Ooo yeni gordum hayirli olsunsevindim valla
Adv jantla z06 body kiti be zaman alicaz![]()
körler sağırlar
ooooooooooo sonunda geldı hadı hayırlı olsun renk bence harıka.allah kaza bela vermesın
Abicim hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadıyla en güzel günlerde kazasız belasız cezasız binmek nasip etsin inşallah
Rengi, manuel oluşu, üstündeki parçaları ve en önemlisi özel bir seri olması muhteşem birşey
Ben hiçbirşey yapamadım daha çok yardımcı olmak isterdim asıl ufacık bir yardımım bile olmadığı halde benden bahsedip teşekkür ettiğin için ben teşekkür ederim
Allah herzaman gönlüne göre versin numaram var ne zaman istersen mersinde bir kardeşin var![]()
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
maşallah manuel bır vette paha biçilemez![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Bilader gule gule kullan, Kafası calısan bı adam oldugun bellı manual almssın
. Hakan bana pm at, kaca aldın bu arabayı ?
hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin.
kendim araba bulmuş kadar sevindim![]()
barnak bassam olurmu ?
uzun zamandır arıyordunuz fakat sonunda pek güzel bir araca sahip olmuşsunuz , rengi - duruşu - z51 olması maşallah herşeyiyle dört dörtlük. Allah kaza bela vermesin , iyi günlerde binin.![]()
Yakışır kardeşime, Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
duz vıtesı gordum o topuz bana gırdı sankımasallah masallah....
Kazasız belasız güle güle kullanın hocam. Rengi baya güzel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)