Bu tipleri bir piste falan soksak ne olduklarıı şaşırır, bir daha da arabanın koltuğuna oturmazlar.
otomobili taşıt olarak gören insanların arasında şov yaptığını sanıp ereksiyon sağlamaktır makas atmak.
Sonunda da kazandığın tek şey elizabeth olur.
Printable View
Bu tipleri bir piste falan soksak ne olduklarıı şaşırır, bir daha da arabanın koltuğuna oturmazlar.
otomobili taşıt olarak gören insanların arasında şov yaptığını sanıp ereksiyon sağlamaktır makas atmak.
Sonunda da kazandığın tek şey elizabeth olur.
abi aileleri ne ara kattın ki işe
ben cevremde cocugunu yola salıp olm gazla makas at diyen kimseyi görmedm aksine durmadan adam gibi araba sür nasihatleri verirler.
makas işi tehlikenin dourukları... cevremde bir kaç tane var adamlar müptelası olmuş ne kadar anlatsanda devam ediyorlar sigara tiryakiliği gibi görüyorlar.
bizim canımz cok yandı bu işden allah kimsenin başına vermesin.
seko oğluna düzgün eğitim vs verirsen bu hale gelmez. Aklı başında adam ne yapacaksa gider pistte yapar ya da yol boşken yanlar gidipte trafiğin en dolu saatinde çıkıp milletin canına göz dikmez. Bize denk gelmiyor ki bariyere sokalım herifi.
abi cevrendeki makas atanların hepsi mi eğitimisiz yapma gözünü seviyim, bi cok ailenin böyle pistlerden haberi bile yoktur. arkadaş v.s. etkeni bence büyük faktor bu makas olaylarında, yanındakine uyma ondan biraz daha ileri işeme modeliyle cıkıyor bana kalırsa.
şimdi aile arkadaşınıda takip etsin dersen artık ben bişi demem.
arabayı ilk aldıgımda malesef böyle şeyler yaptım 1 sene kadar allah korudu sanırım başıma bişi gelmeden tehlikenin ve cahilliğin farkına vardım. yolda böyle makaslayan adamlar görünce genelde cahildir gencdir diyip bariyere v.s. sokma fikri aklma hiç gelmiyor ailesine yazık diyorum. muhtemelen sende sinirle yazıyorsn kimseyi bariyere sokacak tarzda bi adam oldugunu dusunmuyorum.
Ne boş yorum yazanlar var :hihih: ayrıca videoyu da boşa izledim ak
Bende böyle şeyler yapabiliyorumki ama sonunda hep bir yere çarpıyorum need for speed oynarken :D işin özü böyle araç kullanmak marifet değil adam gibi bilerek kullanmak marifet.
Bence bunlar hep o spor direksiyon ile spor koltuğun suçu. İlk videonun 2. dakikasında anasına söver gibi korna çalışıyor adam gülüyor. Ensest kötü şey.
Ağzından salya akıyor, eşşeğin :D
Makas Show Takımı diye bir profil var. Ona benzer birşey yapmaya çalışıyolar.
Konu nasıl makas atmaktan ilmi eğitime ordanda ailevi eğitime geçti lan ? her sayfayı okudum neresini kaçırdım ? Hiç beyaz yakalı okumuş aklı başında görünen makas atmadan yolda gidemeyen dengesiz yok mu ? Baksan burdakilerin %80 i makas atar video koyana kaldı bütün ihale.. Tamam yeteneği yoktur yaptığı yanlıştır ama mevzu nerden nereye gelmiş..
bu eziyeti sizede yaşatıp ben kaçıyorum :D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=f7y0b1CA7DE
üstteki videoda bekledim 2 dakikada dj akmanmanman diye girmedi kapadım :D
insan cistak bir müzik koyar videoya :D
Umarım bir gün denize uçar ve kapıları açılmaz.
Buna bununla cevap vermek istiyorum :D Derbeder oldum yemin ederim :D
http://www.youtube.com/watch?v=2zQEeDliNx0