26 sayfayı tek tek okumak 1 saatten fazla.
kümesten bmw yapıldığını görmek pahabiçilemez...
Allah kaza bela vermesin,güzel günlerde,güzel anılarınız olsun. Ankaradan arayanınız çok olur motorda yapıldıktan sonra araca ben diyeyim =)
feel is everything
güzel kardeşim ellerine sağlık... Herzaman beğenmeyen kişiler çıkar bu gayet normal bişey moral ve asap bozmaya gerek yok..hiçbirşey yapmamş sadece bu aracı baştan sona fotoğraflamış bile olsan ve bu araç türkiyenin en berbat görünen e30u bile olsa ortada bir emek var... kimbilir ne heycanla aldın dağıttın topladın ve bu arada her anını fotoğrafladın... eline koluna emeğine sağlık gerçekten... Renk seçimin çok güzel olmuş mavi iyidir özelliklede estoril..
bende geçmiş zamanda bi amcadan stock bir e30 aldım 320Ci
senin gibi soydum komple her bir parçasını 3er 5er koliledim tek tek yazdım fotoğraflarını çektim ve çıktım askere gittim. 4ay sonra geldim ve başladım toplamaya. herkes bişey der dedilerde hatalarımda oldu iyiki yapmşım dediğim şeylerde.. sonuçta olarak insanların geneli tarafından beğenilen bir e30 topladım. çok uğraştm ama değdi...
ve ben bulunduğum memleket itibariyle şanssız bi konumdaydm
uzun lafın kısası fotoğraflarına bakarken yaptığım herşey kare kare gözümün önünden geçti biraz önce ustamı çağırdım oturduk tebessümle baktık fotoğraflarına.. tekrar teşekkür ederim... Araç hakkında eleştri değilde öneri yapacak olursam keşke içini mavi değilde gri yapsaydın ben yaptım gayet memnunu çok açtı içini film çektiremiyorum sırf içinin güzelliği görünmeyecek die..
)) basıklığı gayet güzek arkayı 1-2cm daha düşürebilirsin. tabi sadece öneri
![]()
''ÇOK İYİ OLMUŞ ÇOKTA GÜZEL OLMUŞ...''
''BEN BU ŞEKİL YAPARIM, SEN O ŞEKİL YAPARSIN''
UMARIM MESAJ YERİNE ULAŞMIŞTIR...![]()
EMEĞİNE SAĞLIK.. SAYGILAR..
kardeşim saolasın yorumların için.
dedigin gibi olanı oldu olmayanı oldu ama en sonunda doğrusu alcantara siyah iç döşeme oldu belki son resimlerine baktınbelki bakmadın ...
şuan için zaten koltukları vs daha baglamadım tam anlamıyla bitince detaylı ve güzel resimleri gelicek elbet.
bu arada arabını sahibinden ilanlarından biliyorum maşalllahı var
iç döşemeleri çok hoş gözüküyor cidden ama sende beni yanlış anlama senin arabana bakınca birşey ekseik geliyor gözüme ama şu eksik diyemiyorum ne oldugunu kavramış degilim belkide fotograf çekimlerinden bana öyle geliyor ama emegine sağlık canım kardeşim çiçek gibi...
/// Swap 30
Maşallah resmen evrim geçirmiş.Ayıptır sorması toplam maliyeti tahmini ne oldu merakımdan soruyorum güle güle kullanın
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)