User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
143 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Yol Vermediği İçin 3 Kişiden Dayak Yiyen Motorcu

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o yolun hız limiti 50 olduğunu var sayalım. eğer sen istersen ordan 50 ile gidersin kanunen yol vermeden istediğin şerittende gidersin hız limitlerinde gidiyorsan zaten.

Malesef sizde bu genel hataya dusuyorsunuz. Yolun hiz siniri kac olursa olsun, ve siz kacla gidiyorsaniz gidin. Eger sol seritte seyir halindeyseniz arkanizdan gelen arac sizden hizli geldigi takdirde o araca yol vermek zorundasiniz. "Ben yolun hiz sinirinda gittigim icin yol vermek zorunda degilim" kesinlikle kurallara aykiri bir yaklasimdir Bunun altinda yatan temel sebepte sizden hizli gelen araca yol vermediginizde, Sizi saglamaya calistiginda kendisi daha yavas akan bir seride geciyor ve yolda kaza olma riski daha fazla aliyor. Istatistiksel verileri incelerseniz serit isgaliyesinden kaynaklanan kazalarin, hiz sinir asimi sebebli kazalardan daha cok meydana geldigini gorebilirsiniz. "mid lane hogging" ve "left lane hogging" seklinde arastirirsaniz aciklayici yazilar bulmak mumkun

Biz hala sol seridi bosaltamazken Avrupada orta seridin bile bos birakilmasi icin suruculer bilinclendiriliyor

Middle-lane hoggers - Confused.com - YouTube

Bu konuda yararli bir video

Ha bu videoya gelince, sirf kural hatasi yaptigi icin yada sizinle inatlastigi icin ufacik cocuga 3e 1 dalmak adamlik degildir. Malesef oda yangina korukle gitmis ve magandaliga maruz kalmis. Ama malesef bu olaylar zincir gibi. Yarin oburgunde bu cocuk belki yok yere baskasina bu hareketleri yapicak sirf bu hareketlere maruz kaldigi icin. Boyle boyle herkes saatli bomba gibi oluyor. Sussan karsidaki tepene cikiyor, susmasan bi dert. Insallah hak yerini bulur
    LSX

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaki eleman pantolonu düzeltiyor. Bu delikanlı abi diye geçinen arkadaslar hep böyle dolasır asla tek gezmezler. Ben motorcunun yerinde olsam madem çağırıyorum inicem aşşağıya belliki ortalık karışacak çaya çorbaya çağırmıyosun şoförü kaskla tek kafada indirirsin nefes almadan diğerine zıplasan sonrası artık bilek işi. Tabi burda yol istediği anda sağa geçip yol vermemesi cabasıda olmuş. Ülke bildiğin teksas az biraz akıllı olup ver yolunu gitsin... Bedavaya dayak yemis.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

YsfTzcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne oldu şimdi bunlar adamı dövdükleri ile mi kaldılar. Adalet her zamanki gibi yerini bulmadı mı ?
    Renault Sport

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef sizde bu genel hataya dusuyorsunuz. Yolun hiz siniri kac olursa olsun, ve siz kacla gidiyorsaniz gidin. Eger sol seritte seyir halindeyseniz arkanizdan gelen arac sizden hizli geldigi takdirde o araca yol vermek zorundasiniz. "Ben yolun hiz sinirinda gittigim icin yol vermek zorunda degilim" kesinlikle kurallara aykiri bir yaklasimdir Bunun altinda yatan temel sebepte sizden hizli gelen araca yol vermediginizde, Sizi saglamaya calistiginda kendisi daha yavas akan bir seride geciyor ve yolda kaza olma riski daha fazla aliyor. Istatistiksel verileri incelerseniz serit isgaliyesinden kaynaklanan kazalarin, hiz sinir asimi sebebli kazalardan daha cok meydana geldigini gorebilirsiniz. "mid lane hogging" ve "left lane hogging" seklinde arastirirsaniz aciklayici yazilar bulmak mumkun

Biz hala sol seridi bosaltamazken Avrupada orta seridin bile bos birakilmasi icin suruculer bilinclendiriliyor

Middle-lane hoggers - Confused.com - YouTube

Bu konuda yararli bir video

Ha bu videoya gelince, sirf kural hatasi yaptigi icin yada sizinle inatlastigi icin ufacik cocuga 3e 1 dalmak adamlik degildir. Malesef oda yangina korukle gitmis ve magandaliga maruz kalmis. Ama malesef bu olaylar zincir gibi. Yarin oburgunde bu cocuk belki yok yere baskasina bu hareketleri yapicak sirf bu hareketlere maruz kaldigi icin. Boyle boyle herkes saatli bomba gibi oluyor. Sussan karsidaki tepene cikiyor, susmasan bi dert. Insallah hak yerini bulur
    Hız sınırı varsa bu ihali sadece

Ambulans polis itfaiye tarzı araçlar ihlal edebilir

Motorcu yol vermedi diye dayak yedi ise

Motorcu hız sınırı neyse öyle giderken bana sözlü ve fiziki şiddet uyguladılar der

O üçlüyü cezaevine gönderir

Ne olduğu tam belli değil

Belli olan tek şey küfür ve dayak

Ne nedenle olursa olsun bir insana bunu yapamazsın

Bu kadar basit adalet hukuktan bahsediyorsak eğer

Avrupayı örnek verme

Burası türkiye tüketen argoyu seven öğrenmekten nefret eden bir ülke

O medeniyetlerde sol şeritler dediğin gibi boş

Adı üstünde medeniyet burası anayasa üzerinde medeni
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 kişiye 1 kişi dalmak erkeklik değilmiş, o haklı bu haksızmış herkes bunu tartışmış da bu anasını sattığımın trafiğinde yol vermedi diye adam dövmek, yan baktı diye insan öldürmek, vay sen beni nasıl geçersin diye ana avrat dümdüz gitmek nedendir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hız sınırı varsa bu ihali sadece

Ambulans polis itfaiye tarzı araçlar ihlal edebilir

Motorcu yol vermedi diye dayak yedi ise

Motorcu hız sınırı neyse öyle giderken bana sözlü ve fiziki şiddet uyguladılar der

O üçlüyü cezaevine gönderir

Ne olduğu tam belli değil

Belli olan tek şey küfür ve dayak

Ne nedenle olursa olsun bir insana bunu yapamazsın

Bu kadar basit adalet hukuktan bahsediyorsak eğer

Avrupayı örnek verme

Burası türkiye tüketen argoyu seven öğrenmekten nefret eden bir ülke

O medeniyetlerde sol şeritler dediğin gibi boş

Adı üstünde medeniyet burası anayasa üzerinde medeni
    Hiz sinirini ihlal etmek ne kadar suc ise, sol seritte arkadan gelen araca seyir hizi ne olursa olsun yol vermemek ayni derecede bir suctur. Ikiside yol guvenligini tehlikeye atmak. Zaten ben mesajin ilk kismini bu olaya yonelik yazmadim sadece alinti yaptigim mesaja itafen yazdim cunku cok genel bir algi "ben zaten hiz sinirinda gidiyorum yol vermek zorunda degilim" ve surekli duydugum yanlis bir cumle ayrica bununda cezai yaptirimi var
    .
    Olayla ilgili savunulucak veya arkadan gelen aracin hakli cikarilicak bir yani zaten yok olmadiginida. Zaten arkadaslar 3 kisi darp ettikleri icin cete kapsaminda degerlendirilirler buyuk olasilikla durum pek ic acici olmaz onlar icin
    LSX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiz sinirini ihlal etmek ne kadar suc ise, sol seritte arkadan gelen araca seyir hizi ne olursa olsun yol vermemek ayni derecede bir suctur. Ikiside yol guvenligini tehlikeye atmak. Zaten ben mesajin ilk kismini bu olaya yonelik yazmadim sadece alinti yaptigim mesaja itafen yazdim cunku cok genel bir algi "ben zaten hiz sinirinda gidiyorum yol vermek zorunda degilim" ve surekli duydugum yanlis bir cumle ayrica bununda cezai yaptirimi var
    .
    Olayla ilgili savunulucak veya arkadan gelen aracin hakli cikarilicak bir yani zaten yok olmadiginida. Zaten arkadaslar 3 kisi darp ettikleri icin cete kapsaminda degerlendirilirler buyuk olasilikla durum pek ic acici olmaz onlar icin
    Motor zaten 37. Saniyede yol veriyor ki dostum

Adamlar kalabalık diyr egolarını tatmin ediyorlar bu videoda

Adamların haklı oldu bir saniye bile yok video dikkatlice izle derim
    Dr.ECU

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani arkadaslar ciddi ciddi hiz limitinde gittiginiz bir yolda yol verip vermemeyi tartisiyorsunuz ya cok enteresan cidden yazmadan edemedim.otobandasiniz hiz limiti 120 en soldasiniz arkadan biri geliyo yol bombos ve banane ben limitteyim canin cehenneme diyebiliyosaniz veya baskasi size yaptiginda normal karsilayabiliyorsaniz bravo takdire sayensiniz.hız limiti ya bu asani cezaevine atmiyorlar kanunda bir para cezasi mevcut onuda denetleyen kurumlar ve elektronik sistemler mevcut bari su forumda yapmayin boyle tartismalar komik oluyor okumasi inanin.

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konudaki olay icin söylemiyorum tabi yanlis anlasilmasin ne olursa olsun haksizda olsa motorcu kardesimiz sonu böyle olmamali yazik olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor zaten 37. Saniyede yol veriyor ki dostum

Adamlar kalabalık diyr egolarını tatmin ediyorlar bu videoda

Adamların haklı oldu bir saniye bile yok video dikkatlice izle derim
    Yahu benim adamlari hakli gordugum bi yer yok zaten 2 mesajdada belirttim. Hakli cikarilicak bi yanida yok. Ben yol verme ile ilgili kismi sirf o mesajdaki o cumle ile ilgili yazdim.
    LSX

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen en sol şeritte hız limitlerinde gidiyorum diyerek benim hız aşma özgürlüğümü elimden alamazsın, belki adamın yakını hasta, aciliyeti var vs.

Motorcu arkadaşlar da bi nebze haklılar, çünkü trafikte onlara gerekli olan müsama gösterilmediğinden farklı tepkiler verebiliyorlar (yol vermeme vs gibi)
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen en sol şeritte hız limitlerinde gidiyorum diyerek benim hız aşma özgürlüğümü elimden alamazsın, belki adamın yakını hasta, aciliyeti var vs.

Motorcu arkadaşlar da bi nebze haklılar, çünkü trafikte onlara gerekli olan müsama gösterilmediğinden farklı tepkiler verebiliyorlar (yol vermeme vs gibi)
    Acil durum farklı tamam da

Motor 37. Saniyede araçları sollayıp yol veriyor zaten
    Dr.ECU

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çekmiş petrole kız gibi neden beni takip ediyorsunuz ? Seninle sohbet mi edecek o adam amk , gelişinden belli değil mi sallayacağı. Madem maçan yemiyor , yol vereceksin arkadaş. Takıyorlar kamerayı kaska , sonra karı gibi youtuberlik yapmaya çalışıyorlar. Aklı sıra laf dalaşı yapıp youtube 'a atacaktı. Dayağı yedi oturdu.

Döven adamında haksız yanı var. Sana abi çeken adama vurmak yakışır mı ? Hadi diyelim 1 tane vurdun , belli ki daha genç bir çocuk. korkmuş , ne gereği var , uyar geç git...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler yıne motorcuya yardırmıssınız da, motoru kımse takmıyor tr de emın olun. en sag serıtte 80 le gıderken kac kez tampon yapıldı kac kez korna sellektorle tacız edıldım kac kez sılme gecıldı sayamam. gecen gun serıdımde gıderken resmen vurmaya geldı oc ,ısıklarda yakaladım dedım hayırdır. kenardan gıtsene dıyor andaval. tasıtım ben farkındamısın dedım. kenrdan gıt dıyor halen. lan ısıne bak dedım.yapılı gorunce usteleyemedı.he belırtıyım kameram yok sol serıttede gereklı hızda gıtsenız dahı sırf motorsunuz dıye sıze pıslık yapan dunya adam var.ben 2 senelık motorcuyum daha,ama okadar cok olay yasadımkı anlatmakla bıtmez.cogunlukla muhatap olmuyorum,en son serıdımde gıderken arkadan olumune gelıp bana korna sellektor yapıp cekılmeyınce yanıma gecıp ceksene lan saga dıye (yanınsda 7 8 yasında cocuklu bır doblocu baba) yaa hadı gıt ısıne dıyerek uzaklasmaya calıstım,sonrasında vurmasına geldı emın olabılırsınız kı gece saatıydı yol bostu ALLAH tan altımda swt vardı kı 180 rahat yapıyor gaz ctıum gıttım, ya pcx olsaydı ?

demem okı bu vıdeodakı cocukta farkındaysanız sagdakı aracları gecıp saga gecıyor hemen. arkadakının sellektor tarzından zaten ne oldugu ve sonuc vıdeoda bellı.su forumdakılerın motorcu on yargısı bu kadar cokken zaten pek bırsey demeye gerek kalmıyor

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler yıne motorcuya yardırmıssınız da, motoru kımse takmıyor tr de emın olun. en sag serıtte 80 le gıderken kac kez tampon yapıldı kac kez korna sellektorle tacız edıldım kac kez sılme gecıldı sayamam. gecen gun serıdımde gıderken resmen vurmaya geldı oc ,ısıklarda yakaladım dedım hayırdır. kenardan gıtsene dıyor andaval. tasıtım ben farkındamısın dedım. kenrdan gıt dıyor halen. lan ısıne bak dedım.yapılı gorunce usteleyemedı.he belırtıyım kameram yok sol serıttede gereklı hızda gıtsenız dahı sırf motorsunuz dıye sıze pıslık yapan dunya adam var.ben 2 senelık motorcuyum daha,ama okadar cok olay yasadımkı anlatmakla bıtmez.cogunlukla muhatap olmuyorum,en son serıdımde gıderken arkadan olumune gelıp bana korna sellektor yapıp cekılmeyınce yanıma gecıp ceksene lan saga dıye (yanınsda 7 8 yasında cocuklu bır doblocu baba) yaa hadı gıt ısıne dıyerek uzaklasmaya calıstım,sonrasında vurmasına geldı emın olabılırsınız kı gece saatıydı yol bostu ALLAH tan altımda swt vardı kı 180 rahat yapıyor gaz ctıum gıttım, ya pcx olsaydı ?

demem okı bu vıdeodakı cocukta farkındaysanız sagdakı aracları gecıp saga gecıyor hemen. arkadakının sellektor tarzından zaten ne oldugu ve sonuc vıdeoda bellı.su forumdakılerın motorcu on yargısı bu kadar cokken zaten pek bırsey demeye gerek kalmıyor
    Katılıyorum abi olayı özetlemişsin.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balıkesir Edremit yolu saat 22 civarı. yolda ilerleyen motosikletli bir gurup tahminen 25 motordan oluşuyor. süratleri yani yokuş aşağı ulaşılan hız en fazla 70km. ve yolda dağınık şekilde gidiyorlar. hava kararmış. giderlerken birbirlerinin yanına gelip konuşanı mı ararsın yada yavaşlayıp en arkaya geçmek isteyenin trafiği soktuğu tehlike. o zamanda ayvalıktaki motosiklet festivaline giden bir gurup. şimdi klaksona basıp yol istesen amcamlar zaten gergin sağa sola el kol hareketi yapıyorlar. hadi şimdi siz arkadan gelip normal hızı ile gitmeye çalışan arabada olun. siz olsanız ne yapardınız.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Balıkesir Edremit yolu saat 22 civarı. yolda ilerleyen motosikletli bir gurup tahminen 25 motordan oluşuyor. süratleri yani yokuş aşağı ulaşılan hız en fazla 70km. ve yolda dağınık şekilde gidiyorlar. hava kararmış. giderlerken birbirlerinin yanına gelip konuşanı mı ararsın yada yavaşlayıp en arkaya geçmek isteyenin trafiği soktuğu tehlike. o zamanda ayvalıktaki motosiklet festivaline giden bir gurup. şimdi klaksona basıp yol istesen amcamlar zaten gergin sağa sola el kol hareketi yapıyorlar. hadi şimdi siz arkadan gelip normal hızı ile gitmeye çalışan arabada olun. siz olsanız ne yapardınız.
    dıt dıt yapar yol alır gıdersın abı sıkıntı olmaz,cok onyargılısınız

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırsın harley davidson çetesi çıplak bedene deri yelek giyip ful zincir uzun saç kirli sakal falan

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lanet olası motorlu çeteler.

Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler