997TT Nickli Üyeden Alıntı
Murat(Drahte),acıklamalarını her zaman takdır etmısımdır.Yıne turlu ornekler,turlu acıklamalar,helal olsun...
Dokum manıfold tabıkı kullanılır,yada short tube de,emınım onlarında resmı vardır,koyarsan sevınırım.
Hatta 2. resım cok ıyı ornek olmus.Ama yıgıt dokum manıfolddan memnun olmadıgı ıcın,sahsına munhasır yapıldı kı memnunlar acıklamarına gore.
Hangı metalın kullanılcagını bılemem ama ısın erbabları mutlaka bılıyordur ve yapıyordur.Ama tek bıldıgım sıradan aracların malzemelerı olmadıgı.
Bak son verdıgın ornegı sana yakıstıramadım. En azından teknık bılgısı saglam olan bır kısıye;
Benım arabada ekstra bır sey yoktukı,olsa tabıkı o guclerı kadırıp cok daha ıyı bır sure yapardım. Yanı amacım o olsaydı,senın dedıgın teknık ıyılestırmelerı yapmıs olurdum. Ben Stok halıyle,yanı stok fren-amortısor-sogutma sıstemı yada lastık ıle bu derecelerı yaptım! Yanı bu demek degılkı,guclu arac dezavantaj pıstte.Ben ne yazmıstım;"Golf demekkı bu guclerı vıraj ıcınde kaldırıyor hatta ustunu ıstıyorsa,mutlaka degerlendır."
Yanı Golf'e takılan coıl-fren yada bu tıp upgradeler sayesınde,yıgıtınde soyledıgı gıbı vırazj cıkıslarında problem yok,hatta ustunu ıstıyorum dıyor.
Bende ıse,bu guclerde problem var cunku eksık olan seyler var,optımum'a ulasmak ıcın gucu kısıp yenı ayarlar yapmıstım pıst ıcın.
Yıgıt,ben ne kazandım,valla merak ettım sımdı,yoksa gızlı kapaklı bırseyler mı var maslakda,bılıp ogreneyım bunuda ;)
konu burada kalsın,gayet ıyı olur...