Maşallah Abi, Ön görünüm özellikle çok güzel.
Abicim konuyu baştan sona kadar takip ettim arac ilk alındığından bu yana çok değişmiş ve senin elinde can bulmuş Maşallah sadete geleyimAileme bu araçtan almayı düşünüyorum 99-01 arası 150lik modelleri alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor LPG bağlandıysa yakıt durumu nedir yardımcı olursanız memnun olurum.
SKODA SIMPLY CLEVER
Lastikler hayırlı olsun...Yazı görsel olarak hoş bir çalışma olmuş...Yapiştırma olayında ne kullanıldı?
Şu an test aşamasındayız. 1 2 ay deneyip bi kullanalım. Sonrasında daha profesyonelce
gireceğim bu işe. Piyasa araştırmasındayım. Çok olumlu tepkiler var. Özellikle lastik satış toptancılardan
bu işi yapmam gerektiği şeklinde tavsiler alıyorum.
Benimde korktuğum 2 şey var bu konuda.. İlki balanstı o sıkıntı yaratmadı.
ikincisi yapışma. Bunu araştırıyorum. Sanırım sıcak lastik kaynağı yapacağız makina ile...
Karakterler karşılıklı yapıştırıldığı için balansta bir sıkıntı çıkaracağını sanmam,uzun vadede.
Değişik bir uygulama.Elinize sağlık
Abi eline sağlık çok güzel olmuş. Lastik adamı da yapsaydın.
Bir de lastik üzerindeki yazıyı boyamak yerine böyle yapıştırmayı tercih etmenin sebebi nedir?
Yazı güzel olmuş gerçekten emeğinize sağlık...
Yağlı tebeşir, lastik boyama kalemleri zamanla atıyor. Ben daha kalıcı olmasını istedim.
Zırt pırt boyama yapmayayım diye.
İki türlü kauçuk arıyorum Ahmet. Biri dodik için. Lastikler çok dışarıda flanştan dolayı...
Jantlar sürttüğü için ET kurtarmadı flanş yaptırmıştım. Dışarıda olunca çamur olduğu gibi
yanlarda tavanda. Çok kirleniyor. İkincisi de beyaz tabaka şeklinde arıyorum. Karaköyde buldum
onu da bu iş için arıyordum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)