Hakan abi kazasiz belasiz kullan da su ondeki plakayi bi an once soktur gozunu seviyim facia duruyo![]()
Hakan abi kazasiz belasiz kullan da su ondeki plakayi bi an once soktur gozunu seviyim facia duruyo![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Maşallah canavara hemşo sonunda bulmuşsun çok şükür.Senin adına herkez sevinmiştir heralde.
![]()
Güzel fotolar bekliyoruz.Kazasız sürüşler bro.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
aynı zamanda söylemeden geçemeyecegim , ilk defa bu renk bir corvette görüyorum ve inanılmaz yakıştıgını düşünüyorum.
umarim detailing merakınız vardir da ilerde çekeceginiz fotograflara kaynak gözlügü ile bakmak durumunda kalırız=)
adv1'le gormek ısıtyorum artık veya sana buldugum o parcalarla masallah masallah allah nazarlardan saklasın ınsallah gule gule bın canım benım![]()
Allah c.c razı olsun kardesım cok saol
eyvallah kardesım cok saolkurbanı hafta sonu ındırecem yere Allah c.c nasıp ederse,baklava itin olsun(araba hedıyemı ısterım )
cıla mıla ısıne en kısa zamanda baslıcam ınsallah,foto kolay yaa
abi cok saol,Allah c.c razı olsun,yaa o seffaf fılm olayı aklıma yatıyo bı baktıracam..sımdılık cıkarmıyorum yagmur camur dolayısı ıle,kuru bı zamanda halledıcem o ısıde
cok saol kardesımadvan degılde bı adv yada hre cuk olur dıye dusunuyorum ama fıyatlarıda gorunce dusundugumle kalıyorum nedense
eyvallah cok tesekkur ederimAllah c.c herkezın ıstegını mutlu sonla bıtırsın ınsallah
kardesım cok tesekkur ederimbak beklıyorum ıstanbula gelınce hee
eyvallah kardesım cok saol..merak etme yarın gıdıyo plakalar
saol kardesım cok tesekkur ederim,nur ol
hahahatopragım ben bıle kendımden tiksiniyorum
Allah c.c razı olsun güzel temennın ıcın brom
![]()
ADV1 alırsa görüşmem olm Hako'yla . Çok bozar o zaman kendini, Lucca'nın önüne çekip ayakta tek zeytinli martini falan içer.
Charged & Supercharged
eskiden yoktu ama su sıra baya bı var,insallah ayna yapıcaz,suan özel cıla bakınıyorum..saglam bısey yapıcaz Allah'ın ıznı ıle
kanka hediye etsene bı seten kısa zamanda yıne beklıyoruz kanka,güzel temennilerin içinde ayrıca sana bı hamburger ısmarlıcam
saol gardasım benim
![]()
offf şeyim kalktı ya
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin adamım,senin gibi bu arabanın hayallerini kuran genç delikanlılarada versin
corvette ya gerisi boş yemin ediyorum...
Hakan kardeşim, birde bana burjuva diyordun bu ne şimdi
Hiç sevmem burjuvaları höh
Valla güle güle kullan, allah kaza bela vermesin.
P.S : Cila vereyim mi![]()
Allah c.c razı olsun kardesım cok saol
ne alakası var !! bunlar bırtakım medyanın uydurması !! la biz kım burjuvalık kım,ıtıne ıle hergun yere balgamımı atar,yolda yururken bilomu kaşır,ona buna laf sallarım !! bıdaha burjuva demem pardon yaa![]()
![]()
kardesım cok saol
cila olayı ıse bakınıyorum zaten bro,cok tesekkur ederım dusuncelı naıf burjuva !!
![]()
Hayırlı olsun Hakan abi Mevlam kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Bu arada plakayı ne aldın abi 34 AF. ....![]()
![]()
ben onu kullanırsam direk çekini yazarım biliosun dimi?
almıyım canım,durup dururken sokmayalım kendimize,onuda alırsak bizim hatun harbiden dıorum başkasına varıcak,bmw ye alırken zaten surat yaptı bir ton corvette i görürse çok cidden kalp krizi geçirir ben hala ew almadan olmaz dıorum kıza![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)