Ceyhun kanka itiraf ediyorum bendim ahahahaha:D :D
Draniela ben boyle bir eziyet gormedim:)
Printable View
Ceyhun kanka itiraf ediyorum bendim ahahahaha:D :D
Draniela ben boyle bir eziyet gormedim:)
Her makas videosunda aynı yorumlar. Bazı kişiler sosyal mesaj yağmuruna tutuyor bi kısım işin dalgasında ama istisnasız her makas videosunda STP nickli adının Selçuk olduğunu tahmin ettiğim abimiz geliyor ve çok kötü biz zamanında şöyleydik böyleydik yazıyor. :D
Alper abi işin aile kısmı çok gereksiz. Yeri geliyor atmak "durumunda" kalınıyor. Bi bokmuş gibi söylemiyorum, dün bir randevum vardı ve geç kalmamam gerekiyordu. Eğer bu insanlar halen inatla sol şeritten 60 ile gidip, selektör kornadan anlamıyorsa, istemsiz biçimde ama iyi ama kötü makas atılıyor. Okul yolu kısa süreli otoban ve bizlerin dışarda gördüğü, amca-dede dediğimiz insanlar bile atıyor. Eğer işin boyutu eğitim ise, ilk önce sol şeritten 60 ile gidip otobanı esir almamayı öğrensinler. (Abi direk sana mesaj atıyor gibi oldu, sakın yanlış anlama ilk cümleyi sadece sana yazdım:))
Ben soyle makas atarim, ustaliktir diyen ve dusunenlere cidden soruyorum. Arabanizinda esiniz ve cocugunuz varken silme gecip skstiran biri olursa, "helal olsun kocuma, ne soformus" der misiniz? Bizim milletimiz empati yapmayi bilmez ama ayni durumda kalinca oldurmek ister veya ayni hatayi yapinca ne var ki bunda der
zorda kalmadıkça makas atmamak lazım.
Tetvadzenin sonunu bilmiyo bu arkadaş heralde .
aq oglu ölecek yanında da çoluk cocuk babası insanları goturecek yapmayın kardeşim yapmayın video cekecem diye zaten 2 kere kasıyosun kendini yapmayın şu a q işini
Makas atanları bende ihbar ediyorum sürekli ama trafik polisleri görev lerini yapmıyorlar malesef
Keske soyle ehliyetlerine 2 sene el konulsa 5000 tl ceza filan akıl başa getirir :)
Zorda kalmadıkça makas atmazdım atsam bile çok uzaktan atardım bu gün 2 şeritli yolda aniden önümde duran minübüse vurmamak için makas atim dedim ölüyodum az daha da makas atmam
Lan arkadaş 80 le ceza geliyor bize, bunlara polis denk gelmiyor ben de buna kuruluyorum buyur :D
bu kadar arka arkaya anlamsız kontra hiç izlememiştim.
http://www.youtube.com/watch?v=mS-cKzTeKes
http://www.youtube.com/watch?v=mS-cKzTeKes
alttaki yorumları okuyun
İnci gibi sosyal mesajları dizen arkadaşlar; Bu videodaki hareketleri kınadığınız gibi aynı özveriyi trafikte Motosiklet sürücülerine de gösterirsiniz umarım, aynalarınızı kullanın, e-5 te trafik akış hızında gidipte çekil kenara kornaları sellektörleri yapmak nasıl bir kibir? hazımsızlık.? soda şişesi vereyim üstüne otur. Sözüm bu tarz araç kullananlaradır..