sj4000 wifisiz orjınal mevcut wıfılı modelı ıle takas edebılırım yada satabılrım
Elimde iphone 16gb gold cihaz var dün akasya apple store'dan değiştirdim.. Sim kart bile takmadım hiç açılmadı bile.. Uzay gri herhalde siyah olan takas etmeyi düşünen olursa bana ulaşssın..
6 ay kadar garantisi devam ediyor bu arada.. swap yapıp değiştirmek isteyen olabilir belki..![]()
Asıl sancı uyandığında..
2 adet idarelik 195/45/16 lastik arıyorum var mı elinde olan ?
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Bitik 205/40/17 veya 205/45/17 lastik ihtiyacım var iki adet. Yarık olmasın bana yeter. Varsa Ankarada yardımcı olabilecek anlaşalım.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
4 adet Peugeot ta kullanmak üzere 15" teneke jant arıyorum.
Takas ta olur, hibe de olur, fiyatta anlaşırsak ücreti karşılığı da olur.
Ödünç 1 aylığına olursa lokum olur
Turkcell'den alınma çiziksiz iphone 6-16 gb telefonumu, iphone 6 plus ile takas etmek istiyorum. İphone 6 plus 16-32-64 gb olabilir. Fiyat farkı konuşulur...
195/50/15 contınental lastık dıslerı ıyı ama tarıhlerı eskı 4 adet lastık
15'' replıca gunmetal boyalı polo 6r jant kapagı takımı
15'' orjınal 5x100 polo 6r teneke takımı
15'' audı jant kapagı
işime yarayan urunler ıle takas yapabılırım, yada satabılırım.
Arabacı - Kaportacı
depoyu karıştıtrken 1 set H4 hi/low xenon kit buldum isteyen varsa gonderiyim denesin çalışıyordur %90
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
1 adet 96 model hb polo (4 kapı) oem jant kapağı arıyorum. Elinde olan varsa bana ulaşırsa sevinirim.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
h4 xenon için pm atılmıs fakat duruyorsa talip olabilirim, ihtiyar zor görüyor![]()
bu arada elinizde güvenli şekilde kullanılıcak 13 inç lastik var ise düşünebilirim.
60'lık küçük aküsü olan var mıdır beyler? benim araçtaki aküyle takas olur yeni sorunsuzdur mutlu akü.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)