amacı sadece makas atmak olan bir grubun üyelerinin uzun süre hayatta kalması zor gibi :)
Printable View
amacı sadece makas atmak olan bir grubun üyelerinin uzun süre hayatta kalması zor gibi :)
bogaz koprusunun gıselerıne kım gırmıstı ??
Cahillik aptallık bşka bişe değil.direksiyon çekip yanladığını zannediyor
Makas atmak,dovus sanati bilmek gibi bir sey bence.Disarida asla zevk icin yapmicaksin,ama zorda kaldigin zaman kullanicaksin.
Mimaroba la bura hiç denk gelmedik be:D
http://www.youtube.com/watch?v=DBqD9vfR8q4
http://www.youtube.com/watch?v=RZQxu1i6c80
alttaki yorum yazan kişi ismi ile yazdıkları ne kadar alakasız:D
hahaha yorum çok iyimiş abi isimde çok başarılı :D
sağ arka tarafa bakarken vuruyordu az kalsın..eğitimci tadında yalnız açıklamalar.gözünüzü yoldan ayırmayın falan ahah
Yorumu yazan bizden biri bence :D :D
kimin eski sevgilisinin adi pinar ? :D
Harbıden yorumdakı kızdan mesaj çekip " ayrıldık " desen bukadar küfretmezdi sanırım :D
3 yanlis 1 dogru etmez. Buyuk bir kismi cahilliginden boyle konusuyor, diger bir kismi gaz vermek icin boyle konusuyor, bir baska kismi alkis tutmak istedigi icin boyle konusuyor.
Sebepleriniz farkli farkli ama sonucta hepiniz hatalisiniz.
"Sosyal mesaj vermeyin"
Veriyoruz ki belki aradan bir taneniz belki mesaji alirsiniz da dogru yola dogru meyil edersiniz diye.
Zeki olmak ile akilli olmanin arasinda fark var. Zeka dogustan gelen bir kalitedir ama onu sadece kendini dusunerek bencilce kullanan adama akilli denmez, egoist denir. Sizin bu makas konusuda boyle. Insanlari tehlikeye atiyorsunuz, biri bunu soylediginde rolling yapmiyo musuz sizde tehlikeye atiyorsunuz diye karsilik veriyorsunuz. Uc kurus matematik bilginiz olsa makas atarkenki olusturdugunuz risk ile bos yolda rolling yapanlarin yarattigi riskin arasindaki koca farki gorebilirsiniz, ama o kadar bile bilginiz ve egitiminiz maalesef yok.
Yazik, kendinize de yazik etrafinizdakilere de yazik.
ya hayır bi arabaya vursa savunması nolcak ? yav insan sırf bunu düşünüpte yapmaz o beyni g*tünde hareketleri
Başkalarının hayatını tehlikeye sokuyor ve marifet gibi paylaşıyorlar, yazık.
Yine böyle bir konuda birisi -o da makas mı diyerek- gaza gelip trafiğe çıkmış ve transportera vurmuştu sanırım.Ülke olarak şu özgüven nereden geliyor şaşırıyorum.
bi geberemiolar ki şöyle ekran karşısında sevinelim. Gerçekten üzülmüyorum ya. İçimin yağları eriyor geberdiklerinde. Ailelerine de üzülmüyorum. *** sıçar gibi çocuk doğurup eğitim görgü terbiye vermeden sokağa salıyorlar. Ceremesini aklı başında olanlar çekiyor. Harbiden üzülmüyorum.
Ahh harun ahh ..
Rahmetli iyi şofördü, işte böyle dengesizliğin varacağı son nokta onun gittiği yer. İnsanların tek sakıncasıysa, geberirken yanlarında birilerininde canını yakmasınlar.. daha bir kaç gün önce haberlerde vardı çocuğuyla parkta yuruyen kadına çarpıp bide yetmezmiş gibi kaçtılar. 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti bu satten sonra o şerefsizleri assan ne olur o acı dinermi
Allahtan artık yapmıyorsun selçuk
öyle artis, artis sürdüğüne bakmayın, Yaylas ya kesik yasa ısıtılmış artık yol tutuşu diye bir şey yok her harekette savruluyor. gittiği hız 70 dir 100 dür daha bile değil, salak sadece kendini hızlı gidiyor sanıyo,