aynen öyle yıl başından beri mustafa abi izmir yarış pistinin aktivitelerinde bulunmadı hiç organizasyon kısmında... bu durumda adam gibi yarış yapmak için izmirde sizden başka ekip yok şuan
yılmak yok öyle bu kadar destek aldıktan sonrabi dahaki draglara bende katılcam işallah. akşamına mangallı falan
![]()
RPM ekibi bu işin peşini kesinlikle bırakmamalı , yani orgaizasyonlara full gaz devam etmeli.
c.tesi sabah daha kimseler gelmeden EMG ile pistte idik. Akhisar'lılar çok şanslı![]()
yarışın iptal olduğuna tabi ki üzüldük , o veya bu sebepten, ama gittiğimize bi saniye bile pişman olmadık. yanlış anlaşılmasın RPM ekibi tüm masrafımızı karşıladı , deniz diretmemem rağmen yine de kabul etmedi masraflarımızı ödedi. pişman olmamamızın sebebi bu değil.masraflarımız karşılanmasa bile pişman olmazdık. RPM ekibinin dosthane yaklaşımı , muhabbeti , mangalı için bile akhisar'a gidilir yarış olsa da olmasada . hoş mangalın büyük kısmı bana kaldı amadiyin ki yarış olur yada olmaz , muhabbet edecez mangal yakacaz yine ilk gelen ben olurum.
bu tip organizasyonları yapmak organizatörüm diyen adamlar için bile çok zor iken , RPM amatör ruh ile en profesyonel organizasyonu yaptı ve yine yapacak buna eminim.
bu kadar destekten sonra geri çekilmek size yakışmaz.
bir önceki yarışta kalkışları net'ten izlerken ki duygularımızı enteresandı , bu ülkede bunu şimdiye kadar kim yaptı ?
tüm RPM ekibine selamlar , lütfen yapacağınız toplantıda olumsuz düşünmeyin , sizin gibi arkadaşlara ihtiyacımız var . sizler olmasanız çekelim bu makinaları garajlara diesellerle yol yapalım.
son olarak en çok içerlediğim nokta şu dur ki ; araba kullanacaz diye Erol ile Rakı içemedik ama bi dahaki ne affetmem , buzlar senden![]()
sen akhisarda kaç kere yarış izledin ya ben temmuzdaki yarışa ctesiden gitmek için şimdiden sabırsızlanıyorum izmire gidecekler diye konu açmısın bi de 3 nisanda pınarbaşına gittim ama gitmez olaydım 2 saat bile sürmedi yarış ilk defa bi yarışa gidip gelirken ettiğim masrafa acıdım hiç bi zevk alamadım çünkü arkadaş grubuma da dedim burda da diyorum akhisarda yarış olduktan sonra pınarbaşına adım atmam bundan sonra
Abi hakkaten eline koluna saglik tavuklarda 10 numara olmustu bi dahakine mangalin bsina otturmam seni ama onuda soleyim![]()
gecen hafta yaptıgımız toplantı sonucu BMSport lisansı ve rpm race events baslıgı altında yapılan yarıslara devam kararı alınmıs olup,24 temmuz 2011 tarihli yarıs ıcın tosfed,akhısar kaymakamlıgı ve emnıyetten gereklı tum ızın belgelerı alınmıstır... eksık bır durum kalmamıs olup yarıs ıle ılgılı baslık en kısa surede acılacaktır,destek veren herkese tesekkur ederız...
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
suprayzz) , 1 günde izin geldiyide unutmamak lazım
![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Tabi arkadaşlar olması gereken budur öle pes etmek olurmu hiç
İnşallah çok güzel b yarış haftası bizi bekliyor olucak
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
hadi bakalım hayırlısı diyelim tekrardan bu sefer izin ile ilgili oluşan sıkıntıda yok. 1 günde izin geldi..
23-24 temmuzu bekleyenler hadi bakalım.![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
aynen gereklı ızınler 1 gunde geldı![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
hilmi sanada çok teşekkür izmirde kalıp bize verdigin destek moral ve yeniden yapmamızı saglayan sözlerin için.![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
evet arkadaşlar bu sporun ayakta kalması,hazırlanan araçların üstündeki emeklerin boşa gitmemesi ve en önemlisi "TECHTURKEY" ailesinden gelen yoğun baskı ve istek üstüne yaptığımız toplantılar sonucu "RPMTÜRK" ekibi olarak "24 temmuz 2011" tarihindeki yarışımızı düzenliyceğimizi burdan sizlere bildirmenin verdiği gururla şunu sölüyorum
"Atmosferik olsun turbo olsun,2500 cc olsun 1400 cc olsun farketmez,bu spora destek vericek herkesi 24 TEMMUZDA AKHİSARA bekliyoruz"![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
akşama gerekli başlık açılacaktır diye düşünüyorum ama en azından moderatör arkadaşlar başlığı "akhisar yarışı iptal" başlığınıda "akhisar yarışı 24 temmuzda devam" yapabilirlermi acaba? bende at eşek deilim yarışın spikeri olarak canlı yayında bi selam sölerim artıkbilalll duy sesimi
![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)