Beyler saolun yorumlarınız için.
Aklımda var motor işi ama bana sıkıntısız işleticegim bir muameleci lazım
aklımda 6 silindir var önümüzdeki yaza 6 silindir sesini duymak istiyorum bakalım kısmet...
Beyler saolun yorumlarınız için.
Aklımda var motor işi ama bana sıkıntısız işleticegim bir muameleci lazım
aklımda 6 silindir var önümüzdeki yaza 6 silindir sesini duymak istiyorum bakalım kısmet...
/// Swap 30
Yeni jant ve iç mekandan sonra yıkım olmuş. Ellerinize sağlık.
Tamam Şimdi Olmuş Allah Kaza Bela Vermesin.
Abı ınanırmısın konuyu ılk defa suan gordum 1. sayfadan son sayfaya kadar okudum baktım ınceledım. Gercekten aracın içi benıde yıktı dıger arkadaslar gıbı ama son yaptıgın olay guzel olmus. bende eskıden e30 cabrıo kullanıyodum bu arabalara karsı ıcımde garıp bı sevgı varHelal olsun elınden opulcek adamsın böyle bi sabır boyle bi emek.. tebrık edıyorum
içi mavi iken yorumlayıp moral bozmak istemedim(fikrim herkesle aynıydı çünkü). konuyu 2. kere baştan sona okudum. Son hali nokta olmuş. Tebrikler. Emeğinize sağlık
dinamomotorsport.net
hocam emeğine sağlık
ancak gel sen fiber mtech2 leride orjinal mtech2 ile değiş yan pakolarıda ekle.
o kadar emeğin eksik kalmasın![]()
Bastan sona kadar okudum hıc sıkılmadan son halıyle 10 numara olmus kocaman masallah. Son fotoları gorunce merak ettım kac kurus yakıyo km de![]()
severek okudum konuyu..emeğinize sağlık kesenize bereket...
yanlız m technic yazarken orjinali gibi sonuna c koyarak yazsaydınız daha güzel olurdu...
Bide maşallah diyeyimde nazarım değmesin...
Anladım,
ama yıllarca bindiğimiz araçlarımızda da hep c ile yazardı...
kendi internet sitelerinde de c ile yazmışlar...
mtechnic
M10 motor yapısı olarak sağlam İTB piston port vs. ile güzel ve sağlıklı güç alabilirsin. 6 silindir için acele etme abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)