ankaralı olarak ben de utanırım bu durumdan. Ama Mustafa Abide yazmış üstte BOOS yaptı, veya x kişisi yaptı yüzde yüz denilebiliyor mu?

Draglar canlansın diyipte bunu yapıcak biri çıkıp ta buraya evet ben yaptım demez zaten

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu okuyun beyler...
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)