maşallah emeğinize sağlık döşeme ve göğüs benim hoşuma gitmedi ama artık yapılmış tak sök uğraş hem maddi hem manevi olarak zordur onlar artık öyle kalır , jantları komple gri renge boyatırsanız ve arabayı basarsanız çok guzel durur
maşallah ciddi emek var.kazasız belasız kullanın inş.
İç mekanı beğenemedim.İçini full orjinali gibi yapsaymışsınız ek olarak sadece güzel 2 spor koltuk olsaymış CUK olurmuş.Dış kısımda jantlar araçla pek uyumlu gelmedi.Alçaltılıp jantta değişilirse güzel olacaktır
Golf MKVII 1.6 Tdi
Sabrınızı ve emeğinzi tebrik ederim, Allah kaza bela vermesin. Keşke bu arabayı metal tamponlarıyla, kapı çıtalarıyla, orijinaline sadık olarak toplasaydınız. İlla bodykit olacaksa Mtech1 süper olurdu. Madem Mtech2 yaptınız bence yan kaplamaları da takın. İç mekan için ben de arkadaşlarla aynı fikirdeyim maalesef.
çıtaları iptal ettigim için yan pakoları gerek görmedim.
jantlar bence araba basılınca begenmeyenlerin bile ilgisini çekicektir
iç mekan konusuna artık bişey demeiyorum zevkler ve renkler![]()
/// Swap 30
En başta şunu belirtmek isterim diğer arkadaşlara Volkan abiyi 7,8 senedir tanıyan birisi olarak aracını aha bitti artık daha dokunmam diye bırakacağını hiç düşünmüyorum,illa ki o jantlarını,stoplarını hiç birşeyini bulamazsa ampulleriniv.s canı sıkıldıkça değiştirir o yüzden meraklanmayın
Valla Volkan abicim seni canı gönülden kutluyorum gerçekten çok meşaakatli bir iş sıfırdan araç restore etmek,aylarca hem maddi hem manevi uğraşıp sonuca ulaşmışsın, gönlüne göre toplamışsın E30 Coupe'ni,maşallah..Bence cam filmi yapma araca içi gayet canlı duruyor çünkü aydınlık olsun,birde hazır boyacıyla akraba olmuşken jantların offsetini beyaz göbeklerinide açık mavi/beyaz gibi yaptırabilirsin belki değişik durur bana kalırsa.
Hayırlı olsun tekrardan güle güle güzel günlerde kullan inşallah.
p.s: motoru ne aracın? 6 silindir mi 4 mu?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
tam proje olmuş Allah nazarlardan korusun kaza bela vermesin, şu an üsten inceledim konuyu ama ilk fırsatta okuyacağım gayet başarılı![]()
Abi Konuda baştan sona bütün resimlere baktım gerçekten ben bitmiş olduğu halde sanki ben restore etmiş gibi heycanlandım gerçekten helal olsun Rabbim Gönlüne Göre Versin İnşallah![]()
Ben de aynen firindan cikinca HARIKA OLMUS dedim, sonra mavi konsol ne ola ki derken fotograflari gorup uzuldumAraci baya basitlestirmis bence, E30 kasanin biraz daha agir, elit bir gorunumu olmasi gerek bence bu kadar ugrastan, harcanan paradan sonra
![]()
Zamanla kolaylikla degistirilebilri seyler tabi, Allah agiz tadiyla binmek nasip etsin
Hatirladim simdi siziAtesli Mini'den falan, bu projelerde gormek mutlu etti, otomobiller boylesine bagli olmanizi beklemezdim
![]()
hocam emeginize saglık kesenize bereket ok gibi bir araç cıkardınız ama sadece kasa olarak. iç mekan hakikaten yıkıma ugrattı beni. jantları yakıştırmadım. ön tamponuda güncelleseniz mi bi ? degişik bir şeyler lazım gibi![]()
deişiklikleri takip edecem. maşallah.
bu ne ?![]()
M. The most powerful letter in the world.
baştan sona takip ediyodum bugün gördüm son fotolarıda. iç mekan özüne döner umarım gerisi şahane emeğinize sağlık keyifle binersinizz umarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)