indirim falan yapmazmı bu arkadaşlar :)
Printable View
Stufe 5 yada en altta zübehor kısmı var ordan bakın DSG kupplung diye geçiyo
http://www.hgp-turbo.de/vw-golf-vi-r.html
Benziyo ama aynisi degil bulursam koyarim fotosunu
Edit: Poşette ama olsun başka fotosu yok :) bu arada 19-20 kg gibi bi ağırlığı var kargo ve gümrük için onuda hesaba katın ;)
http://img819.imageshack.us/img819/9034/img2011u.jpg
22 kilo agırlıgı var,tasımak yada getırmek ıcın dıkkat edılmelı.
Icındekı lameler oynamamalı.
Sanzımanı guclendırınce,pıst dahıl yol kullanımıda keyıflı hale gelıyor.***** guclu motora guclu sanzıman ve dıger parcalar da hızmet etmelı.
8 sec altı sureler gelıcegını tahmın edıyorum,gayetde basarılı sure Golf R ıcın.
hangi durumda 8'İN altını düşünüosun murat abi anlamadım ? internal ler girildiği zaman mı ?
yahu benim anlamadıgım hakan abi (zd9000 cupra) 7.2 koştu 100-200 bi türlü anlam veremiorum...hemde pompa benziniyle ve yakıtsız..
biz adanada melihin aracıyla (golf R) 8.3 koşmuştuk aynı spec lerde :icon_wack:beuj:
hakan abi nasıl o süreleri yapabilior ne diosun murat abi ???
NOT. melihin ve hakan abinin aracları o dönem için yazılıma kadar aynı setup !!
Maşallah, Pazar akşamı Shell'de gördük, dinledik.
Çok iyi. Kem gözlere şiş.
internal olmadanda şuanki ayarda 1-2 eksiğimiz var onları halledersek 8 veya altına düşebiliriz.hakan abi 2 çeker ve daha hafif olduğu için o sürelerde koşması normal bence arada biraz fark olur.bizim manifoldumuz mesela o hazır kittekiler gibi kısa döküm manifold değil long tube yaptık bunun farkı var ayrıca yürüyendede avantajlarımız var hp aynıda olsa avantajlarımız artılarımız mevcut.melihin aracıda 4 çeker sonuçta cupra ile aynı speclerde aynı süreyi koşması mümkün değil arada bide yaklaşık 150kg civarı fark var cupra ile
Yok yok,zaten ıkı kısı o sureyı cıkardıgına gore yıgıt,kı eksık var dıyor.Ayrıca daha yenı bıttı arac.Hemen cok ıyı sure cıkarmasını beklemeyın.Zamanla asagı dusecektır.
Internal ıle cok cok daha ıyı olmalı.sadece 0,3 sec ıcın okadar masraf yapılmazkı.En azından ben yapmam.
Yazımda sunu belırttım;Gokf R'a gore sure cok ıyı.Malesef aktarma kayıpları cok,ozellıkle cekıs sıstemınden kaynaklı.
arkadaşımın fr ında sizin tarz manifold dan var ve turbo full boost a 5200 lerde oturuyo yani cok gec dolmasıne sebep oluyo...atp nin düz döküm manifoldunda ise 4500 lerde full boost edio araba..bende anlamadım bu manifold gerçekten faydalı vs erken dolduran arabaya +sağlayan bişeymi yoksa direk atp nin kitini alıp atp manifold la mı devam etmeli yola..:icon_wack
edit ; fr da gt3076 cuprada gt3071 turbo mevcut..