bence eski jantları daha olağan dışıydı genede sizin fikriniz emeğinize saygım sonsuz prof fotoları merakla beklicem
araç her şeyiyle 4 4lük olmuş elinize sağlık ama hala daha M2 pakoların olmayışı ve marşbiyeller gözümü tırmalıyor. Birde mor stop düşünürseniz çok güzel duracağı kanısındayım. M2 Pako ve marşbiyel düşünmüyorsanız o marşbiyel yerine 325ix in kulaklı marşbiyellerini takabilirsiniz mor stopla beraber arabanın kaderi bir parça daha değişir. Maşallah..
abi selamlar, tam olarak ilk halinden bu güne kadar harcadığın emek, para konusuna değmiş diyebilirim. en sondaki bbs'li hali ise tam nokta olmuş kaput maskesi falanda 10 numara durmuş renk desek ayrı güzel ve iç döşemeleride hiç kötü durmuyorneyse eline sağlık abi gerçekten başarılı bir proje olmuş inşallah bizede nasip olur böyle bir araç
![]()
valla ben hala çözemedim bu jant muhabbetini
gerçi ben bunları takınca daha çok yakıştırdım daha tok durdu sanki
yarın bir gün bakarsın başka bi jant takarım orda sıkıntı yok...
pako olayında kesin kararlıyım takmıcam sırf takmıcamın kararı yuzunden zaten çıta iptalini yaptım ayrıca üzerindeki gözüne takılan marspiyeller o pakoların marspiyeli m2
kulaklı dedigin m1 marspiyel zaten arabayı toplamaya başlarken onlar vardı söküp attım onları
ayrıca o marspiyeli kalkıp m2 tamponlu e30 a taksam cidden alay konsu olurum![]()
/// Swap 30
Abi BBS çok yakışmış bence. Ama değişiklik açısından P 2049un il hallerindeki Alpina jantlardan takarsan hem değişik hem yıkım olur düşüncesindeyim. BBSde çok çok güzel olmuş bence. Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ön tarafın yanak kalınlığı biraz fazla olmuş sanki ön lastikler 195-40-16 olsa sanki daha iyi olcak gibi ayrıca e 30 a füz kapaklı borbet ve BBS ten başka jant haramdır maşallah
Melihcim hatırası en çok sende eminim p 2249 un
alpina olurdu ama arabayı krom tamponlarla toplasam hiç düşünmeden alpina yapardım ön difizörüde alpina bulur on numara uydururdum ama m2 olunca hiç yanaşmadım bile...
yok sunroof ayagı almadım
full sunrooflu tavan kesip koydum mekanizmayıda Volkan HACIOĞLU abimizden aldım e30cular çok iyi tanır kendisini...
resim açısından dolayı sanki kalınmış izlenimi veriyor olabilir ama gayet başarılı oldu bence 215 40 16 lar...
Amin allah herkese agaz tadıyla aracına binmeyi nasip eder inşlh...
/// Swap 30
Maşallah Maşallah Maşallah son hali harbiden bir harika benim vts gitti elimizde bir bu kaldı iyi bakmamız lazım![]()
bbs çok yakışmış maşallah emeğinize sağlık.
koltuklar siyah deri, dikişler de araç rengi mavi olsaymış olağanüstü efsane bir araç olurmuş. şahsen siz beğenmişseniz bana laf söylemek düşmez ama benim görüşüm böyle. ağız tadıyla binersiniz inşallah
en başından okudum konuyu sıkılmadan
hııııhh şimdi oldu işte cuk diye oturmuşkazasız belasız . tehmınımce yakında dosemelerede el atacaksınız
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)