maşallah, güle güle kullanın. 0-100'ü gerçekten iyiymiş...
Printable View
maşallah, güle güle kullanın. 0-100'ü gerçekten iyiymiş...
Maşallah Allah kaza bela vermesin kaplama güzel jantlar gri kalsa daha güzel olurmuş bence inş videoları görürüz en kısa sürede.
maşallah çok güzel,renk seçimi de baya başarılı olmuş
Maşallah kazasız belasız çok iyi duruyor
ben gordgugumde arac maslak protactydı ama :s yukledıgın resımler gostermemıs ben canlı gordum kaplamaya bıttım superdı alah kazasız belasz bnmeyı nasıp etsın
Maşallah çok güzel.
füme yakışmış bence bi de bu nası bi stoptur allah aşkına mükemmel yaaa :D
maşallah cok guzel
eskıden 0-100 u 4-5 sn olan araçları sadece dergılerde gorurduk sımdı sahıp oluyoruz ne garıp :D
Her iki renktede çok hoş bi araç , maşallah ..
kaplama rengi çok güzel bir tercih olmuş maşallah :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Kazasız belasız bende okulda hiç görmedim dikkat etmemişim heralde
Rengi +10 canlı canlı çok güzel durduğuna eminim bu renk fotoda göstermiyor kendini araca çok güzel yakışmış...Güzel tercih olmuş..
çok özel ve güzel bi araç maşallah. :)
Çok güzel ya bu R lara bayılıyorum kazasız belasız. Aracın kaplaması da güzel olmuş heryerde çok beyaz araba var iyi yapmışsın çok yakışmış kaplama. Maşallah
herkese cok tesekkur ederim:):), ewet bide telle cekilen fotolar olunca kalitesiz oldugu icin sanirim kendini cok gostermiyo arac gercekte oldugu kadar...
Her Türlü Güzel.. ;) Biraz Basılabilirse Daha Güzel Olabilir Ama Ankara yolları ***** :(
Maşallah :)
Bugun sag koltugada oturma firsati buldum,sagolsun birakti beni ;)
Keyifle bin ;)
Masallah. Dun gforceun onunde gordum, biraz inceledim, benimkinin mati olmus. İyi gunlerde kazasiz belasiz kullan. yaklasik 1,5 senedir kullaniyorum ve cok memnunum.