teşekrlr...
teşkrlr...
amin allah herkesin gönlüne göre versin teşekrlr...
tarıkcım canm kardesim ben herkesten önce kendim için yaptım bu arabayı o yüzden benim için pek sıkıntı yok.
ayrıca yakından görüldügünde bence bu yorumu yapan 10 arkadaştan 8 begenicektir.
evet ateşlideyken taktıgım vites topuzu ve iç mekna uyguladıgım damalarada bukadar takılmıtı millet ama toplantılarda abi banada yapalımmı diyen az çıkmıyordu
eylh hocam saol iyi dileklerin için ...
olucak inşallh basıcaz yakında...
teşkrler...
ben o konuyu çözemedim zaten![]()
/// Swap 30
bbs ve borbet e bende karşıyım artık gerçekten çılkı çıktı ben olsam bu arabaya
alpine
http://img52.imageshack.us/img52/167/e3051.jpg
M3
http://www.supercars.net/carpics/2406/1996_BMW_M31.jpg
içinde krem kahve karışımı yapar çok daha kaliteli bir görünüm elde ederdim.
ama tekrar sölüyorum,yaptıgınız gerçekten yabana atılası bir iş değil siz asıl ağır kısımı başarı ıle atlatmışsınız bunlar sadece teferruat
ciddi emek var maaşallah,ancak bencede döşemeler,göğüs ve stoplar orjinale dönmeli daha güzel bir jant ve biraz basıklıkla çok güzel olur zaten rengi oldukça güzel kendini gösteren bir renk.
Evet işte bende onu diyorum ya Xsara'da bile sürekli birşeyler yaptırıyordun sıkıldıkça değişiyordun ki bu aracı tamamen keyif için yaptığın ortada yani kafana eser içini siyah yaparsın,orasını burasını değişirsin v.s Buna pek takılmamak gerek.
Ayrıca fazla silindir(6) göz çıkarmaz diyorum eheh![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kazasız belasız emeginize saygı duyuyorum cok güzel olmuş ...
6 olmazsa M42 IS+Turbo olur zamanla inşallah gönlüne göre![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Maşallah Maşallah Maşallah
Canım kardesım maşallah diyerek başlamak istedim çünkü her anını adım adım takip ettiğim aracın son halini gördükten sonra kıskanmamak elde değil doğrusu.Zaman ve sıkıntıları bilmeme rağmen adım adım resimleri gördükten sonra gerçekten inanılmaz bir yoldan çıktığımızın farkına vardım.Aslından bundan sonraki işin daha zor olucak parmakla gösterilmekten sıkıldıktan sonra ne yapıcağını merakla bekliyorum.Kazasız sorunsuz bir şekilde keyifle yanlarız inş kardeşim.
bmwstyle nickli üye de hatırladığım kadarıyla 0km e36 projesi yapmıştı zamanında biraz duygusal yaklaşmış sanırım arabanın içini öyle görünceçnkü o kadar kusursuz ilerliyodu ki proje iç mekan beni de üzdü açıkçası (kusura bakmayın amacım moral bozmak değil kesinlikle) ama dışardan objektif bi gözle bakarsak sonuç bu.. ayrıca iç mimarım belki biraz güvenmenizi sağlar bu ama mavi arabaya mavi renk iç mekan çok boğmuş malesef kontrast bi renk taba krem vs ağzımın suyunu akıtırdı valla fotolara bakarken
dışında da stopları beğenmedim orjinal olsa (mor değil) daha güzel durur derim.. jantlarda da insanı iten şey kolların iç kısımlarının siyah olması.. komple gri yada içi komple siyah olsa bu kadar tepki olmazdı.. kolların iç kısımlarının siyah olması kolları çok fazla ince gösteriyo
en önemlisi kendinizin beğenmesi tabi ki.. mutlu günlerde kullanırsınız inşallah..
basık hali de böyle bişey olucak heralde
![]()
Bana kalırsa aracın tek eksiği basılması .üzerinde cok emek var maşallah. bilirim e30'u bi alırken heycanlanıyosun bide elinden çıkartırkenayrı bi hava katmışsınız hoşuma gitti kazasz belasız
baştan sona hayranlıkla okudum ve izledim..elinize ve emeğinize sağlık..jantlar çok iyi olmuş.çok beğendim..değişik ve bu araçlarda görmediğim bir jant.kısaca diyebilirim ki,içiyle dışıyla harika bir sanat yapmışsınız bence..tekrardan kazasız belasız güle güle binmenizi dilerim..
İşte benim o arkadaşa kızmamdaki sebep bu uslüp eksikligi var bakın sizde begenmediginiz yönlerini söylemişsiniz buna kızmam zaten aptallık olur bu sizin hür iradeniz.Ama o arkadaş sanki yaptırıken yanımdaymışta arabayı yakından görmüşte ona göre yorumlarda yuvarlanıyor.neyse...
zaten olay benim zevkim burda ben paylaştım begende olucak begenmeyende ama işin sonu benizm zevkim olayda son nokta budur.
saolun gzl yorumlarınz için...
emege saygı işte budur . eywlh tesekkrler..![]()
/// Swap 30
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)