Araç basılınca jantlarda hoş durmuş bence. Herşeyiyle çok güzel araç ama koltuklarda kılıf varmış izlenimi uyandırıyor fotolarda göründüğü kadarıyla..
Araç basılınca jantlarda hoş durmuş bence. Herşeyiyle çok güzel araç ama koltuklarda kılıf varmış izlenimi uyandırıyor fotolarda göründüğü kadarıyla..
maşallah araç çok yakışıklı olmuş jantları bsa 312 modeli de düşünebilirsiniz
Jantları satmakla en doğru şeyi yapmışsın.
O kadar emek olan bir arabaya hiç yakışmıyorlardı.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bence BBS yerine Alpina tak abi.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bu E30lar bu kadar güzelmiydi yahu![]()
Valla elinize emeğinize sağlık cidden sıfırından daha güzel olmuş diyebilirim![]()
Allah kaza bela göstermesin. Kocaman maşallah..
Zaten bu baskılardan dolayı satıp BBS olayına istemeye istemeye döndüm
Kardeşim arabayı m2 yapmamış olsaydım kesin Alpina takardım ama belli olmaz amerikan tampon bulursam alıp kenara koyucam daha sonraki dönemlerde belki tamamen degişirim kasayıalpina stickerlarıda yaptıkmı tamamdır...
e30 benim hayalimdi baştan restorede edicem zamanı iple çekiyordum kısmet bu zamanymış..
E30 CANDIR....![]()
/// Swap 30
Ön yargılarımdan herzaman ders almam gerekli ama hala akıllanmadım.
BBS lere çok ön yargılı davramışım şimdi takınca anladım eski jantlardan sonra BBS lerle araba kendine geldi desem yeridir.
Keşke daha önce deneseymişim ama cidden içime sindi önlerin ofsetinin az olması çamurluklarıda kurtardı eskiden heryere her dönüşte sürten ön lastikler şimdi tam turda dahi sıkıntısız
Burdan Serhat Arkadaşımıza tekrar Teşekkürler cidden çok temiz jant lastik saolsun bahanesiylede ayak üstüde olsa yüzyüze tanışmış olduk.
Resimlerde araba barizz pislik götürüyor ama paylaşmak istedim sizinle...
Bizim elemana taktırdım jantları ama insafsız zannetmeyin beni elektrikli krikom var
Artık vakit bulunca prof resim çekme zamanıda geldi diye düşünmüyo degilim ...
/// Swap 30
allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş belki arka sayfalarda açıklamışsındır hocam ama yan pakoları taksan şahane durur düşüncesindeyim.
güzel araçmış kazasız belasız