öle bi idaam yok ama saplarsamda fena olmaz hani
MTM-PROSTOCK GARAGE Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı inanma sen o ateyizlere kime inancam yüksel abi sen yardım et bana.........
CM MOTORSPORT..
despe Nickli Üyeden Alıntı öle bi idaam yok ama saplarsamda fena olmaz hani vay hain vay olum gel perde yapalım piston eksantirik alıcam para lazımhahahah
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı yok be abi emre kul hakkına girmez dememiştir öyle bişey insanları yanlış tanıyosun kadir , bu despe kadar içten pazarlıklısını görmemişsindir
CNC MACHINE WORKS CUSTOM TUNE PARTS
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı kime inancam yüksel abi sen yardım et bana......... ben sana mesajı vermiştim la
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
DENON Nickli Üyeden Alıntı insanları yanlış tanıyosun kadir , bu despe kadar içten pazarlıklısını görmemişsindir araba bittimi tanıcaz işte abi
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı araba bittimi tanıcaz işte abi araba bitmeden hattaa daha başlamadan söölüyorum işte sırf sana saplamak için araba yapıo bu despe gevuru
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı ben sana mesajı vermiştim la abi sen hangi msjı vardi ya hep bunu diyon
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı abi sen hangi msjı vardi ya hep bunu diyon seni bitek frenkeştayne geçer gerisi yalan
DENON Nickli Üyeden Alıntı araba bitmeden hattaa daha başlamadan söölüyorum işte sırf sana saplamak için araba yapıo bu despe gevuru aman abi gevur deme müslüman adama ya.herkes kendi için araba yapar abi içinde fesatlık varsa anca geçmek için yapar
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı seni bitek frenkeştayne geçer gerisi yalan görcez abi onuda otobanda belli olcak herşey...
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı seni bitek frenkeştayne geçer gerisi yalan frenkiyi sağıma kadiri soluma alcam ikisini izlicem bakam dikiz aynasından hangisi daha iyi gidiyo
despe Nickli Üyeden Alıntı frenkiyi sağıma kadiri soluma alcam ikisini izlicem bakam dikiz aynasından hangisi daha iyi gidiyo aha emre bak la dikiz aynasından bakcakmış
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı aman abi gevur deme müslüman adama ya.herkes kendi için araba yapar abi içinde fesatlık varsa anca geçmek için yapar al işte bı yukardakı postta ne yazmış bak not: bana oldsit e b18c koydurmayın
DENON Nickli Üyeden Alıntı al işte bı yukardakı postta ne yazmış bak abi ozamn bu durumda fesatmı oluyo despe
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı abi ozamn bu durumda fesatmı oluyo despe külliyen fesat , hayatımda bu kadar fesat sadece 2 kişi tanıdım
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı görcez abi onuda otobanda belli olcak herşey... bu sıralar fazla sıkma ,otobanda ateyizler dolanıyomuş
despe Nickli Üyeden Alıntı frenkiyi sağıma kadiri soluma alcam ikisini izlicem bakam dikiz aynasından hangisi daha iyi gidiyo ilave olarak fikrinin k24 üde yer kalırsa araya biyere sıkıştırcam
DENON Nickli Üyeden Alıntı külliyen fesat , hayatımda bu kadar fesat sadece 2 kişi tanıdım ilki emremi ikincisimi emre
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları